תשמעו.....

-TaintedLove-

New member
תשמעו.....

זה לא ממש קשור לטלויזיה, אבל במידה מסויימת כן. בכל אופן - בפרק היום של אוז (ומי שלא רואה, זה לא מפריע להמשך ההודעה, אני אסביר...) דיבר, בין השאר, על דגי זהב. ואמרו שם שדג חי בהפרשים של 30 שניות. כלומר, כל 30 שניות המוח שלו שוכח לגמרי מה קרה בשלושים שניות הקודמות. אם דג מאושר אז הוא מרגיש כאילו היה מאושר כל חייו, הם נמשכו רק חצי דקה. ואם הוא רעב, הוא מרגיש כאילו הוא היה רעב של חייו, ושהוא גוסס, שוב, הוא גסס של חייו. לסיום ההרגשה היחידה שדג זוכר היא המוות. ובגלל שיש לי דג זהב משלי (ניקולאס, אם זה מעניין מישהו) זה נורא הפריע לי. זה ממש עצוב ! ! ! אני שונאת (או אולי שלא) שדברים כאלה מתקשרים לי לחיים. וזה גם שודר מאוחר, ז"א שזה ישאר לי בראש כל הלילה... קרה לכם כבר???

חיפושיט

New member
כן, יש לטלויזייה נטייה לחלחל לחיים

פעם ראיתי פרק של אוז, לפני הרבה זמן כשעוורו את השוטר הזה, הרגשתי כל כך חרא, וכל כך הייה לי עצוב... אז כן, יש לטלויזייה נטייה לחלחל לנו לחיים, במודע או לא במודע... וזה סימן שהסיפור שסופר סופר כהלכה, והשאיר רושם חזק עוד דבר, סוף מאושר, לא יחרוט רושם כל כך חזק, גם בסרט, סדרה, ספר, סיפור וכו´... בדרך כלל הסוף הטראגי מקבל את כל השבחים והדמעות

~*~gaL

New member
כן.. בהחלט

במיוחד במיוחד אבל תכניות טבע. נגיד שמספרים על חתולים ועל דברים שיכולים לקרות להם, אז כשהיו לי חתולים כ"כ פחדתי שיקרה להם משהו... :( ומה עוד מתקשר לחיים?.. כבר מרוב שאני רואה אי. אר. אני כבר הגעתי למצב שאני יודעת אילו בדיקות צריך לערוך למחלות. היה איזה מקרה שמישהו שאני מכירה הלך לבית-החולים וחלה במשהו (לא רציני), אבל משהו שהראו כבר באי. אר., ואני כזה "כן עשו לו X ואז Y" ואז אבא שלי "כן, מאיפה ידעת את זה?!" :) ובכלל.. דיברת על זה שזה ישאר לך בראש כל הלילה (ואני מקווה שלא נשאר, אגב :)), אז אם כבר פחדים: אתמול, בערך בשעה אולי שאת כתבת את ההודעה שלך.. הלכתי לחדר שלי להביא משהו, ופתאום אני מסתובבת.. ורואה כזה |------------------------| מקק..!! ואני ומקקים זה לא עובד ביחד... לכל אחד יש את הדבר הזה שלו שהוא לא יכול להסתכל עליו פשוט! אני אישית, הרגשתי שאני פשוט לא יכולה לנשום! אחותי בדיוק הייתה איתי בחדר ונסתה להרוג אותו (אפילו שאני מעדיפה שזורקים אותם מהחלון) אבל היא לא הצליחה, ובמקום זה הוא נכנס לי מתחת למטה.. (!) ושאני???? אשן???? במיטה שלי???? כשאני יודעת שיש לי שם מקק למטה????? איכשהו קפצתי מהמיטה למחוץ לדלת וברחתי לסלון כדי לישון שם. וכמה ישנתי?.. 5 שעות?... עכשיו עוד מעט תישע בבוקר!!!! :(

גרעאפס

New member
זה מזכיר לי דיאלוג שהיה בסיינפלד

בו ג´רי אמר לג´ורג´ שאסור לו לצפות בערוץ המדע בתכניות על מחלות כי אחר כך הוא יחשוב שיש לו את זה.

-TaintedLove-

New member
...

זה לא נשאר לי בראש.... :) אבל אני יודעת על מה את מדברת עם כל הקטע של המקקים. אני, באופן אישי, לא מפחדת מהם, אבל הם מ-ג-ע-י-ל-י-ם אותי ! ! ! אני לא יכולה להסתכל עליהם!!!!! אני גרה בבית פרטי, ןמי שגר בבית פרטי יודע שמדובר בהרבה אורחים (חרקים אני מתכוונת) שבאים בלי הזמנה. פעם היה לי נחש בחדר!!! בכל מקרה, היה לי איזה זיקית או לטאה או משהו כזה בחדר, אז קראתי לאבא כדי שיוציא אותה החוצה, אבל הוא לא מצא אותה, אז ישנתי בסלון........

אוי ניקולאס!!

אנשים אני מבטיחה לכם שזה דג הזהב הכי שאקלי שראיתם בחיים שלכם!!! אייייייייייק לירון, מה שלומו באמת?!

יניב1

New member
ולי זה מזכיר את הסוף של הסרט

שבעה חטאים. הייתי כל כך מרוכז בסרט הזה (בטלוויזיה) והסוף פשוט השאיר אותי המום לגמריי. בפרט המשפט שאמר בסוף הסרט מורגן פרימן, משפט שמאז חרוץ לי במוח: "אומרים שהעולם הוא מקום טוב ששווה להילחם בשבילו - אני מאמין רק בחלק השני של האימרה הזאת" גם אני.

-TaintedLove-

New member
שבעה חטאים..

..זה באמת סרט שמשאיר חותם עמוק. וגל, הגעתי למסקנה שניקולאס מאבד פיגמנטים בגלל שהוא זקן ולא חולה... :) :) :)

למעלה