תשמעו...

Rockamora

New member
תשמעו...

משהו רוצה סושי? פשוט נמאס לי להחזיק אותו שלא יברח.

מלאכית16

New member
אני אוכל אותו...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

תביאי לי..

מלאכית16

New member
נו, פיכסססס...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

זה עם סלמון...ואני לא אוכלת חיות...בלעכססס

ומה ציפית שיהיה בסושי?../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שוקולד מריר אולי?
אגב, ראיתי סוף סוף את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה(לא נראה לי שזה הצריך טופיק חדש פשוט...). אמרו לי לא לקרוא את הספר כי מי שקורא את הספר לא נהנה מהסרט. אז לא קראתי. אבל גם לא אהבתי את הסרט. הומור סיי-פיי ברמה של נעל אחרי שכלב בר אוסטרלי(או דינגו בלשון העם) קרע אותה לחמישים אלף חתיכות ועכשיו הן נאכלות ע"י עורבים.... זוועת עולם, לא הצלחתי להביא את עצמי לראות את הסרט עד הסוף. רק רציתי לחלוק איתכם את הטראומות שלי

Rockamora

New member
מי הטיפש שאמר לך לא לקרוא את הספר?

הסרט לא מגיע לרמה של הספר! הסרט בכלל מעורבב עם הספר ועם תסכיטי הרדיו! אין מה להשוות בכלל! תקראי את הספר! הוא פשוט גאוני! הומור קשה כי אין מה לעשות זה הומור בריטי אבל תמשיכי גם אם ישעמם

Zeitonie

New member
אני שנים רוצה לקרוא את הספר..

ולא הצלחתי לראות אפלו חצי מהסרט. אז.. כנראה שזה משהו כלל עולמי))

מלאכית16

New member
אבוקדו אולי../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אולי טופו
גזר
מלפפון
קמפיו
טמגו
את יודעת..זה לא חיות ועדיין שמים את זה בסושי...
אני לא סבלתי יותר מידי בסרט.. אבל מי באמת האידיוט שאמר לך לא לקרוא את הספר
הייתי ממליצה לך אולי לא לראות את הסרט...הספר פשוט ג-א-ו-נ-י (רק הראשון כמובן...את השני למשל, מצאתי משעמם להחריד ועם כמה שאני שונאת לא לגמור ספר, פשוט לא יכולתי לסבול אותו... אבל שוב- הראשון גאוננננננייי *סוגדת נמרצות*) זה ספר ח-ו-ב-ה. נקודה...

גם אבוקדו!../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

ירקות זה לא סותר, זה רק בא כתוספת לסלמון הורדרד והטעים
סתם אני צוחקת.... האידיוט, ע"ע חבר שלי, לא אמר לי לא לקרוא את הספר, הוא אמר לי שאני יכולה לראות את הסרט גם בלי לקרוא את הספר לפני, בעיקר גם בגלל שמי שקרא את הספר לא אהב את הסרט, והוא נתן כדוגמא את עצמו, שאת הספר לא יצא לו לקרוא, אפילו שהוא רצה, אבל את הסרט באופן מפתיע הוא ממש אהב.

מלאכית16

New member
מממממ...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif../images/Emo209.gif

אז שיקרא את הספר קודם ואז נראה.. אני חושבת שהסרט היה חמדמד כזה (לא יותר מידי כמובן
) ודי נהניתי בו...אבל אי אפשר בכךך ךהשוות אותו לספר.. בכל סרט המבוסס על ספר- תמיד קרא את המקור, לפני שאתה רואה את הסרט. חוץ מבשר הטבעות, שאם תקרא את המקור זה רק יגרום לך לאהוב את הספר יותר, כי המקור גרוע בטירוווווווווףףףףףף...

ketas

New member
אוי זה מזכיר לי ../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

הלכתי לראות את הסרט עם חברה, אממ איך נגיד במילים עדינות?, קצת פרחה שלי. וכל הסרט היא קיטרה לי "מה זה ההומור של האשכנזים הזה?" חחחח היה מצחיק. הומור בריטי

חחח...הומור של אשכנזים../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אבל זה לא הומור בריטי, לפחות לא במיטבו.... מונטי פייטון זה הומור בריטי. תראי את הסרט "איך להרוג את הכלב של השכן שלך"- זה הומור בריטי, מצחיק ועם זאת שנון ומדוייק... לראות חללית משנה צורה חמישים אלף פעם, לא מצחיק- סתם טיפשי.

Zeitonie

New member
הומור בריטי זה טוב. ומבטא בריטי גם.

הצלחתי להביא חברה שלי לסגידה כזו למפטא בריטי, שהיא החליטה שעכשיו היא מדברת רק במבטא בריטי. רק. מוואהאהאה.

queen106

New member
הומור בריטי משובח!!!

רוצים לראות הומור בריטי ממש משוח, עזבו את כל השטויות שלכם, יש תוכנית בBBCPRIME (ערוץ 16 ביס למי שיש) תוכנית בשם :BLACK ADDER עם רואן אטקינסון, זה הומור בריטי מן הטובים שיש כרגע, לא כל הזבל הממוסחר שיש בקולנוע..... alan rulz!!!

למעלה