תשמעו...

רותם ג

New member
תשמעו...

תקנון לעייפים: 1.נולדנו עייפים וחיים בשביל לנוח. 2.אהוב את מיטתך כמו שאתה אוהב את עצמך. 3.תנוח ביום כדי שתאכל לישון טוב בלילה. 4. כשאתה רואה משהו נח, עזור לו, אפילו עשה את העבודה בשבילו. 5.העבודה מפרכת השאר אותה לאחרים. 6 אף אחד עוד לא מת מיתר מנוחה. 7.שאתה מרגיש חשק לא מוגדר לעבוד, תשב במנוחה וחכה שזה יעבור. 8.אל תדחה למחר מה שתה יכול לדחות למחרתיים. 9.עשה מהמנוחה דרך חיים וקבע. 10.חסוך בכוחותיך 11.אין דבר יותר טוב מלא לעשות כלום ואז לנוח! 12.לך לישון כי מחר תקום לעוד יום של מנוחה! לילה טוב דוד אליקופטר!!!

rastotman

New member
אני עייפה-

אולי זה נובע מחוסר שעות שינה [מה צריך לישון יותר מארבע שעות בלילה?]- אני ממש רוצה להיות מסוגלת לאכול לישון כמו שהצעת בסעיף 3 [או שמא זה היה בטון יותר תקיף, כי אם כן אני די מפוחדת]- אבל משום מה זה לא משנה כמה אני לא עושה כלום במהלך היום, ממש לישון אני לא מצליחה בדרך כלל- נו טוב, כבר היתרגלנו לזה ולא כל יום דומה להיום- והלילה כולנו נישן טוב טוב.

הדרומית

New member
רותםג`?? מהפורום של שרון?!

ואו!! אני לא מאמינה!!! אין אין... זאת את?! רותם ג` מראשל``צ??? תחזירי תשובה.. אם זו את תדעי שאני פשוט מתגעגעת בטירוףףףף

V. Ghost

New member
תגובה..אנטי בטלנות

היי שלום..נראה לי שגם אותך אני זוכר מלפני כמה חודשים..בכל אופן נחמד מה שכתבת ...הכרתי עוד קודם חלק מזה...אבל הרגיז אותי חסוך מכוחותיך ...גם היום וגם אתמול..יצאתי בלילה לריצה של 4.5 ק``מ...ונהנתי..זו הרגשה מאד טובה להציב לך יעדים ולהשיג אותם..גם אם זה קשה.ולשבת ולנוח כל היום ..אפילו מתסכל..לא להתקדם בכלום...לבזבז את הזמן..העיקר להיות מאושרים לא משנה מה עושים ומה אחרים חושבים..כל עוד לא פוגעים באחרים.לפחות כמה שפחות..אולי מנוחה טובה לקטע הזה..בכל אופן אני מסוג האנשים שרוצה להשיג יותר..להגיע לשיאים בשביל לשבור אותם...ובקיצור לקרוע ת`תחת בלי סיבה ..אני מקווה שיש פה עוד כאלה...שלא דוגלים בבטלנות... יאללה ביי אביעד Visible Ghost

למעלה