תשמעו רגע משהו מגעיל...

תשמעו רגע משהו מגעיל...

קודם כל לא הייתי בפורום כמה ימים בגלל בעיות במחשב. ומה שרציתי לומר זה שאחותי תמיד גולשת באינטרנט ומחפשת אתרים על דיג´ימון אז היום בצהריים היא קוראת לי ומראה לי שהיא מצאה אתר בשם סקסמון וזה אתר ממש מגעיל! הייתם צריכים לראות איזה תמונות גועליות היו שם! זה היה אתר שלם על תמונות סוטות של דיג´ימון ופוקימון בנפרד ויחד והיא הורידה את כל התמונות משם ותאמינו לי זה זוועה והם עשו את חלק מהתמונות שם באיכות של הסדרה וחלק לא אבל זה היה ממש ממש דוחה וגועלי ו... כמעט כל התמונות שם היו על קארי ומימי ובגלל שאני הכי אוהבת את קארי אז כמעט רציתי להקיא

Digi Lista

New member
לצערי...

מתישהו מישהו פירסם את האתר כמה פעמים כאן ולא אמר מה בדיוק יש באתר...נכנסתי לתומי לאתר וכמעט הקאתי את כול הלב והנשמה!ומחקתי מיד את ההודעות עם הקישורים המבחילים!!!, אנשים יכולים לקרוא לי שמרנית ואפילו מאוד אבל לא איכפת לי כאלה דברים אני שוננננאאאאאאתתתתתת ואני לא אתן להם ביטוי כאן(למרות שבטח יש הרבה גם כאן שאוהבים את זה ואני לא שופטת אותם, כול אחד ודעתו!), מה שמבאס זה שהתמונות באיכות מעולה ואם לא היו את החלקים המ-ג-ע-י-ל-י-ם,סוטים וחולניים הן היו דווקא אחלה תמונות.(יש מלא אתרים יפניים שהגעתי אליהם במקרה והכילו דברים כאלה...)

את באמת חושבת

שיש כאן כאלה שאוהבים את זה? גם אני הייתי במלא אתרים יפניים אבל לא כאלה אלא אתרים רגילים אבל אתר אחד שאני לא זוכרת את הכתובת שלו היה אתר שחברה שלי שהיא יפנית עזרה לי לפרש אותו. לאתר קראו כן לטאקטו ולא להנרי. זה היה אתר שלם על תמונות שמשפילות את הנרי וכתוב עליהם באנגלית שטאקטו מלך אלה לא ממש היו תמונות רעות כי הן היו בעד טאקטו ובעד דיג´ימון אבל פשוט אלה שעשו את זה שנאו את הנרי. יש שם תמונות של הנרי נאכל על ידי מפלצת של הנרי נתפס בקורי עכביש של הנרי בתור כדור לכלב ועוד כמה תמונות כאלה וכדי להיכנס לאתר הזה צריך ללחוץ על תמונה של תפוח שיוצאת ממנו תולעת עם הראש של הנרי ואני לא יודעת מה האתר אבל אם את רוצה לראות אני יכולה לשים לך תמונות משם אבל תדעי שהם עשו את זה באיכות די טובה אבל עדיין מסכן הנרי אני אוהבת את טאקטו יותר אבל את הנרי אני לא שונאת...

Digi Lista

New member
תשימי אם את רוצה...

זה יכול להיות משעשע למרות חיבתי הרבה להנרי...הנרי נאכל ע"י מפלצת?...אני מדמיינת את זה...זה
לאללה!

אז...

כמו שאת רואה לא ממש רואים שם את הנרי אני שכחתי לכתוב מה היה ההסבר לתמונה אז ההסבר הוא: "אחרי כל השנים שטריירמון סבל אצל הנרי טאקטו המלך סוף סוף שיחרר אותו לחופשי ובתמורה רצח טריירמון את הנרי הבן **** ונתן את חלקיו למפלצת הנוראה כדי שתאכל אותו למרות שלהנרי היה טעם נוראי המפלצת הסכימה לסבול כי מה לא עושים בשביל טאקטו המלך..." זה מה שחברה שלי אמרה לי והינה עוד תמונה שלא היה לה הסבר

נו מה אתם אומרים על מסכנרי?

אתם יכולים להגיב אתם יודעים (או אולי יודעות? יש פה בנים בכלל?)

niiko

New member
לצערי הרב ביותר

אני מכירה את האתר... פעם היה בדיג´ימון נט וורק, מישהו מ***מון פרץ לפורומים... ואחרי זה הוא עשה משהו ולא יכולנו להכנס לנט וורק, ובמקום זה נכנסנו ל***מון בלי לדעת... עד שראינו את השם של האתר... ויצאנו במהירות...

איזה...

רע מי שעשה את זה! בכלל מי שעשה את האתר הזה הוא רע, סוטה, ו-מ-ג-ע-י-ל-!

Digi Lista

New member
עצוב אבל נכון...

יש כאלה שאוהבים את זה(עובדה שיש מלא אתרים כאלה), מה לעשות?כול אחד והטעם שלו... אגב קארי(טלי)הממי- מחר יש לך יומהולדת(זה מצויין בלוח האירועים)אבל אני לא בטוחה שמה שכתבתי שאת רוצה זה באמת מה שאת רוצה...תעדכני אותי כדי שנדע איך לחגוג לך...

יאקומו

New member
גם אני יודעת על זה...

כמו שליסטה אמרה: ילד פירסם פה את האתר... גם אני נכנסתי לתומי... ישר יצאתי מהאתר הדוחה, ורציתי לכתוב לילד הזה את דעתי, אבל לא הספקתי... ליסטה כבר מחקה את ההודעה (וטוב מאוד!) אם הייתי יודעת מי הילד הזה...

burhtk1

New member
גם אני מכיר...

פעם ילד אחד כתב בדיג´ימונטוורק שזה אתר יפה אז נכנסתי לכתובת ומה שראיתי זה תמונות של סקO זה מגעיל...איך מישהו יכל לחשוב על אתר כזה?

burhtk1

New member
גם אני מכיר...

פעם ילד אחד כתב בדיג´ימונטוורק שזה אתר יפה אז נכנסתי לכתובת ומה שראיתי זה תמונות של סקO זה מגעיל...איך מישהו יכל לחשוב על אתר כזה?

Digi Lista

New member
לא ראית בלוח האירועים???

טוב נו חפיף...רשמתי שקארי,טי.קיי וקאזו זה בסדר?אולי יש לך בקשות אחרות\נוספות?... אגב חבר´ה כול מי שמחר כאן בבוקר תתחילו בשרשור היום הולדת אני אצטרף כשאני אחזור מהסיוט היומי.

למעלה