תשמרו על עצמכם.

לומינגו

New member
תשמרו על עצמכם.

כל הסופשבוע ישבתי בחדר ופשוט סירבתי לעכל. אתם יודעים, קוראים על זה בחדשות, מדברים על זה כל הזמן, אבל כל הנושא מרגיש רחוק ממך. עד שיום אחד זה מגיע גם אליך. יום שישי, אני באוטו נוהגת חזרה הביתה. אמא שלי מתקשרת אליי לדיבורית ומתחננת שאני אנהג בזהירות. אני חושבת לעצמי "טוב,נו...עם המצב של הכבישים היום, אין פלא שהיא מודאגת". שניה אח"כ הגברתי שובפעם את גלגל"צ ולחצתי על הגז כשהרמזור היה ירוק. ואז הגעתי הביתה, וראיתי את שני ההורים שלי עם הבעות די מוזרות על הפנים. ואז אבאשלי פלט "עדי, קרה אסון". ואמא שלי הוסיפה "בן נהרג. בתאונת דרכים". אין לכם אפילו מושג איזה מחשבות עוברות לבנאדם כשהוא שומע דבר כזה. כל החיים, הכל פתאום מתערער ונעלם, ונשארת רק המחשבה שהילד המקסים, היפהפה, המוכשר, האידיאליסט, החכם והחברותי הזה, שסה"כ היה בן 19,מת. הוא כבר לא יסיים את השירות הצבאי ביחידה המובחרת. הוא כבר לא יצא לטיול השיחרור עם כל החברים. הוא כבר לא ילמד באוני', לא יתחתן, לא יביא ילדים. ישבתי כל הסופשבוע, ולא הצלחתי לעכל. אנשים, תשמרו על עצמכם. הכביש זה ממש לא משחק, ועדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד את החיים ברגע.

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo180.gif

זה ממש מזכיר לי מה שקרה לי היום... נהגתי.(באוטו של המורה לנהיגה אבל מה זה משנה) וראיתי כמעט פעמיים איך החיים שלי עוברים לי מול העיינים או איך אני הולכת לרסק את הרגליים ואיך הלכו קיבינימאט 21 שיעורי נהיגה..
חוסר זהירות של אנשים אחרים בכביש.... ומי שאוכל אותה זה דווקא מי שנהג כשורה.. פעם ראשונה זה היה כשמישהו יצא מהחנייה כשהוא רואה ששני הנתיבים חסומים לתנועה אבל לא, הוא לא יחכה.... כמעט נכנסתי בו פעם שנייה... נהג מונית.. יש לו עצור.. אבל מה? הוא חייב להיכנס באמצע הכביש.. בשבילו הרמזור לא קיים!!!! פעם שלישית.. ליד הביית שלי.. ראיתי מישהו פונה מהנתיב הימני לשמאל.. (יש שם מן אי תנועה או ימינה או שמאלה) ואז אמרתי טוב, הוא התבלבל.. מזלו שהכביש פנוי ושנייה אח"כ אני מוצאת אותו מולי... לעזאזל!!! למה אתה שם גז?! אתה לא רואה שאין כניסה? +חבול|
זה היה ממש מפחיד.... האבסורד הוא.. שאת לא בסדר שאת מאבדת את העשתונות ולא לוחצת מיידית על הבלם ומקבלת תלונות מהמורה לנהיגה.. לא נורא.. שבוא הבא אומרים לו "ביי ביי" וכאן שפכתי חצי ממה שעבר עליי היום וממה שאני מרגישה יום טוב לכולם ושמרו על עצמכם!!!

K e R e N18

New member
../images/Emo201.gif

כ"כ עצוב.. וכ"כ חשוב לנהוג בזהירות..חבל שלא כולם מתייחסים לזה כ"כ

Gal isr

New member
../images/Emo16.gif שלא תדעי עוד צער

משתתף בצערך ובצער כל המשפחה כמובן. וכן, כתור אחד שבאישפוז שלי בסופ"ש היה כתוב שאני שם אחרי תאונת דרכים- תשמרו על עצמכם, חזק מאוד אם אפשר.

onix 88

New member
../images/Emo201.gif משתתף בצערך

תשמרו על עצמכם בכבישים, זה באמת לא המקום למשחקים!

EcstaZ

New member
../images/Emo201.gif עצוב מאוד, משתתף בצערך

מתי אנשים כבר יבינו שהכביש זה לא צחוק...

crazy bitch17

New member
מוסיפה משהו...

אם במקרה ראיתם את התמונות מהתאונה אולי שמם לב שהיו מפוזרים בכביש קופסאות שימורים,ואוכל יבש.. בן היה בדרכו לבסיס לחלק לחברים שלו שנשארים שבת אוכל וגם לתת למשפחות החיילים שנזקקים אוכל יבש.. בנוסף לאחר מותו תרמו את אבריו.."במותו ציווה את החיים"...

למעלה