תשמעו רגע

BADbob

New member
תשמעו רגע

הלכתי היום לחפש חליפה קיצר ליד בורדר ליין בנמל יש כזאתי חנות צלילה קוראים לה "לב ים" קיצר הייתה להם שם חליפה טובה המוכר אמר לי שהיא עולה 750 או 800 שקל והוא יעשה לי ב650 (הגיוני למה גולשים לא נכנסים לשם אז הוא בטח לא מרוויח מהחליפה הזאת) קיצר מדדתי אותה טובה עליי היא נראית לי אחלה אינ מרגיש חופשי אותה לא מפריע לי בחתירה והיא עובי 3 מ"מ בחזה והשאר לא זוכר בכל מקרה ניראית חליפה בת זונה וגם במחיר חבל על הזמן רק דבר אחד לא ניראה לי בחיייייםם לא שמעתי על החברה הזאת ואני דיי מתעדכן במה טוב וזה בחיים לא שמכעתי על החברה הזאת קוריאם לה bole או משהו כזה למי שמכיר יש בחברה הזאת משהו רע שאני צריך לדעת שוט לא ניראה לי הגיוני שחליפה כזאת טובה תהיי כל כך זולה כי ראיתי חליפות בערך ברמה שלה בבורדר ליין ב900 שקל........ קיצר נכון לעכשיו אני קונה אותה רק רציתי להיות בטוח ב200% לפני שאינ מוציא עליה מכסף וכן אני יודע שזה מפגר אבל אני רוצה להיות בטוח כי בחיים עדיין לא גלשתי בחורף וזה אז אני לא ממש מבין מה זה חליפה מטובה אבהל היא עושה רושם טוב אז מישהו יודע משהו על החברה הזאתי ?

TKone

New member
זה דוקא לא מפגר... אני חושב ש:

אם היא טובה והכל וזולה בשבילך אז תקנה.. רק לפני זה תגיד. איזה מידה היא? ואיך נראה הסמל שלה? ואם היא מודבקת או תפורה (אם אתה יודע מה זה) ואם יש לה מגן ברכיים או רוח? ורק שתדע שבבורדר ליין מכרו עד לא מזמן (אולי אפילו עדיין) חליפה 2003 חדשה של בילבונג ב600! לא ב950... כי היה SALE! יש בווטר קריצ'רס אם אתה מידה סמול חליפות ריפ קרל שנה שעברה חדשות אבל!! ב500! ארוכות כל הגוף! RIPCURL!!!! אם אתה מידה סמוול כדי לך לבדוק מה מתרחש שם בחנות...

DaRזה אני

New member
ריפ קארל הכי טובות אבל

תירגע יש לך עוד חודש חודש וחצי עד לחליפות

BADbob

New member
עשיתי באותו יום סבב

היית בבורדר ליין לב ים ווטר קריצרס בווטר קריצ'רס ניסיתי תחליפה שאמרת אבל היא הייתה לי קטנה ובבורדר ליין הכול שם 890 שקל מינימום ואין לי תקציב לזה החליפה שמדדתי תפורה אבל התפר שלה קטן כזה לא יודע איך להסביר יש לה מגן בירכיים ומה זה מגן רוח ?

TKone

New member
נוו כן.. זה 890 עכשיו.. אבל לפני

חודש היה איזה 30% הנחנה! יעני מה שעולה 900 עלה 600

BADbob

New member
וואלה ?!?!

איזה דיכאון יש שם ב890 חליפות בני זונות אבל

למעלה