תשמענה בנות

peaches

New member
תשמענה בנות ../images/Emo72.gif

כרגע קראתי את כל מה שכתבתן היום אבל הפעם שיכורה וזה אולי מעט יותר נסבל אבל תסלחו לי הרמה שלכן ממש נמוכה כל הזמן אוהבת ונשיקות ומותק וממי ושטויות תשמעו אני מאוד מאוכזבת ממש רמה נמוכה וחבל. אז אולי זה בגלל שרוב הבנות כאן הן תיכוניסטיות ולא שאני מתכוונת לפגוע חס וחלילה אבל עדיין ילדות ואילו המבוגרות המעטות כאן הן בכלל משתפות פעולה, במקום להעלות את הרמה ולתת לאוהבות הנשים באשר הן איזה שהוא ייצוג ראוי ומוצלח הן נותנות יד ורגל לרמה הנמוכה. אז בנות קחו את ההערה לתשומת לבכן והעלו נא את רמת הכתיבה לנושאים נורמליים שיותר מתקרבים למה שקורה בפורום בנות של וואלה. תודה מיכל

פלג^ר

New member
וכי למה שלא תיקחי יוזמה ותעלי נושא

בנאלי שמתאים פחות או יותר לרמת הבנות בפורום אז קדימה הכבוד שלך

פלג^ר

New member
ואגב מיכל לפי ההתרשמות הראשונית שלי

איתך לא ניראה שחיפשת ריגוש אינטלקטואלי הלא כן?ם*

peaches

New member
האמת היא שתמיד אני

מחפשת ריגוש אינטלקטואלי וגם תמיד לא את לא יכול הלדעת מה יביא אותך למה במיוחד כשאת הולכת למשהו שאת לא יודעת לאן יוביל אותך אבל במקרה שלך... טוב תעזבי אני לא רוצה לרדת לפסים אישיים שלא יאשימו אותי בגועליות כי אני ממש לא כזו אני אדם שצריך להיות כל הזמן בסרט אחרת הכל כל כך משעמם ומשם מה תמיד אני מוצאת את עצמי בסרט אפילו האפיזודה המיותרת שהייתה לי איתך היא סרט, אמנם סרט רע אבל גם כאלה יש לפעמים וכי איך נכיר בטוב אם לא נדע רע מהו?! אז אם תשכלי את מה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי בגישה מעט שונה כלומר לא בכוונה להפגע אלא כביקורת בונה תראי שאפשר להוציא מהפורום הזה הרבה יותר ממה שיש בו כעת. ואני לא אמרתי את הדברים האלה כדי לפגוע אלא כדי לתת חומר חמחשבה לשיפור ושינוי להפוך את העולם לטוב יותר או במקרה זה את הפורום הזה, כי במקום הממי והאוהבת הצבועים האלה שאתן אומרות אחת לשניה בלי להכיר אפילו אפשר לנסות לעשות משהו מועיל יותר...

פלג^ר

New member
צודקת מיכל התנהגתי בגועליות ובאמת

לא התכוונתי לפגוע בך באיזה שהיא דרך.פשוט התזמון היה גרוע.מוניק

פלג^ר

New member
ודרך אגב אני אומרת זאת למי שראוייה

ויש הרבה בנות חמודות שאחת מהן הפכה לפרטנרית שלי כן כן.ובהצלחה לך

*אלה*

New member
יש משהו בדברייך...

תראי, אין ספק ששיחות פילוסופיות מעמיקות אין פה, אבל אני לא בטוחה שזה מה שהבנות פה היו רוצות... לפעמים זה נחמד לכתוב סתם שטויות, ולא להתעמק יותר מדיי בנושאים שברומו של עולם. אני בהחלט איתך בעניין של ביטויי האהבה - זה הגיע לרמה דביקה ביותר, אבל את לא יכולה באמת לדעת מי מכירה את מי במציאות... אני יודעת שאם אני אומרת את זה למישהי, זה כי אני מכירה אותה ובאמת אוהבת אותה. המבוגרות יותר מביננו עסוקות במהלך היום, ואני לא הייתי מצפה מאף אחת להתחיל פה דיונים רבי משמעות. בשביל זה יש חברות, משפחה, חברים, ואת זה עושים בד"כ בע"פ, כמו רוב האנשים. ואגב - אנחנו לא משווים את הפורום לאף פורום אחר - כל פורום והסגנון והאנשים שלו ואף אחד לא מחייב אף אחד להשאר פה (לא שחלילה אני רומזת משהו). ואת יודעת מה, מיכל? קראתי קצת בפורום גאווה לפני כמה ימים ויש שם הרבה שרשורים על כל מיני חוקי הומואים בארצות שונות, ניתוחים של סרטי גייז וכל מיני נושאים "רציניים" אחרים, וזה היה ממש אבל מ מ ש לא מעניין. היה נראה לי מאוד פלצני ומתלהב, ולא הייתי רוצה לראות את זה פה. בקיצור, פיצ´ס היקרה, אנחנו נשמח על כל יוזמה ממך, ואני בטוחה שתזכי לתגובות והדים. *אלה*
נ.ב למרבה הפלא, דווקא בצ´ט לפעמים מתפתחים דיונים מעניינים...

למעלה