תשנאו אותי

תשנאו אותי

אין לזה שום סיכוי. אני יודע. אני צריך פשוט להגיד לה את זה. היא יודעת. אנחנו לא משלים את עצמנו. אין כאן אהבה. לא יכולה להיות. היא צעירה ממני. בת 19 חיילת. אני כבר בן 32. נשוי. באושר. ובכל זאת כל גופי מתרגש ואיברי מזדקר למשמע קולה בעבר השני של הקו: "אני פנויה מחר רוצה להפגש?" אני מחליט להגיד לה לא ולגמור עם זה "כן, בטח" לעזאזל אני חלש... המשך יבוא בקרוב

המשך אבל לא סוף

אנחנו נפגשים כרגיל בדירה שהצבא שכר לה. היא פותחת לי את הדלת בגופיה שמבליטה את שדיה הענוגים צעירים ורעננים ובחצאית שכיסתה את רגליה החלקות כמשי. שנינו מחייכים ומתחבקים מחליפים כמה מילות שלום ונימוסים. אני מתיישב על הספה והיא הולכת להביא לנו בירה. רגליה היחפות טופפות על הרצפה הקרה. כשהיא חוזרת אני מבחין שפטמותיה זקורות היא מתישבת בחיקי ולמשך זמן מה אנו יושבים ושותקים אני מלטף את שיערה היא מסתכלת עליי "התגעגעתי אליך" היא אומרת. אני לא עונה לה ומנשק אותה רכות על שפתיה מיד אח"כ אני מוריד את לה את החולצה מנשק את שדיה היא מתמסרת לידיי שנכנסות מתחת לחצאית ומורידות לה את התחתונים היא מתענגת על שתי האצבעות שלי אני מרגיש אותה נרטבת הנשימה שלה מואצת זיעה מתחילה לבצבץ על גופה העירום אני מרטיב לה את הפטמות בלשוני ומוצץ אותן בתאווה. היא נאנחת ומגרגרת בהנאה...

חלק 2 יש גם 3

היא נאנחת ומגרגרת בהנאה... אני מחייך. מוריד לה את החצאית מנשק לה את הפופיק ומפשק את רגליה - רגל אחת על משענת הספה והשנייה על הרצפה. לשוני מפלסת דרכה בין שערות הערווה שלה אל עבר שפתי הכוס שלה לשוני מטיילת בתוכה. אני מלקק לה את הדגדגן וטועם מהמיץ המתוק של איברה הרטוב. היא מתנשפת בקול מגרגרת כמו חתולה מיוחמת מקשתת את גבה ומתמסרת לעונג ולרעידות שזורמים בכל גופה. אני נפרד מאיברה הרטוב והחם יודע שהיא לקראת פיצוץ אני מנשק את ירכייה ויורד בליקוקים ונשיקות אל כפות רגליה. והיא כמו חתול שלקחו לו את השמנת "תחזור אני רוצה אותך" היא אומרת בקול נעלב ומתפנק. אני מלקק את אצבעות רגליה ומוריד תוך כדי כך את מכנסיי ומתיישב על הספה איברי זקור מלוא אונו. היא מבינה את הרמז מייד ומתיישבת עלי גופה קטן בהשוואה לגופי. היא מנשקת אותי נשיקה מלאת הורמונים ותשוקה אני מעסה את שדייה וצובט לה את הפטמות היא נאנחת וגונחת משחררת "אוייי" של כוכבנית פורנו סוג ד` ...

חלק 3 יש גם 4

"אני רוצה אותך" היא אומרת ומסתכלת לי בעיניים, אני יודע מה אני אמור לענות, מה ירצה אותה. אני מנשק אותה שוב נשיקה רכה, מתנצלת, מעביר את קצות אצבעותיי בצידי מותניה מרגיש את הצמרמורת מתפשטת בגופה ויורד עם ידיי תופס את התחת הקטן והמושלם שלה שפתיי תופסות את הלשון החלקלקה שלה ומוצצות אותה בזמן שאני מרים אותה בקלילות ומניח אותה בחדירה מלאה על איברי הקשה כסלע. היא מתחילה לנוע בתנועות אגן קטנות הולכות וגוברות גבה נשען על ידי האחת בעוד בשנייה אני תופס בעכוזה מגביר את תנועותיה והיא עלי עולה ויורדת למעלה ולמטה עמוק יותר חזק יותר היא מחבקת אותי מצמידה את שדיה לגופי פטמותיה דוקרות את חזי אני מרחיק אותה רק כדי להתגרות בו היא נצמדת אלי שוב ושוב אני מרחיק אותה הפעם יותר בתקיפות היא נותנת בי מבט עצבני תופסת לי בעורף בכוח מפתיע תנועות האגן שלה הופכות יותר תוקפניות עכשיו היא מזיינת אותי חזק בכוח היא דורשת את התענוג הגרגורים שלה הופכים לנהמות...

חלק אחרון

"אררר אה אררר" היא נוהמת ומזכירה לי גור של אריות היא מפעילה כל שריר בגופה מזיינת אותי בכוח כמעט באמוק מטורף "סוף סוף" אני חושב לעצמי מרים אותה מהספה וזורק אותה בעדינות אך בתקיפות על השטיח היא מנסה שוב לתפוס אותי ואני מצמיד אותה בכוח לשטיח היא מנסה לתפוס אותי ברגליה אבל אני חזק יותר אני מפשק לה את הרגליים ומרים אותן אל כתפיי ושוב חודר אליה הפעם אני למעלה חודר אליה בכל הכוח הגוף העירום שלה דביק מזיעה גם שלי היא גונחת בכל חצי צורחת לחייה סמוקות היא ממשיכה להאבק בי אני נאבק בחזרה חודר עמוק עמוק מוציא ומכניס את הזין שלי שוב ושוב אנחנו ממשיכים את המאבק/זיון הזה עוד קצת זמן עד שהיא תוספת לי שוב את העורף ומשחררת צעקה קטנה אני יודע למה היא צועקת אני מרגיש אותו דבר. לשבריר שנייה אנחנו קופאים ובאנחת רווחה היא גומרת. גם אני גומר ונשכב עליה היא שוכבת פשוקת איברים ומלטפת את ראשי. אח"כ אני אתחרט וישנא את עצמי. כרגע אני עיף מדי... סוף.

bugbuster

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif תתחרט ../images/Emo35.gif תשנא ../images/Emo35.gif

וכמובן תחילה הברכות על פי כללי הטקס לגולש חדש,
קארתי את הראשונים והתאפקתי כדי להניח לך לסיים. ברוך בואך, ואנא כתוב עוד.
אשר לחרטה, פאאקקק, אין לך דבר מגרה יותר מלשכב עם אישה צעירה צעירה, כזו המודעת לנשיות, נירעבת ואסרטיבית, אחחחחחחחחח. כן רבים מצקצקים בלשונם ושפתם, כן, היא לא מנוסה, היא לא בשלה, היא... בלהההה בלהההה בלההההההההה, היא הזיון הכי מדהים עלי אדמות, כי מבחינת הטבע,ף היא הדהר הכיח מוכן להיזדווגות ופריון. זיווג איתה והזרע שלך בכספת בטוחה בטוחה של אישה חסונה חסונה חסונה. וזה בטח כלום מה? חרטה הייתה לך לנושא יחסיך ואישתך לו שכבת אני מניח עם כל אחרת, מה שלדעתי גם הוא "טעות," או שהחרטה היא רק כיון שמדובר בבת תשע עשרה? להזכירך היא איננה קטינה במלוא המובן לקיום יחסי אישות ברגע שהיא בת שבע עשרה ושניה אחת. ובפוריות? היא כבר לפחות חמש שנים פוריה. זה מבוטך כשרבע משנות חייה כבר עברו עליה כאישה? ספר לנו עודדדדדדד הבא גם אותה שארייררררר כולי בתשוקת אשמאי זנאי וזנזן. אח אח אח

למעלה