תשנו תשנו.... תכף אני שולחת ת'הוא לכסות אותכם עם דלי מים קרים..
ט טאKילה New member 4/3/06 #1 תשנו תשנו....../images/Emo199.gif תכף אני שולחת ת'הוא לכסות אותכם עם דלי מים קרים..
D dardara New member 4/3/06 #2 מה קרה לך טאקי ???מי ישן ???../images/Emo151.gif רואים ארץ נהדרת וכבר חוזרים אז תקפיאית את הדלי לבנתיים או שאולי תחממי אותו היכ טוב
מה קרה לך טאקי ???מי ישן ???../images/Emo151.gif רואים ארץ נהדרת וכבר חוזרים אז תקפיאית את הדלי לבנתיים או שאולי תחממי אותו היכ טוב
ח חיה בגונגל New member 4/3/06 #3 טאקוש ../images/Emo192.gif הנני כאן סופסופ הצלחתי לישון בצהריים... בטח לא אישן הלילה בא לך |שוקולד? אולי
טאקוש ../images/Emo192.gif הנני כאן סופסופ הצלחתי לישון בצהריים... בטח לא אישן הלילה בא לך |שוקולד? אולי
פ פcיפלורה New member 4/3/06 #6 מה את מצפה תגידי... כולם אחרי ארוחת ערב דשנה... בקושי זזים....(חחחחחחחחחחחחח) טוב... מדדים נו... הנה אני כאן... יש הפתעה.. משהו? (אל תצעקי עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחח)
מה את מצפה תגידי... כולם אחרי ארוחת ערב דשנה... בקושי זזים....(חחחחחחחחחחחחח) טוב... מדדים נו... הנה אני כאן... יש הפתעה.. משהו? (אל תצעקי עליי חחחחחחחחחחחחחחחחחח)