"תשמרו על הקול שלכם"

shay_even

New member
"תשמרו על הקול שלכם"

חברים וחברות. קול העם מחכה לכם. כתבות, טורים אישיים, סיפורי שער, תחקירים מעוררי חלחלה ועוד. כל מה שתרצו. ניתן לשלוח כתבות או לשריין מקום עד יום שלישי. ואם לא יהיה חומר מספיק עד יום שלישי, יסגר קול העם. אז תשמרו על הקול שלכם קול העם- הירחון של המזכירות החדשה. ו...חידוש מבית קול העם, מגזין מיוחד - קול העם- מהדורת ועידה. זהו גליון ענק ומורחב של קול העם שיופץ אחת לועידה. אז כדי שתשמרו על הקול שלכם.

shay_even

New member
"עולה עולה לנו, כמה זה עולה לנו.."

לא לשכוח! תשמרו על הקול שלכם

shay_even

New member
שינוי תאריך שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המזכירות החדשה- ישיבה רביעית. הנושא: תקציב 2002 ופרויקט דצמבר. התאריך החדש 2.12.2001. על סדר היום: תקציב המדינה, גיבוש של עמדה כלפי התקציב, הצעות לדיון והחלטה ניתן להעביר עד ה1.12.2001. דיון בהשתתפות (כנראה) ח"כ אבשלום וילן. הצגת פרויקט דצמבר, וחלוקת עבודה, תכנון לו"ז חודש דצמבר. המזכירות תחל בשעה 16:30 ותסתיים ב 20:00. "פועלים יותר, משיגים יותר- המזכירות החדשה".

yyzz

New member
למה לא אמרו קודם?

למה חיכיתם, שאני אגיע למזכירות בלי לדעת שהיא נדחתה? למה לא הודיעו על זה במסודר, דרך מישהו, ואני הייתי צריך להכנס לפורום בשביל לדעת זה?!?!?!?!?!?! BY THE WAY- אני לא יכול באותו היום... באסה... יובל, יו"ר רחובות

למעלה