תשמעו קטע

riktal

New member
תשמעו קטע

יצא לי לראות השבוע פרק של "תיקים באפלה" (יש לי כמעט את כל הסידרה בקלטות וידאו-כן, אני עדיין רואה קלטות וידאו). בכל אופן, פתאום גיליתי כמה "על טבעי" דומה לתיקים באפלה. אני אומנם יודעת שאלה אותם יוצרים, כותבים, מפיקים וכדומה, אבל לא האמנתי כמה הם דומים. לדוגמא: פרק של תיקים באפלה מתחיל במקרה עצמו, אז יש פתיח ואז רואים את הסוכנים ומתחיל ממש הפרק שבו הם חוקרים את המקרה ואז יש סיכום ונימה אישית לדמויות. ממש כמו על טבעי. דרך אגב - אני כותבת זאת מתוך הערכה רב לשתי הסדרות הללו ולא כדי לרדת על אחת מהן.

psycho girl297

New member
אתם לא מבינים מה קראתי עכשיו ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני תמיד קוראת את הטור של קריסטן באתר של אי ותראו מה היא כותבת Madison in Eugene, Ore.: What's the latest on Jared and Jensen on Supernatural? Let's just say that if you happen to look like these dreamy dudes above (and God bless you for it), you should contact the CW right away, because I'm hearing that yes, you guessed it! There just might be a third freaking Winchester brother out there. Hear that? It's the sound of my mind exploding! I'm told that the possible third brother has not been cast, but we'll start hearing rumblings of another son courtesy of Dean and Sam's father John Winchester, aka Jeffrey Dean Morgan, this season. Seriously, does that dead dude get around or what?! Meanwhile, I'm dying to know what you think of this twist and if anyone out there could possibly be delicious enough to pull off the same genetic code as Jensen and Jared. So please comment below, and if you have any casting suggestions, bring 'em! הולכים להביא להם עוד אח!!!!!!! אני בשוק!!!!!! אנשים מה דעתכם??!?!?!?!?

nazgul2003

New member
WTF?!!

מה זה נהיה טלנובלה?! מאיפה ג'ון הביא עוד בן?! או מרי?! איזה קטעים.. וואי באיזו עונה מדובר, הנוכחית או 5? אפשר לקבל קישור לכתבה המלאה? תודה :)

darklighter

New member
אני לא מאמינה לזה../images/Emo58.gifלSPN ולהירוז עונה 3

+
זה נשמע ממש הזוי ולא לאופי של הסדרה... וקריסטין היא לא ממש מקור אמין היא מקשיבה לספקולציות של מעריצים... היא הרי גם אמרה ש100% מי שתמות בגיבורים תהיה דפנה ולא אל! לא יודעת אולי תלוי גם מי זה יהיה... אבל עדיין זה נשמע לי בולשיט.

psycho girl297

New member
אני רק מדווחת מה שאני קוראת

מדובר בבן של ג'ון, ואפשר לקרוא את זה באתר של E בטור של קירסטין. :)

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ופה לעונה 4../images/Emo190.gif

יכול להיות שזה אומר שדין שינה משהו כשהוא חזר לעבר ב403? חשבתי שאם כבר אז בן של מרי וYED...מאיפה לג'ון צץ פתאום בן? בכל מקרה לא נראה לי שזה נכון, ראיתי את הסניק פיקים לפרקים הבאים ולא אמרו על זה כלום...

SharonW27

New member
אומייגאד.|ספויילר| ../images/Emo121.gif

זה יהיה...ממש מוזר! מה נעשה עם דמות ווינצ'סטר שלישית?? אני אישית מסתפקת בסאם ודין ^^ אבל אני סקרנית לראות את מי יביאו אם כן...

adi455

New member
אה....זה קצת מוזר לא?

שלא תבינו נכון,אני לא יתנגד למיני דיני,אבל אה..באמצע המלחמה המגה גדולה הזאת ומוות ואין הורים יפליצו עוד אחים!?אוליתיהיה להם אחות!?וואי זה יהיה נחמדד..

nazgul2003

New member
אם תהיה להם אחות....

אני בטוחה שיהיה מצחיק כי בטח שניהם יגוננו עליה.. כי בטוח יעשו קטעים שמתחילים איתה.. כמו שדין מתחיל עם בחורות כל הזמן!

psycho girl297

New member
האמת אם אני לא טועה הם התכוונו לבן

הם כתבו "'who has a secret son?" אבל כן זה יהיה מצחיק

nazgul2003

New member
אה אוקיי.. סורי לא קראתי את הכתבה עדיין..

אני רק מחכה שיהיה פרק 11 כבר!!!!!!!!

למעלה