תשמעו

תשמעו

שלום, בעלי ואני נשואים שנה וחצי ללא ילדים. אנו באים מתרבויות שונות. בגדול יש פערים גדולים בהשכלה ביני לבין משפחתו (פחות ביני לבינו מאחר והוא אינטיליגנטי מאוד והנדסאי). הוא מאוד מתעקש על אכילה בערבי שישי בכל שבוע אצל הוריו ואני מסכימה תחת מחאה. כל האירוע מסב לכולם סבל רב - אני כמעט ולא מדברת וגם הם לא מי יודע יוזמים שיחה. אימו כל זמן שאני שם אומרת "כואבת לי הרגל" "כואב לי הראש" כואב פה וכואב שם – מה שיותר מלחיץ כי אני חושבת שבגללי. בקיצור – מאוד משעמם לי ומרגיש לי כמו בזבוז זמן נוראי ואיום – הם מדברים על הבלי הבלים רוב הערב ואני שאנת לדבר על שטויות וזה משתק אותי. אני בוהה בטלוויזיה או שותקת ובמקרה הטוב – מרבה לצחוק מהשטויות במסווה של הומור משובח. אני אוהבת את בעלי אבל זו קריעת ים סוף עבורי כל פעם מחדש !!!! שגם נחוות כהנשאות מצידי על ידם וגורמת לי צרות גדולות וסיבוכים נוראיים אחר כך מולו !!!!! – ואיך שחווים אותי במערכת הזו. איך יוצאים מהפלונטר ?

למה...

שלא תגיעו לאיזשהו הסדר של שישי כן שישי לא?! לומר שישי כן לאכול אצלם ושישי לא? תשחקי על נושא אחר...תסבירי לו שאת רוצה גם את הזכות להיות איתו בערב יום שישי ל-ב-ד, אולי אפילו במסעדה רומנטית רק שניכם. שאת זקוקה לזה. תראי, המשפחה שלו תיהיה המשפחה שלו וכך תישאר, ואל תנסי להרחיק אותו מהם כי זה מה שגיסתי הטריה עכשיו ניסתה לעשות בשיא חוצפתה וגרמה לסיכסוך ענק במשפחה ועל זה לא אסלח לה לעולם.. וכשאתם שם, תנסי להמשיך להתנהג כמו שאת מתנהגת, ולצחקק לך ולא משנה מאיזה סיבה, את הסיבות תשמרי כמובן לעצמך. אני קצת מתקשה להבין למה את מגדירה את זה כ"קריעת ים סוף". האם את בריב עם הוריו ? האם הם סולדים ממך?

omer73

New member
אני חושב

שכדאי יהיה שתדברי איתו על זה, שאת מה שכתבת כאן תגידי לו, כי זה לא פייר כלפייך לעבור את זה כל שישי, ואולי אם תדברי איתו הוא יסכים להוריד במינון, או לקצר את המפגש או כל פתרון יצירתי אחר... אבל את חייבת לדבר איתו, כי אם לא תשתפי אותו זה פשוט ימשיך ככה, שפשוט תמשיכי לסבול.

nate2000

New member
מורידים טיפה את האף למטה

ומנסים למצות את המקסימום מהסיטואציה. ידעת יפה מאוד לאן את נכנסת לפני שהתחתנת אל תצפי השטבעת תשנה משהו.

למעלה