תשמעו....

Moondust

New member
תשמעו....../images/Emo41.gif

מכיוון שאין פה כמעט פאנפיקים (בעצם אין בכלל, חוץ מ"המשפט"), חשבתי לכתוב פאנפיק, שגם חברי הפורום יהיו בו - מין פורומפיק בקרין עם גיבורי הרומח והכול. תגידו לי מה דעתכם על הרעיון (אם רובכם תחשבו שזה דפוק אני לא אכתוב). מי שרוצה להיכנס לפיק שיגיד בהודעה, ושיוסיף את הדמות האהובה עליו ואת הדמות השנואה.

Arana

Well-known member
מנהל
לכי על זה!

ואולי סייבר יפתח מדור פאנפיקים.

הפורום פשוט לא בנוי לסיפור בהמשכים

או זו לפחות המסקנה שאליה הגעתי אחרי שניסיתי לכתוב כאן פיק, בעצם שניים. כל הזמן המשתמשים מתחלפים, והחדשים לא מכירים את הפיק, ולא יטרחו לקרוא 8-9 פרקים במכה (לא שאני מאשים, אני פשוט קובע עובדה). זו הסיבה לדעתי שהנסיון להקים "פינת פאנפיקים" לא הלך. בקשר לרעיון של "פורומפיק", אין לי בעיות, ואני אשמח להשתתף (דמויות אהובות: קרמון וגדיל, שנואה: ברם). אם תחליטי שכל הבעיות שהעליתי למעלה לא מפריעות לך, אני אהיה האחרון להתנגד.

SaberTooth

New member
אמממ...

פיק ופאנפיק זה אותו דבר. השם בא מהמונח האמריקאי FanFiction. Fan = מעריץ. Fiction = פנטזיה. פאנפיק הוא סיפור עלילתי המתבסס על ספר/סידרת טלוויזיה/סרט וכדומה הנכתב ע"י מעריץ שאין לו שום קשר ליוצר/כותב היצירה המקורית. פאנפיק לרוב מכיל את הדמויות הראשיות של היצירה המקורית וכמובן מתרחש באותו עולם עם אותם החוקים הבסיסיים.

Ophel McNeil

New member
הי. הי. ../images/Emo117.gif

פאנפיק. סלאש. הארי פוטר. הי. הי. הי. *חיוך מרושע* סייבר - שלוש ניחושים על מי אני חושבת עכשיו.

ash 1

New member
אחלה רעיון!

דמויות אהובות גדיל וחלמיש דמויות שנואות- אני כבר לא זוכר...

Full Of Holes

New member
אהה...הבנתי...

אני גם רוצה! ודמויות אהובות : גדיל, פיזמן דמויות שנואות : קיטיארה

ash 1

New member
אוי ווי איך העזתי לשכוח את פיזבן?!?

אני מת על הבחור הזה!

Moondust

New member
יופי../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

אז כל מי שרוצה להשתתף שיגיב להודעה הזו ויסמן
, יחד עם דמות אהובה ושנואה.

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif

אממ... אני די אוהב את כל הדמויות, מלבד שר המעט טודי.

ד ג י

New member
../images/Emo45.gif

דמויות אהובות: גדיל תניס (שימו לב שהשם של תניס נשמע הרבה הרבה יותר טוב באנגלית (אני מתכוון עם התוספת של החצי אלף)) דמויות שנואות: קריסיני

למעלה