ברור.... כולם פחדנים....
פעם נוספת המבוגרים מוחיחים לנו (הצעירים) שאין על מי לסמוך מצד אחד שני אנשים שאמורים להיות שליתים של מדינות גדולות מתנהגים כמו שני ילדים מפגרים: "אתה התחלת" "לא נכון, אתה התחלת" "תוציא ת'נשק שלך" "לא רוצה! מה תעשה לי?" "אני ארה עליך!! פיו פיו!". תסקימו איתי שזה בדיוק ככה???? אחר כך יושבים כמה מבוגרים בישראל כדי להחלית מה עושים אם סאדם מפציץ אותנו, והפתרון הכי מוצלח שהם מצליחים להגיעה אליו זה להדביק ניילונים על החלונות ולשים על הפרצוף מין מסכה כזו מגומי, עוד יותר מפגרת מהמסכות שכולנו שמנו על עצמינו כאן היום. וככה הם חושבים שאנחנו נשאר בחיים???? זה מה שיציל אותנו מהטילים של סאדם? פלסטיק על החלון ופלסטיק על הפרצוף???? אמא שלי, שדווקא יחסית למבוגרת היא די בסדר, אומרת שהיא לא מאמינה באלואים אבל נראה לה שמזוזה על הדלת יכולה אפילו יותר לעזור מכל הפלסטיקים האלה. (אני, דרח-הגב, עוד לא החלתתי אם אני מאמין באלואים או לא. נראה איך תהיה המלחמה הטיפשית הזאת, ואז אולי אני יחלית). בחול מקרה - אני עדיין מחוץ לחדר האתום. רק שתדע לך כובע של נזיר (בחיי אני לא מבין אותחם לפעמים - איזה מין שם זה "כובע של נזיר". אתה כובע? אתה נזיר? ובכלל, לנזיר אין כובע, יש לו מין קפוצ'ון כזה מחובר לכל הסימלה הזאת שהוא לובש. לך תבין מבוגרים)