תשמע

ד ו ר י ן

New member
תשמע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הערב לא בא לי לצאת הערב לא בא לי ללכת לדיסקוטק הערב בא לי ככה סתם לדבר יש כמה דברים שצריך לברר אתה כרגיל לא מקשיב לי בכלל אומר שהכל יסתדר עד מחר ואני מודיעה לך בזו המילה שקיים בינינו משהו נפלא ולמרות כל הוויכוחים באוויר אתה בשבילי משהו אדיר ובליבי מתפתחת כל יום ציפייה לא בא לי על אף אחד זה רק אתה אתה היחיד הציר המרכזי אתה מיצג את מה שאני על אף כל הקשיים מסביב אני את הרסיסים אאסוף וארכיב צעד שלך ושניים שלי יכריזו בזאת שזה אמיתי ופתאום שמתי לב שבין כל הדיבורים אתה בכלל נרדמת וישן לך שנת ישרים אז .... מתוק שלי, אהוב שלי ....
תקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כי בלעדיך אין לי כלום ...

כמה הבטחות הבטחתי

ונשיקות לך נתתי ובסוף את מוותרת ואילו את הולכת כי את רוצה חיר? הולכת לדפוק את הראש בקיר חחחחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
דיבורים ....

כמו חול ואין מה לאכול ... הרי שתינו יודעות שהבטחות נועדו על מנת להפר אותן ... ובגלל שנשיקותייך הגיעו עד לכאן אני עלייך לא אוותר ולו רק מהחשש שהקיר יישבר ...

noati

New member
מקסים ../images/Emo141.gif

אהבתי.... במיוחד את... ופתאום שמתי לב שבין כל הדיבורים אתה בכלל נרדמת וישן לך שנת ישרים אז .... מתוק שלי, אהוב שלי .... תקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כי בלעדיך אין לי כלום כמה מוכר לי....
כתבת נפלא

גל ים..

New member
ככה זה כשאת צועקת ....../images/Emo3.gif

הוא נרדם......כשאת מדברת הוא בדיוק שואל אז מה שלום הילדה? ככה זה עולם לא מובן לעולם.... אהבתי מאוד.... אהלן גל..

למעלה