תשמעו... מה דעתכם על מפגש פורום?
א אמא של דפנה New member 2/11/03 #3 טוב נו, הבנתי את הרמז העבה..... אין בעיה .הבית שלי פתוח מתי שאתם רוצים. ואני בשמחה אתרום לכם מהעוגות שלי רק תודיעו בזמן שאני אספיק להכין.
טוב נו, הבנתי את הרמז העבה..... אין בעיה .הבית שלי פתוח מתי שאתם רוצים. ואני בשמחה אתרום לכם מהעוגות שלי רק תודיעו בזמן שאני אספיק להכין.
א אמא של דפנה New member 2/11/03 #5 לא אני....בטח שאת ורק את אשמה. אז מה זה אומר שאני צריכה לקבוע לכם תאריך איך שנוח לי. ומה כולכם תגיעו?
לא אני....בטח שאת ורק את אשמה. אז מה זה אומר שאני צריכה לקבוע לכם תאריך איך שנוח לי. ומה כולכם תגיעו?
ש שָרוֹנִי New member 2/11/03 #6 איריס ... קודם נראה כמה וכמה יהיו ...ואז נראה היכן לקיים את המפגש בבית או בבית קפה ...
א אמא של דפנה New member 2/11/03 #8 אני לא יודעת מה השאלה אבל..... אבל מכון ליווי הוא בטח התשובה או 42 לפי המוקדם מביניהם. ואולי דווקא בבית אבות!!!!!!!!!
אני לא יודעת מה השאלה אבל..... אבל מכון ליווי הוא בטח התשובה או 42 לפי המוקדם מביניהם. ואולי דווקא בבית אבות!!!!!!!!!
א אשת הדייג New member 2/11/03 #9 מאוד בעד../images/Emo45.gif רק תודיעו לי כמה ימים לפני שאני יעשה גבות, שפם, שחי
L liat ליאת New member 2/11/03 #10 ../images/Emo45.gif אני בעד רק תודיעו לי כמה ימים לפני שאדע לא להתגלח. אולי אפילו אצליח לגדל לקוקו במפשעה
../images/Emo45.gif אני בעד רק תודיעו לי כמה ימים לפני שאדע לא להתגלח. אולי אפילו אצליח לגדל לקוקו במפשעה