תשמעו ..

תשמעו ..../images/Emo124.gif

קודם כל
של שרשרתי אבל רק רציתי להגיד שלא פייר מה שאתם עושים אני מתכוון לתמונות למה ככה הפורום רק כל הזמן דיבורים בהתחלה היה תמונות בפורום היינו נהנים אבל עכשיו הפורום הפך לצ"ט וזה לא טוב באמת!!

פורום זה בעיקר דיבורים לא תמונות...

אבל אם יש לך תמונות אתה מוזמן לשים כאן.אני בטוחה שכולנו נשמח...... ואני נהנית כאן גם ככה,מה אתכם חבר´ה?

SofyTofy

New member
למר מתוק מגניב../images/Emo70.gif

פורום הוא קהילת דיבורים (ופטפוטים). אין צורך בתמונות. אם נבקש ממיכל גלריה, זה יהיה יותר טוב. אל תקים סתם שירשורי תמונות (אלא אם הם מיוחדים). אתה כמובן מוזמן להוסיף תמונות להודעות הרגילות שלך.

SofyTofy

New member
יש קבצים, לא גלריה.

זה ממש לא אותו הדבר. את יכולה לראות את ההבדל בפורומים אחרים (בפורום המורדים למשל).

actress

New member
כמו שאמרתי אני מחפשת עוד מנהל/ת

שיעזור כאן ואז אני אוכל להתפנות לעוד דברים ובנתיים דברים לא זזים ככה שהכל נופל עליי. ואני באמת שמנסה לעדכן וכל אחד בא בבקשות שונות וביקשתי אז שתקחו יוזמה ותארגנו ושלחו אליי ועד עכשיו רק כמה פה לקחו יוזמה על דברים שונים. אני מחכה שיהיה עוד מנהל ונראה איך הדברים זזים.

SofyTofy

New member
פליפה לא קשור../images/Emo70.gif ואל תעשה סתם..

אל תעשה סתם שירשורי תמונות! הם לא מיוחדות ואין להם נושא. די

אה בסדר ..

מהיום אני לא אשים תמונות של פליפה קולומבו אני אלך לפורום המורדים ואשים שם את כל התמונות רק לא להתעצבן

SofyTofy

New member
לא יכולת לחשוב לבד?

לא יכולת לחשוב שחא שמים תמונות של פליפה בפורום לחיי האהבה? קצת היגיון - די לעשות בכוונה.

pompii

New member
ואי תמונה יפההההה!!!!!

איזה חמוד הוא כאן, פשוט בחור מדהים היהודה זה!

אם אתם מתעקשים...

אני יכולה לשים כמה תמונות של היפה ביותר הבנאדם הכי מהמם בעולם...יהיה נורא קשה אבל אני יכולה לנסות....

למעלה