תשננו מהיום:

תשננו מהיום:

שמעון פרס, הנשיא ה-9 של מדינת ישרא-ל. טוב? לא טוב? שפכו.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

האמת עדיף שישב במשכן הנשיא ויהיה שם בשקט (דוגרי- נשיא כיום במדינה לא עושה כלום חוץ מלתת חנינות ולהיות ייצוגי.) עדיף שהמצב יהיה כך מאשר שהוא יהיה בכנסת.

רווית8

New member
טוב...

לדעתי זה טוב, אחד האנשים שתרמו כ"כ הרבה למדינה שלנו, וראוי להערכה רבה!! והוא כ"כ הרבה זמן בכנסת שלנו, בשמן שהאחרים פרשו וחזרו ויצאו, והכל רק סביב כיסאות.. ניראה לי שהאדם אמין, רציני ואחראי... נקווה לטוב בע"ה!!!

רוני13

New member
כולה תואר...

זה לא עושה אותו לבעל כוח לעשות משהו חוץ מלתת לאנשים חנינות וללחוץ ידיים לשגריר רוסיה.

ובכל זאת...

יש לברך על הבחירה שלו. איני מסכים עם הדעות שלו, אני חושב שהוא עשה כמה וכמה טעויות בחייו (ע"ע אוסלו), אבל הוא המועמד הראוי ביותר לשמש בתפקיד הזה ללא כל צל של ספק. אגב, לא קרה לי הרבה בשנים האחרונות אבל הכמה שעות היום של הבחירות לנשיאות + ההודעה היפהפיה של רובי ריבלין (אחד הדמויות הפוליטיות היחידות שאני באמת אוהב ומעריך) נתנו לי טיפה גאווה, בתוך ים השחיתות והגועל בפוליטיקה הישראלית. מאחל לו המון המון הצלחה בתפקידו החדש, ושיזכה לעבוד ליד ראש ממשלה חדש.

שומו

New member
רובי ריבלין../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

גאווה
הכל היה מכור מראש, כמו תמיד. העבודה מכרו את הכל, הם בכלל לא הצביעו לקולט אביטל...

רק לי נראה

שפתאום התחיל להיות לו מזל?? פעם ראשונה שהוא מצליח במשהו... שמעתי שהוא קרא פרק תהילים שלם ברדיו בלי להתבלבל בכלל, ותכלס הופתעתי!... את האמת, אני אישית הייתי מעדיף שהוא ימות (מה שיקרה בחודש הקרוב, כי אפאחד לא עבר את ה120 שנה...)(שבאמת, בן כמה הוא??) בלי שיזכרו אותו שהיה משהו מיוחד, למעט להתמודד על כל דבר אפשרי ונכשל בהכל....

hagaiad

New member
לא ממלא מקום

בשנת 85 בממשלת האחדות הוא כיהן כראש ממשלה, אומנם בהסכם אבל לא בתור ממלא מקום

שומו

New member
ציטוט היום:

דליה איציק: "ועדת הבחירות תשב בחדרו של מזכיר הכנסת ולא כאן כמו בפעם שעברה, הם התלוננו שחם להם". גנון אחד גדול.

haimwe

New member
חבר'ס... בינינו...

למי כבר אכפת מהנשיא במדינת ישראל?? מי שבאמת משנה זה ראש הממשלה... אפילו שהוא טמבל... שיהיה נשיא, בכיף...

tahel93

New member
מזל טוב לו!

הוא כבר המון שנים מתמודד לכל מיני דברים.. ראשות ממשלה ראשות מפלגה ואנ'לא יודעת מה עוד.. הוא כבר 48 שנים בממשלה!!!!! (מאז שאמא שלי נולדה.. בגלל זה אנחנו יודעים חחחחחח) ועוד הבנאדם נראה בגיל 84 ייצוגי מרשים... אני ממש שמחה שהוא זכהה!

לשעברתי

New member
עצוב מאוד שזהו הנשיא שלנו...

נכון שיש ללמד עליו זכות בכל מיני דברים משמעותיים, שהעיקרי בהם הוא היוזמה להפוך את ישראל למעצמה גרעינית (ששש... שאף אחד לא ישמע...). אבל... וזה אבל מאוד מאוד גדול, שמעון פרס הוא אבי תורת הבריחה. הוא זה שבצורה עקיפה לחלוטין גרם להרג אלפי יהודים חפים מפשע בפיגועים, קסאמים, מטענים, פיגועי ירי, ידויי אבנים ושאר מרעין בישין. אוסלו שהיה פרי יוזמתו גרם אך ורק לסבל לעם היהודי, והאדריכל הראשי לא יכול לשמש כנשיא. וזה עוד בלי לדבר על גילו המופלג וכל זה. נכון שזה רק תפקיד ייצוגי, אבל עצוב שככה ישראל מציגה את עצמה ע"י האזרח מס. 1 שלה... יום עצוב למדינה היהודית!

למעלה