ת'שמעו קטע

ת'שמעו קטע

קיבלתי היום נייד חדש עם מספר חדש. התקשרתי לבעלי בנייד לשאול אותו משהו. מיתרי הקול שלי הרוסים מהשפעת ואני ממש לא נשמעת אני. והמספר לא אותו מספר. אז הוא שואל "מי זו?" ישר יצר הליצנות שלי נכנס לפעולה, ממש בלי לחשוב (גם הוא מאוד אוהב לעבוד על אחרים). "אתה לא מכיר אותי אבל ראיתי אותך ומצאת חן בעיני..." אני מתחילה. הוא בקול כעוס (יש אנשים ברקע, כנראה הוא בפגישה) אומר משהו כמו שהוא הולך לנתק ואז אני מייד אומרת "אז תתקשר חזרה לאשתך". אח"כ חשבתי על מה שקרה. עד כמה אני לא רק אומרת שמאמינה בו אלא באמת מאמינה בו. לרגע לא חשבתי לעשות כזה דבר ברצינות. ועד כמה שאני מכירה אותו. כבר יצא לי לשמוע גברים בטלפון ששומעים אישה לא מוכרת ומיד מתחילים לפלרטט. והוא ממש לא. או שזה עסקים או שהוא מנתק. כי בשבילו באמת יש רק אחת. כמה שאני אוהבת את הגבר הזה

polegra

New member
איזה מקסיםםם ../images/Emo99.gif

לפעמים עם כמה שמאמינים זה כיף לקבל חיזוקים בייחוד כשאפשר בדרך לצחוק קצת :) טלי

alophind

New member
קאסי , את מזכירה לי סיפור שקיבלתי

במייל פעם על בחור אחד שעמד להתחתן עם החברה שלו, יום אחד הוא יושב אצלם בבית מחכה שחברתו תחזור מהעבודה. אמא שלה (אישה צעירה ומושכת ביותר) ניגשה אל אותו בחור ואמרה לו שכבר זמן רב היא חושקת בו ורוצה אותו... היא המשיכה בכך שהיא עולה לחדרה ומתפשטת , ואם הוא רוצה , שיצטרף אליה... לאחר רגע של הלם , קם הבחור ויצא מהבית לעבר מכוניתו. בחוץ חיכה בעלה של האם (אביה של חברתו) וחיבק את אותו בחור נרגשות, אמר לו כמה הוא שמח שהחתן שלו ישר ואמין !!! . . . . . . מה המסקנה ??? . . . . תמיד לשמור את הקונדומים באוטו

אני עכשיו מסמיקה ../images/Emo9.gif

מהמחמאות. כן, טוב לזכור כמה הוא נפלא ולא להתרכז בכמה הוא מרגיז. כי כל החולשות שלו לא מתקרבות לרגשות שלו כלפי. וזה מה שבאמת חשוב...

DMX38

New member
איזה כיף...

כמה זמן אתם יחד? אם מותר לי כמובן לשאול..

למעלה