תשמעו,תשמעו.....(ספויילר)

תשמעו,תשמעו.....(ספויילר)

1)זה לא סוד שאני כבר שבוע שלם לא יושן בשקט וגם לא רגוע בקשר למוות של דמבלדור(אגב אני עוד לא משלים עם זה)-אני לא יודע:מצד אחד הוא מת ואין מה לעשות.ומצד שני (שזה קצת מפורך)שדמבי לא מת ואולי הוא אנימאגוס כמו שכתבו כבר לפניי(זה רעיון פנטסטי והלוואי שזה נכון)או שהוא עשה הורקרוקס בפוקס העוף החול-תסמכו על רולינג,היא כבר תמציא משהו(כמו פריורי אינקטאטם וההורוקרוקסים). 2)למה הארי התכוון שאמר בסוף הספר:"אם אני יפגוש את סנייפ אז מה טוב ומה רע". אני מתנצל על האורך של ההודעה-בבקשה,תגיבו לי-תודה!

תשובות |ספוילר"

1) דמבלדור לא מת. תפנימו. 2) הוא התכוון שברגע שהוא יראה את סנייפ הוא ינסה להרוג אותו.

שרוףעלhp

New member
אני אסביר את התמונה...

זה לא חייב להיות מנהל מת, כתוב בשני שזה מנהלים לשעבר. גם בשישי כתוב שהוא הצטרף למהנלים המתים, לא כתוב שהוא מת.

Remedes

New member
תגובה = ../images/Emo58.gif

לאוהב הבוצדמים שלום רב. ראשית אני שמח שאתה אוהב בוצדמים :) דבר שני אני לא חושב שדמבלדור (לצערי הרב ) שמר הורקרוקס בעוף החול כי כפי שהסביר להארי בשביל ליצור הורקרוקס אתה צריך לפצל את נשמתך ע"י מעשה שפל - דמבלדור הוא לא כזה. וידוע שביצוע מעשה של הורקרוקס הוא קסם אפל במיוחד ואני בטוח שדמבלדור לא ייעשה את זה. אני חושב שכולנו נצטרך להשלים בצער רב מאד על העובדה שהמנהל הנערץ של תלמידי הוגוורטס וקוראי הספר כעת נח מנוחת עולמים. :(

נצל"ש- שוב בקשר לסנייפ ../images/Emo58.gif

אני מתחיל לחשוב שסנייפ כן בוגד; מהספר החמישי סנייפ קורא לוולדמורט "אדון האופל". תקנו אותי אם אני טועה, אך רק אוכלי מוות קוראים לו ככה, לא? אבל גם לזה יכולה להיות סיבה- בגלל שסניים היה אוכל מוות, והוא היה רגיל לקרוא לוודלמורט "אדון האופל" אז המנהג דבק בו. מה אתם חושבים? (ובבקשה, רק אנשים שחושבים שסנייפ לא בוגד שיענו)

אני חושב.

שהוא רגיל לזה וחוץ מזה יש המון ראיות שסנייפ טוב כמו למשל שלמה הוא לא הרג את הארי או תקף אותו(זה סתם שהוא צעק:להשאיר אותו לאדון האופל כי וולדמורט כבר לא צריך את הארי משום שהוא לקח כבר את הדם וגם בספר 5 שאם הארי היה נותן לאוכלי המוות את הנבואה הם היו הורגים אותו).

שרוףעלhp

New member
אין סיכוי ש../images/Emo58.gifהוא בוגד כי:

הוא שיקר לבלטריקס ונרקיסה פעמיים(ראה בהודעה למעלה)

red mosquito

New member
זה לא בדיוק מה שהארי אמר...- ספוילר

הוא אמר... אם אפגוש את סנייפ מה רע בשבילו, מה טוב בשבילי. ולגביי דמבלדור אני ממש בספק אם הוא עשה הורק' כי דמבלדור הוא אולי הדמות הכי טהורה, ואני בספק אם הוא רצח. ככה שגם אם הוא חי ( מה שאני בספק, כי עוף החול הוא הכי קרוב אליו, והוא שר קינה, וגם העובדה שקברו אותו ) אז זה לא יהיה בעזרת הורק' לדעתי.

IronMaiden98

New member
.... ספוילר ../images/Emo58.gif

תנו לבנאדם למות בשקט! הוא מת, נגמר! גם עוף החול, גם הדיוקן, וכל הסיפור שם מוכיח את זה - הוא מת! חוץ מזה, ההוכחה המוחצת היא, שקללת השיתוק הפסיכה לפעול ברגע שסנייפ תקף. בקיצור, עצוב וכואב, אבל נו באמת... תנו לו למות בשקט

מומין1

New member
../images/Emo58.gif

תעשה לעצמך טובה וקרא את האתר http://www.dumbledoreisnotdead.com/ אז תוכל לפחות להבין שעוף החול והדיוקן לגמרי לא מוכיחים שדמבלדור מת, ואולי אפילו להיפך.

53925392

New member
נו אבל../images/Emo58.gif

זה סתם אנשים שממש אהבו את דמבלדור וחושבים שיש סיכוי שהוא חי והם התחילו לפתח תאוריות מוגזמות.....

יש בעיה אחת במה שאמרת ../images/Emo58.gif

דמבדלור לו מת. אתה תהיה עוד אחד מהאנשים שאני אהנה לצחוק עליהם על זה אחרי שיגיע הספר השביעי.

N B I

New member
עונה |ספויילר|

1) היתה גופה. ככה שרולינג תאלץ למצוא דרך להחזיר אותו מהמתים, שעל זה כל הזמן אנחנו שומעים ש"אי אפשר להחזיר אנשים לחיים" לפי דעתי שדמבלדור מת רולינג רצתה פשוט להסיר את כל מגנים על הארי. שהוא יתמודד עם המציאות בעצמו. בעיקרון אחרי ששת הספרים מציגים את הארי כקוסם חזק, הוא התמודד כבר עם כמה (>>") דברים בחיים שלו, והוא כיביכול לעמוד עכשיו בכוחות עצמו מול וולדמורט. 2)הארי אמר מה טוב לי מה רע לו, כלומר שטוב להארי כי הוא רוצה את הנקמה, ומה רע לסנייפ כי הוא אמ..ימות.

ווינקי 1

New member
זה היה חייב לקרות! ../images/Emo58.gif

כל הספרים האלו תמיד דמבלדור היה שם לצידו של הארי כשהוא היה בצרה. בספר הראשון הוא הציל אותו... בספר השני הוא רמז לו על עוף החול שלו בספר השלישי הוא הביא להם את מחולל הזמן... בספר הרביעי הוא הציל את הארי מקראוץ' הצעיר ובספר החמישי ממחלקת המסתורין...הוא לא יכול להמשיך להציל את הארי כל הזמן. קודם כל הנבואה אמרה שהארי צריך להרוג את וולדמורט ולא דמבלדור ודבר שני אם דמבלדור מציל אותו כל הזמן למה לא לקרוא לסדרה "דמבלדור הגדול" וזהו! רולינג רוצה לתת להארי להסתדר קצת בעצמו ונראה לי שהיא הכינה אותנו לזה לאורך כל הספר כשהיא הראתה שדמבלדור נחלש (הפציעה ביד) ושהוא מביא להארי לעשות דברים בעצמו ולא עוזר לו יותר (הזיכרון של האיש השמן ששכחתי כרגע איך קוראים לו). אין לו על מי להסתמך יותר הוא צריך להסתדר לבד מעכשיו! וזה בדיוק מה שרולינג רוצה שיהיה.

למעלה