תשמעו קטע...

נטלייי

New member
תשמעו קטע...

אתמול הייתי בחתונה ב... רינתיה (שדרך אגב זה רבע שעה מהבית שלי), בדרך סיפרתי להורים שלי שזאב גר שם. את הישוב מצאנו בקלות, אבל את האולם - סקיצה לא כל כך מהר. בזמן שחיפשנו את האולם, ראינו מקום יפה שנראה כמו אולם ארועים קטן, בדיוק מה שאנחנו מחפשים, אז אחי ירד מהאוטו כדי לבדוק אם זה סקיצה - הוא חזר ואמר שזה לא זה, אבל מה זה כן.... הבית של זאב - כן אתם קוראים נכון. בקיצור הוא אמר שזאב היה שם ותמיר, ועוד כמה אנשים. התבאסתי קצת שלא אני ירדתי לבדוק, אבל חפיף

ZGala

New member
זה לא רחוק מפתח-תקווה?

זה ישוב גדול או מהשהו אקסקלוזיבי?

ethnix1

New member
אני גם רוצה

הוא הלך להגיד להם שלום? הם ראו אותו?

נטלייי

New member
הוא לא

הלך להגיד להם שלום, קצת מיהרנו ולא נראה לי בכלל שהוא היה ניגש להגיד שלום - זאב לא ממש מעניין אותו
. אם הם ראו אותו אני לא יודעת. לגבי הישוב עצמו - הוא לא ממש גדול אבל גם לא ממש קטן, יש שם בתים מאוד יפים. מי שמכיר - אז רינתיה נמצא קצת אחרי נחלים, יש שם מתחם ג'מבו וזה על כביש ירושלים - לוד.

shifo

New member
סליחה שאני מייבש

אבל לפי התיאור שלך נראה לי שאחיך רצה "לחמוד לצון", כמו שאומרים.. זה סיפור יותר מדי טוב... (כמובן שאיני מתכוון לפגוע)

נטלייי

New member
אני בספק

אנחנו ביחסים טובים אחד עם השני, וגם אם הוא היה עובד עלי, הוא היה אומר לי בשלב כלשהו שזה היה סתם. וחוץ מזה - הישוב לא כזה גדול, די הגיוני שנמצא את הבית שלו.

למעלה