תשמעו קטע

G4rfi3ld

New member
תשמעו קטע

היום התרוצצתי בפורום בדרך לשיעור, בין אלפי האנשים שבמשך חודשים לא היו בקמפוס ועכשיו לא מבינים מה קורה בכלל. פתאום אני שומע ממערכת הגברה קול גרוע ומזייף, גיטרה לא מכוונת עם סאונד מסריח, מילים מעוררות חלחלה ולחן של ילד בכיתה ד'. חשבתי לתומי שמשמיעים דיסק של נועם רותם, או אז אני וגרדה (שעברה במקרה במקום) קלטנו שיש ליד הקפיטריה של הפורום הופעה של נועם רותם כחלק מהקידום של ההופעה שלו בצוללת. אמרתי שלום לדוד והדס והמשכתי לשיעור.

konformist

New member
גם אני עברתי במקום ושאלתי את עצמי...

למה בצלאל מקבלים כמעט מדי שבוע הופעות מגניבות ואנחנו צריכים לסבול את נועם רותם או להקות צעירות סוג ז?

Gerdulin

New member
גילוי נאות

אני הקשבתי עד שהייתי צריכה ללכת לשיעור (כ- 5 דק סך הכל) ונהניתי יותר ב5 דקות האלה הרבה יותר מההופעה בבצלאל של קינג קאן וברביקיו

konformist

New member
לגיטימי

אני פספתי את הופעה בבצלאל, איחרתי לראיון וגיליתי לאכזבתי שהם לא מנגנים באולפן, אבל עדיין נהניתי לצפות בגב של ברביקיו במשך 2 דקות הרבה יותר מאשר 3.75 הדקות בהן נכחתי בהופעה של נועם רותם

G4rfi3ld

New member
שניהם היו מהנים עבורי כמו...

שמישהו יבוא, יבצע חתך בשק האשכים שלי, יכניס לשם גחלים לוהטים ויסגור בתפירה עם חוט שהושרה בחריף של עכרמאווי. או לחילופין, כמו שיהיו לי אבנים לוהטות בכליות שלא-יוצאו באופן כירורגי, אלא כ"דרך הטבע".

Trixerin

New member
ואהוווא. עמרי. עם דמיון כזה מי צריך

לראות ניפטאק? בכל מקרה לא נכחתי באף אחת מן ההופעות הנ"ל, לא במישרין ולא במערכת הכריזה; וההופעה הכי גרועה שראיתי אי פעם היתה בכלל לפני חודשיים באוגנדה, ויש לקינגקהאן עוד דרך ארוכה כדי להגיע למה שהתחולל שם. מצד שני, כמו שאומרת המלכה "הכל יכול לקרות".

davecom

New member
טוב, אני יכול להזכיר

לפני ההופעה של נעמס באוגנדה היה בחור (שאני מכיר דווקא) שאילתר סולואי-נויז על גיטרה חשמלית. משהו די far-out. נראה לי שנעמס לא אהבה אותו. האמת זה היה נשמע כמו קירק האמט הצעיר בלי מטאליקה מאחוריו.

Trixerin

New member
אני חוששת שאתה עדין איתו

זה יותר נשמע כמו ילד חרש בן 11 שבודק דגמים מחורבנים במיוחד של איבנז על מגבר גרוע עם דיסטורשן + פאז+ אוברדרייב. חפירה במשך 40 דקות. הסאונד של איילון דרום כבר עדיף. לא יודעת מה אנשים אחרים שמעו, אבל לקרוא לזה מוזיקה זה פשוט לאנוס את ההגדרה. [וכן, אני עדיין עצבנית על זה... שמים לב?:)]

davecom

New member
לזכותה של אולה מאוגנדה ייאמר

שהיא משתדלת לשים דברים אקלקטיים בכל צהריים כאלה. אבל יכול להיות שזאת די טעות, כי זה היה די מרחיק לכת. גם באמת לא טוב במיוחד.

למעלה