תשמעו

תשמעו

יש לי חשק לאפות בצורה לא נורמלית. הבעיה שלא אפיתי כבר קרוב לשנתיים אז אני לא יודעת מה לאפות (אני מקווה שאני זוכרת איך להפעיל את התנור) תביאו מתכונים קלים להכנה וגם לא עם מלא מצרכים, מבטיחה שאספר איך היה

liat ליאת

New member
עוגיות שוקולד צ'יפס

מתכון קליל חבל"ז וטעים יאמי. רק תזהרי בתנור לא יותר מ-10 דקות כדי שהעוגיות לא תתקשינה יותר מידי <לא תמיד קשה זה טוב
> עוגיות שוקולד צ'יפס / אופנהיימר תמיד מצליחות! רכיבים: 1 חבילת מרגרינה 200 גרם (1 כוס) סוכר לבן 80 גרם (בערך חצי כוס) סוכר חום דחוס 2 ביצים 2 כפיות תמצית וניל 1/4 2 כוסות קמח רגיל 1 כפית סודה לשתייה קורט מלח שקית שוקולד צ'יפס אופן הכנה: לחמם תנור לחום בינוני-גבוה (190 צ.). לערבב מרגרינה (או חמאה) וסוכר ולהוסיף ביצים ותמצית וניל. לערבל הכל לקבלת תערובת אוורירית. להוסיף את הקמח, המלח והסודה לשתייה ולבחוש היטב (או לערבל במהירות איטית). להוסיף שקית של שוקולד צ'יפס (ואפשר להוסיף גם 100 גרם צימוקים, אגוזים או קוקוס) ולערבב היטב ביד. ליצור גבשושיות מדודות בעזרת כפית אחת ובכפית שנייה להניח על תבנית אפייה מלבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים גדולים. לאפות כ-10 דקות. הערות: מקור המתכון: שקית שוקולד צ'יפס של אופנהיימר

r66

New member
../images/Emo91.gifעוגת שוקולד ב-8 דקות במיקרו

באים אורחים ואין במה לכבד... מסיחים את תשומת ליבם לכ- 10 דקות והופ... יש עוגה..מאז שגיליתי אותה, לפני כשבוע, הוכנה כבר 5 פעמים + פעמיים לחברים. במקור זוהי עוגה של חב' טאפרוור, אבל אני שיניתי אותה כמעט לגמרי. המצרכים: 1.5 כוסות קמח 1.25 כוסות סוכר 1 שקיק אבקת אפיה 2 כפות גדושות קקאו 2 כפות גדושות שוקולית או קפוצ'ינו 50 גרם שוקולד מריר מגורר דק 3 ביצים כוס חלב 1/2 כוס שמן כמה טיפות תמ. וניל וכמה טיפות תמ. רום לציפוי גנאש שוקולד: 1 שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר ההכנה: לערבב היטב את היבשים להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב עד שתיווצר עיסה ללא גושים. אני מערבבת במטרפה, כלי מצויין למטרה זו. לשמן תבנית <<לא מתכת>>מס' 24 עגולה ולהכניס למיקרוגל ל- 8 דקות. העוגה נאפית מהחוץ פנימה..בסוף נשאר עיגולצי'ק קטן במרכז העוגה, אם הוא רטוב מדי או גדול, להוסיף עוד דקת בישול (כל אחד והמיקרו שלו). לציפוי: להרתיח את השמנת. להוריד מהאש ולהכניס את השוקולד פנימה. לחכות דקה ואז לערבב היטב, גם כן במטרפה (התאהבתי במכשיר הזה).... לשפוך על העוגה החמה ולקרר. העוגה מאוד טעימה אם מחממים כל פעם חתיכה ממנה.

למעלה