תשמעו קטע

papal

New member
תשמעו קטע

חבר שלי שהוא עולה מחבר המדינות (כבר 15 שנה בארץ ) ראה אותי בערוץ ישראל פלוס לא פחות מאשר ב- אבק כוכבים האחרון בפסח... בדוכן של סטארסייב הוא אמר גם שראו שם את אלון( והיה שם כתבה שלמה על סטארבייס מישהוא ידע מזה אוליי?? הוא לא ספיק להקליט אבל גם ככה הכל היה ברוסית הממ עד שמראים אותי בטלםוויזיה - זה בערוץ ברוסית:)

papal

New member
מישהוא כאן יודע משהוא על השידור הזה

כי אני מעוניין לקבל עוד פרטים מסתבר כאמור שזו היתה כתבה על מועדון סטארבייס- בערוץ הרוסי ישראל פלוס

sysiphus

New member
אבק כוכבים 2004

זו הייתה כתבת סיקור על אבק כוכבים 2004 ששודרה בערוץ ישראל + בתוכנית "תענוגות החיים".

נצל"ש: מס"ב כבד

אנחנו, כמובן, תמיד ידענו שיש קשר בין מס"ב ללהקות רוק נוצריות. אבל הנה, סוף-סוף, אתר שלא מוכן לשתוק, וחושף את הקשר במלואו.

ethan1701

New member
אני הקלטתי

זה היה שידור חוזר של התוכנית תענוגות החיים - שידור שלישי או יותר שלו. היו בתכנית 5 קטעים, כשאחד מהם היה סיקור של "אבק כוכבים". הקטע ארך כ-5 דקות, וכלל ראיונות עם מספר אנשים, כולל אילנה, החברה שלי (כן, היא מפורסמת עכשיו) ואפילו אני (ורבים מכם, ללא ספק) הופענו בטלויזיה. כאמור, הקלטתי את זה, ואולי מתישהו אמצא דרך להעביר את זה למחשב ולרשת. אגב, גם הקלטתי את הפרק של קונאן אובריאן ששודר באותו ערב, עם ראיון עם טום הנקס. הם בילו כמה דקות בצחוקים על מסע בין כוכבים, וחיקויים של הדמויות מהסדרה המקורית. -איתן

למעלה