תשמעו קטע!

תשמעו קטע!

נכון האלה שזכו ב"רצים לדירה" ( אוף,ברח לי השם שלהם)-אז הם זכו בדירה בחדרה,איך לא, בשכונת אולגה!אתם קולטים? אולגה! אני הייתי הולכת לרצים לדירה כדי לא לגור שם! -בגלל שאתם לא חדרתים אני יסביר: שכונת אולגה זו אמנם שכונה ממש מודה לים,אבל היא מלאה בפווווול עבריינים, שה' יעזור (לא בשאר חדרה אין,פשוט שם יש אותם בריכוז גבוה).אצלנו קוראים לזה חוצלארץ....(כי כאילו מתביישים בשכונה הזאת) ואני ממש לא מתפלאה שעד עכשיו תמיד היה כתוב "דירה בין קיסריה לנתניה" או משהו כזה....

....

"שכונת אולגה זו אמנם שכונה ממש מודה לים,אבל היא מלאה בפווווול עבריינים, שה' יעזור (לא בשאר חדרה אין,פשוט שם יש אותם בריכוז גבוה)." אה..לפי ההודעות הקודמות והדעות שלך אני יכולה להבין בניפוח את המשמעות שלך לעבריינים...תקני אותי אם אני טועה. אני לא מכירה את השכונה הזאת אבל אני מעריכה שאם יהיה להם שם רע כל כך הם פשוט ימכרו את הבית ויקנו אחר... ולסיום קוראים להם רונן ורמי..

konda

New member
אליה

אני לא מבין את הזלזול שלך, אני גר באזור שקרוב לחדרה ואכן אולגה ידועה בתור שכונה בה נמצאים רבים מבני משפחות הפשע ועבריינים נוספים שמקשורים אליהם ביחסי עבודה בפשע המאורגן שלהם. שכונת אולגה היא שכונה שיש בה הרבה מאוד אנשים שקשורים לפשע המאורגן.

איזה זילזול?

אולי לא הבנת נכון... אני באמת לא מכירה את השכונה הזאת ולא ידעתי שיש בה פשע מאורגן ועבריינים רציני. כמו שאמרתי קודם לפי הודעותיה של מתנחלת חדרתית התרשמתי שהיא יכולה לכנות מישהו שלא מאמין עבריין...ואם יש שם ים ואנשים נחמדים שהם לא לרוחה של מתנחלת חדרתית אמרתי שלא נראה לי שהם ירצו לעבור. אבל הם באמת יכולים להוריד קצת את המחיר למכור אותה אם יהה להם שם רע מאוד. ולסוף הודעתי...סליחה אם פגעתי במישהו..כי באמת לא התכוונתי לזה.

אהמ...

יש עוד משהו שהתרשמת ממני ואני לא יודעת עליו? תרשי לי לתקן אותך: לא כל מי שלא מתנהג כמוני הוא עבריין.אוקי? א ב ל , מי שמעשן סמים,גונב,אונס,רוצח וכו' -מסתבר שהוא כן עבריין. ושלא תטעי- לא כל מי שגר באולגה הוא עבריין,ממש לא. יש שם עבריינים אבל לא כל מי שגר שם הוא כזה.

natalicom1

New member
אליה

לא נראה ששכונה יכולה להיות כזאת רעה בשביל שהם ימכרו את הבית..

natalicom1

New member
אחח איזה חמודים

איזה חמודים אלה שזכו ברצים לדירה ממש בונבונים..

אוף!../images/Emo163.gif

תקשיב, התכוונתי לזה שכל הזמן אומרים על הומואים שהם חמודים. ואני התכוונתי להגיד בזה: הומואים הם לא חמודים, והם לא מגעילים. הם כולה בני אדם עם נטיות מיניות שונות ממכם! יאללה, מה אתם עושים כזה סיפור?

אבל נטשה אמרה שהם חמודים.

היא אפילו לא הזכירה את זה שהם הומואים, אז ההודעה הזאת בכלל לא רלוונטית(דרך אגב גם אני בקטע שהם רגילים וזה שהם הומאוים לא אומר שהם מגעילים או חמודים).

למעלה