תשמעו קטע

ריטה1

New member
תשמעו קטע

הילדה שלי גמולה לגמרי, ביום ובלילה (בת 2.9), יש לי חברה שהבן שלה הוא החבר הכי טוב שלה בגן, ואנחנו לפעמים אחרי הגן מגיעים אליהם לשחק, ולקשקש אחת עם השניה. כל פעם ששני שלי מגיעה לשם יש לה איזה קטע עם קקי. מאז שהיא היתה עם חיתולים, איך שהילדה מגיעה לשם היא מחרבנת, זה כבר נהיה בדיחה אצלנו. ואחרי שהיא נגמלה כבר היו לה כמה קטעים, פעם אחת היא קילחה אותם יחד, והילדה חירבנה במקלחת. פעם שניה היא פתאום התפשטה בחצר ורצה כאשר בדרך היא מפזרת קקי על המדרגות בכניסה לבית (מחזה מזעזע), טינפה לה את כל הפרוזדור והשירותים, וכל זה שניה אחרי שניקו את הבית, עמלתי מאוד קשה כדי לנקות אחריה. אתמול, היינו שם שוב, איך שהגענו הילדה ביקשה קקי, אמרתי טוב לפחות הפעם לא יהיה בלאגן, עשתה בשירותים. כשהגענו הביתה, גיליתי שהיא עשתה קקי בתחתונים, ואפילו לא צייצה על זה, וזו ילדה, כפי שאמרתי שגמולה אפילו בלילה, מזמן. וזה קורה לה רק אצל אותו חבר. אני אמרתי שלדעתי היא מסמנת טריטוריה, ושתתחיל לחסוך מעכשיו לחתונה....חחח חברה שלי טוענת שהיא מודיעה לה מעכשיו מה יהיה כשהיא תהיה כלתה, ושזה מה שהיא תשים עליה. קטע מצחיק ובלתי מובן לחלוטין.

דינהלה1

New member
לי דווקא זה מובן...../images/Emo4.gif

כל הכבוד לך שאת לוקחת את זה בהומור כי אני הייתי מתעצבנת...זה ברור שהיא מושפעת מהילד. קרה אצלי אותו הדבר עם התאומים בתקופת הגמילה. כשאחד מהם ניגמל אבל השני לא היה בכיוון מה שהשפיע על הראשון כך שבכל פעם שאחד היה מפספס אחרי 5 דקות קרה גם אצל השני. כך זה היה במשך תקופה די ממושכל על בסיס יום יומי. הייתה שבת אחת שאפילו לגדולה ברח פיפי בשירותים על הרצפה. אני לא אשכח את השבת הזאת...כל היום רק ניקיתי פיפי וקקי משלושת ילדים. היה רע לתפארת
אני הייתי יוזמת עם הילדה שיחה ומסבירה לה ברמה שלה כמובן שהיא כבר "גדולה" וצריכה לשמש דוגמא לילד ולא להפך. הייתי מפסיקה קצת את הביקורים לאיזה שבוע שבועיים כדי שתבין את המסר. וגם מסבירה לה שחידוש הביקורים אצל הילד יצריך מאמץ שלה ושתבטיח שאת הצרכים לעשות רק בשירותים. המקרה שלך לא מפתיע אותי, כאימא לתאומים אני כל הזמן רואה איך הילדים משפיעים אחד על השני. ולכן כשצריך אני יוזמת איתם שיחה ובדרך כלל הם מבינים ומשתפים פעולה.

ר ע נ נ ה

New member
אולי היא עושה בכוונה

אם היא גמולה אז כנראה שיש לה איזה רווח נסתר מהעניין. אני הייתי אומרת לה שאם זה עוד פעם יקרה היא לא תלך לשם יותר במשך תקופה או משהו כזה כדי שלא ישתלם לה...

TaraSky

New member
הילדה עוד לא בת 3...

אני לא הייתי מפעילה אולטימטום בנושא...אולי זה בכלל מהתרגשות???

למעלה