תשמעו קטע.

תשמעו קטע.

yes העלו עכשיו פרומו לסדרות החורף, שם כבר ניתן לראות את "כדברא", הסיטקום "בית הכלבים", אבל נחשו מה עוד?
סדרה אנונימית שהם קוראים לה "המלון", שהיא הגרסה הבריטית שיצאה לכוכב הצפון (The Lodge), שכמובן דיברנו עליה קצת. לא חתיכת קטע? הם קנו מאלה שקנו מהם את הזכויות. אין, זה גדול!
הייתי בטוחה שאני חולמת לרגע, כשראיתי אותם בסרטון. טוב, זו לא נטפליקס, ששומרת לעצמה את כל הזכויות לחממריקאית כהפקת מקור שלהם, ולכן לא נראה אותה ביס.

אגב, רועי, נחש איך הסתיימה העונה הראשונה אצלם? הבנתי שתהיה גם שנייה. פשוט נתקלתי רק בקטע הזה, אז אני יודעת.

Roei152

Well-known member
מנהל
דיברת על החממה או על כוכב?
על הסוף של החממרקיאת כבר דיברנו , שיהיה זהה ל-סוף , ואוליי יפתח מחנות מירי -יוסי אמרקאים בעד הילייאו מול מחנות רוועי-אורן אמרקאים בעד דניאהילי..
"המלון" תשודר בדיסני ישראל של יס?

התלבטתי אם לסמן ספויילר. קצת מצחיק שאני בוחרת לסמן, כי אני לא יודעת כמה מכם יצפו בה בכלל, אבל שיהיה. אחראית שכמוני.

אין לי מושג אם היא תשודר בערוץ דיסני, אבל אני רוצה להאמין שכן. פחות נראה לי שהם ישבצו אותה בערוץ החדש.

כמובן שדיברתי על הסוף של "כוכב" שלהם. סתם יצא לי להיתקל רק בשניות האלה. היא מסמסת לאחד מהם וכותבת "אני בוחרת בך", שון ובן עומדים זה לצד זה, מסתכלים על הטלפונים שלהם ואז זה בזה.
טוב, הם עשו את זה די קיטשי, כיאה למתקתקות של דיסני, אבל אי אפשר שלא לשים לב לסוף הדי מוכר הזה, לא? לי זה מיד הזכיר. כמו שאתה רואה, הם לקחו את הדמות של בן למקומות אחרים כמעט לגמרי, ואשכרה לקרבה שלו לסקיי במשך כל העונה. כידוע, 10 פרקים בסך הכל. רק מההצצות אפשר להבין שהגרסה שלהם מאוד מוזיקלית. מאוד. באמת סגנון אחר לגמרי משלנו, לכן יש כאלה שיכולים להתחבר, ויש את אלה שפחות, כמובן.

וכן, הסוף של החממריקאית ידוע לכולנו, כמובן. אני מציעה לך לחכות להם...

Roei152

Well-known member
מנהל
מה זה!!!!!!!!!

לא יאמן ..... ורק בעונה השניה נדע אם סקיי בחרה בבן או בשון?
יא-אללה אריאל משחקת בגרסה האמרקאית את זו שהבחירה שלה תופסת נפח מאוד גדול מהעלילה , בעוד בגרסה הלא ישראלית של מאיה הפכו גם את הבחירה שלה לאי ודאית ...
בעוד בגרסה הישראלית היה ברור שהיא ושון זה זה...
מה ? נראה לך שנם יעשו את סקיי גם מבולבלת בין שני גבררים?

קטע קטע, אה?

תראה, אני לא יודעת איך כל אחד מהבנים הוצג שם, אבל לפחות היוצרים עשו עם הדמות של בן משהו קצת יותר מועיל. זה גם משהו.
האמת שרציתי לכתוב שאולי הם ימשיכו במתכונת המשולשת בעונה השנייה, ואולי לא. הם יבחרו לקחת את הסוף לאיזה המשך שהם יחפצו בו, למרות שבתוך תוכי אני דווקא מקווה שלא ימשיכו. שזה יישאר ייחודי לנו.
אבל כמובן שזה שונה לגמרי מאיך שגיורא הציג ויציג את זה. סדרת דיסני מוזיקלית קצרה, על כל המשתמע מכך.

Roei152

Well-known member
מנהל
בכל זאת
העלילה הרומנטית תתפוס נפח יותר גדול.. לא שבגרסה הישראלית היא לא תפסה בכלל .. פשוט מיכל היא לא גיורא , היא מעדיפה לפחות בדיסני פגישה ראשונה , וזהו ברור שזה הם .. תמר וגור , מאיה ושוןן אורי גם כזה -רני ותמרה , נינט וזוהר , עלמה ותום .....-מה היא תעשה בכדברא? אין לי מושג , אבל כדברא זו לא סדרת דיסזני , זו סדרת ניקלדיאון , וכיאה לניקלדיאון מעדיפים דרמה מורכבת יותר שתהיה ממש עלילת מתח...
נראה לי שיש סיכוי שעלילת המתח עם אבא של שון והמפעל לא תהיה בכלל , בכל זאת זו עלילה שמתאימה לדרמה יומית ישראלית לנוער , או שתהיה בתור עלילה ממש קטנה , והמורכובות שלה לא תוצג בכלל , אבאא של שון סתם איש רע שרוצה לקנות את המלון ,.. בזמן שבנו מתאהב בבתו של בעל המלון... ..
גם בחממאריקאית שמעתי שביקשו להוריד הרבה מעלילת המתח , כמבן שפחות מכוכב , אבל עלילת בית הספר הרגילה(מבחנים , כדורסל (דניאל מתגרה באלכס), חוויות נעורים ) תתפס יותר נפח מאשר בגרסה המקורת של החממה...

יכול מאוד להיות.

אולי בעונה השנייה הם יפיקו קצת יותר פרקים מהכלום הזה. לא יודעת.. לא ממש אכפת לי, אתה יודע. פשוט הייתי חייבת לשתף אותך לגבי הסוף של העונה.

כן, באמת מעניין מה מיכל עשתה ב"כדברא" ועד כמה החלק הרומנטי יתפוס נפח לעומת כל הסיפור המסתורי והעל-טבעי. מה שבטוח, זה יהיה הרבה פחות מתקתק מסדרות הדיסני שלה. לא זה העניין כאן, אני מקווה.
לגבי אבא של שון, הוא הופיע בעונה הזאת ואני חושבת שכן היה איזשהו סיפור מסתורי סביבו, גם אם לא מה שהיה אצלנו, מן הסתם. לדעתי, זה דווקא יכול להתאים באותה מידה גם לסדרות שלהם, לאו דווקא רק אצלנו.

לגבי החממה, איפה שמעת על זה? טוב, די ביאסת אותי עכשיו. לגבי הסצנות הכיתתיות, את זה אני יודעת עוד מהראיון שגיורא נתן בזמנו, שם הוא סיפר שהם די הקשו עליו וגם ביקשו יותר סצנות כיתה, כיאה להם, אבל וואלה, לגבי כל סיפור המתח זה ממש חבל בעיניי, כי עכשיו אני עוד יותר חוששת שסיפור הפיצול של רובי לא ישוחזר. אני יודעת שיהיה מקביל שלו, אבל אחרי מה שכתבת כאן לגבי המתח, אני עוד יותר סקפטית ממה שהייתי לגביו. דווקא שם הטוויסט המטורף איתו יכול לעבוד הרבה יותר טוב
הצופים מעבר לים יקבלו את זה בהרבה יותר עניין, לדעתי. גם ככה העונה שלהם תהיה חצי משלנו, ככה שגיורא הוריד מלא דברים, אז הייתי מצפה לכמה שיותר מתח. חבל מאוד מאוד. הטוויסט עם רובי הוא קריטי לכל העלילה. אין רובי בלי זה, נקודה. וזה עוד לפני שאנחנו מגיעים שוב לכל הקטע ההזוי והמטומטם עם זאב.

בכלל, אני מתה לשתף אתכם בכל מה שאני יודעת כל הזמן הזה, אבל באמת שאני לא יכולה. גם כאן.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שלא
תהיה בכלל עלילת מתח בחממרקאית ..
שירה משתתפת בתור נעמי הצעירה כפי שמסרת לנו, סימן שלפחות הבססיס של עלילת המגנט תשוחזר ...
וגם מבצע גלאפגוס..על לפחות ההתחלה שלו ,(דניאל והיילי יתחברו כדי לגלות נמה קרה לברוק וישחררו אותה מההיפנוט.)..
כן יכוללהיות שאריק לא ישולב , שזאב לא ישולב..
&nbsp

כן, הבנתי.

אני ממש מקווה שבתחום המתח, זה ייראה אחרת לגמרי מאיך שאנחנו אולי יכולים לחשוב כרגע... רק שיעלו כבר. באמת.
לדעתי זאב כן ישולב. זה באמת יהיה יובל ינאי, אני מאמינה, עם כמה שזה נראה מוזר במיוחד. לגביו אין לי תשובה ודאית, אבל אני מניחה שזה הוא. לגבי אריק, אין לי מושג. יש את אותו בחור שהזכרנו, שצולם בכיתה וכתב שהוא מגלם בלש, אז אולי הוא יהיה אריק, או גורי, או שאולי איזו דמות חדשה? לא יודעת לגבי זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי כוכב
אני מבין שכל העלילה של דניאל לא תשולב.. דניאל משתתפת , זה ברור לי.. אבל כל העלילה עם איריס לא תהיה שם...

Roei152

Well-known member
מנהל
תגידי?
סקיי לבשה שמלה כחולה והייתה מאופרת במיוחד בשבילו?
&nbsp

למעלה