תשמעו קטע....

תשמעו קטע....

שמתי בנייד את השיר "אם אלה החיים" כצלצול... ועכשיו לא בא לי לענות לשיחות, כי זה מפסיק את השיר......

coolstar26

New member
לי היה את זאת שבמקומי

החלפתי, אני לא מסוגלת גם...זה כל כך יפה שאני פשוט לא עונה לאנשים XD

LEEkm

New member
לי עכשיו יש את זאת שבמקומי,

זה כזה סבל לענות לטלפון
לפעמים אני עונה תוך כדי שאני שרה את ההמשך, מאיפה שנפסק השירXD ולפעמים אני נשמעת נורא מדוכדכת בטלפון כי הפסיקו לי את השיר.

גם לי זה קרה כשהצלצול שלי היה מבול ../images/Emo3.gif(../images/Emo47.gif)

הפאנטון שלי זה שמעון השכן ואנשים אומרים שהם מתבאסים כשאני עונה להם
כי זה מפסיק את זה באמצע ותמיד כשאני עונה אני שומעת מישהו שר XD אי אפשר לשמוע את שמעון בלי לשיר אותו

סתיוי15

New member
נכון!!11

היום התקשרתי ליעלים (ודווקא טוב שלא ענית
) ואני כולי בפאדיחה "ואם היא תענה? היא תשמע אותי שרה
יאללה, מה אכפת לי D:::" והתחלתי לשיר באמצע החנות והי'ה נורא נחמד
33>

BRANGELINA

New member
אצלי זה קצת יותר מסובך..

יש לי את הצלצולים של אם אלה החיים פסק זמן זאת שבמקומי ושמעון וכל פעם אני מסננת איזה חמש אנשים ביום בגלל זה.... והפאנטון שלי הוא מתחלף ויש לי שם את איתי אם אלה החיים שמעון ופסק זמן ויום אחד עניתי לטלפון אחרי מלא צלצולים וידיד שלי אמר לי יש לך מזל שלא ענית אחרת הייתי רוצח אותך אם היית מפריעה לי לשמוע את השירX_X....

נעה 124

New member
לי יש את איתי ורכבת באירופה..

והפלאפון בכל מקרה תמיד רחוק ממני אז עד שאני שומעת ורצה אליו כבר נגמר השיר

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifלי יש את של ארתור

"בכל יום אתה פוגש חבר, דומה לך וקצת אחר...."

OpenYourEyes

New member
הבעיה הגדולה היא

שזה גורם לשיר להיות מאוס בשלב מסוים וגם מקשר לו אסוציאציות רעות. לי נגיד היה שיר של דידו שמאוד אהבתי בתור רינגטון אבל עכשיו כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני נזכרת איך הוא היה מעיר אותי באמצע הלילה או מפריע באמצע משהו או סתם מגיע בזמן לא נכון בגלל אדם לא נכון. אז אני כבר לא כ"כ אוהבת את השיר
.

Red Daniel

New member
../images/Emo45.gif

היה לי פעם צלצול לטיני נחמד דווקא, עשיתי אותו שעון מעורר ומאז יש לי טראומה (כל פעם שאני שומע אותו אני נזכר איך זה לעבור מהפוך לקור שמחוצה לו).

khvh5

New member
מנ

אני רוצה שקסם לא תענה...[טוב אם זה ממש דחוף.. אז כן ] חח רבתי עם שגיא בהפגנה שייתן לי לשמוע את השירים xD חוץ מזה שגם לי זה קורה .. אם זה היה עם מילים אז בכלל =\

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifיש לי רעיון בשביל כולם!

שימו את הצלצול "רוצה בנות", זה יפתור לכם את הבעיה

blackfield2

New member
חחחחחחחחחחחחח...

או במקרה של שירי, שימו את מונסון של טוקיו הוטל

למעלה