תשמעו....

ShadowFlash

New member
../images/Emo45.gif אבל

מישהו צריך להסביר לי איך זה הולך.. כי מממ אף פעם לא כתבתי אחד..... דמויות אהובות פיזבן,לאורנה דמויות שנואות מי נהר(הוא פשוט מיותר).

../images/Emo45.gif

דמויות אהובות: גדיל, פיזבן, ועוד כל מיני...חחח דמויות שנואות: קיטיארה וכו'... למרות שלא הבנתי מה אנחנו עושים פה בעצם...חחח

../images/Emo45.gif

דמויות אהובות: גדיל ופיזבן (ועוד כל מיני... דמויות שנואות: קיטיארה וכו'... למרות שאין לי מושג למה אנחנו עושים את זה! יענו מה הולך פה! ולמה נראה לי שזה יישלח לי פעמיים? חחחח..

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif

דמויות אהובות: כל ה"חבורה המקורית" של דשד"ס (כולל פיזבן, כמובן), גילתנאס, סילברה. דמויות שנואות: הממממ... לא רוצה להגביל אותך. תכתבי איך שבא לך, תמיד מישהו לא יהיה מרוצה.

wisp

New member
../images/Emo45.gif

אוהב:רייסטלין, גדיל שונה:מי נהר, ברם ודאלאמר

Magma99

New member
../images/Emo127.gif

דמויות אהובות: רייסטלין דלאמאר וקיטיארה דמויות שנואות: ברם, קראמון.

אמממממ...

במונחים ספרותיים הוא דמות עגולה-דמות שמשתנה במהלך הסיפור וכו'.. אבל עכשיו לנושא השאלה... פלד רע?!אני לא חושבת שהוא רע.. הוא באמצע,אחרי הכל הוא עזר לפאלין והקריב את חייו למען כולם אבל מצד שני הוא גם היה בצד הרע.. אז הוא באמצע..הוא לא כזה רשע..וגם לא כזה טוב

Ophel McNeil

New member
לדעתי זה רעיון נהדר, ../images/Emo117.gif

חבל שאני לא אהיה שם כי את לא מכירה אותי.
אבל את תמיד יכולה להוסיף משהו על מישהי עם סכין שרודפת אחרי רייסטלין (או תניס
).

fayd הפשוש

New member
אני רוצה אם רק תסבירו לי מה זה

פאנקפיק? (רשמתי את זה נכון?) בכל מיקרה אני חדש, דמות אהובה: רייסטלין.. דמות שנואה: לא בהכרח שנואה אלה סתם לא ממש מכיר כי לא הקדשתי להם מחשבה, כל אחד מחוץ לחבורה המצומצמת. גדילן קוץ רגל לרשות הממשלה

SaberTooth

New member
אנשים לא קוראים את כל השרשור ../images/Emo4.gif

השם בא מהמונח האמריקאי FanFiction. Fan = מעריץ. Fiction = פנטזיה/בדיוני. פאנפיק הוא סיפור עלילתי המתבסס על ספר/סידרת טלוויזיה/סרט וכדומה הנכתב ע"י מעריץ שאין לו שום קשר ליוצר/כותב היצירה המקורית. פאנפיק לרוב מכיל את הדמויות הראשיות של היצירה המקורית וכמובן מתרחש באותו עולם עם אותם החוקים הבסיסיים.

אז אל תסביר לו, בעיה שלו

שיחפש לבד, למה אנשים כל-כך עצלנים? ולמה אתה עונה לכל אחד כמו פראייר? הרי זה נמצא ממש כמה הודעות למעלה! אי-אפשר לבדוק?

fayd הפשוש

New member
אני לא עצלן אני פשוט לא שמתי לב

קבלתי את הרושם המוטע כניראה, שכל השירשור הוא בעצם מה הדמות האהובה ומה הדמות השנואה מצטער לא צריך לתקוף בגלל זה....

SaberTooth

New member
אנשים לא קוראים את כל השרשור ../images/Emo4.gif

השם בא מהמונח האמריקאי FanFiction. Fan = מעריץ. Fiction = פנטזיה/בדיוני. פאנפיק הוא סיפור עלילתי המתבסס על ספר/סידרת טלוויזיה/סרט וכדומה הנכתב ע"י מעריץ שאין לו שום קשר ליוצר/כותב היצירה המקורית. פאנפיק לרוב מכיל את הדמויות הראשיות של היצירה המקורית וכמובן מתרחש באותו עולם עם אותם החוקים הבסיסיים.

למעלה