מערבולות קצף לבן סחף גלים גבוהים והתקפות גבוהות הכול גלים ג'ורה סגורים אי אפשר לגלוש היה חרא ותפסתי אולי 4 גלים טובים היה מסריח והים בירידה מחר אני ילך שוב ואני מקווה שיהיה פתוח בגלל שיורד אבל היה גרוע ומסריח חבל שבאתי הכול קרה מ4 עד 7 וחצי בחוף תל ברוך
באמת רציתי לראות שאתה לא מבלבל תביצים על הגלים הגבוהים כי בבית ינאי היה כמעט פלטה ומסתבר שבאמת היו גלים בתל אביב ראיתי בישראקאם בחוף הילטון מה זה הדבר הזה ?!
היה אחלה גל לא מבולגן בכלל ים יפה לאללה ובגלל שאתה טמבל שרגיל שהפיליפינית מסדרת לו את הכל אתה לא מצליח להתמודד עם ים שהוא לא שמן יאללה יאללה סע לגלוש בפיליפינים ותישאר שם
גלשתי בבוקר מ 6 עד 10 ועשיתי הפסקה, חזרתי בצהריים מ 15:00 עד 20:00 בנעורים. היה בסדר, מסודר בלי רוח התקפות של 60 - 80. מה זה 'תשעה באב טיפוסי' יחתיכת קוף.. תפסיק כבר עם השטויות שך.
עברתי בנעורים והיה ים בגובה של הזין שלי מה אתה מזיין תמח עלאק 60-80 תפסיקו לזרוק כאן מספרים יא ילדים קטנים נמאסתם מה אתה זורק ככה בשלוות נפש 60-80 נראה לי אתה לא מסוגל לקחת גל כזה בכלל יא בלבלן מח איפה אתה חי אתה חולם או מה ? היה כמעט פלטה בנעורים גל חלש לא סוחב ילד בן שמונה אפילו על מה אתה מדבר
תים היה גל חלש ועשרה גולשים בנעורים זה משהו שיש כל ערב גם בימים של ים חרא .. זה יותר אנשים מבוגרים שבאים להשתחרר אחרי היום עבודה זה בכלל לא קשור לאיכות של הים .. בים איכותי יש בנעורים איזה 40 גולשים אז מה אתה מזיין תמח והיה גל חלש ומעפן 60-80 בחלום שלך