תשמעו קטע מצחיק

אידית

New member
תשמעו קטע מצחיק

אתמול זרקו ילדיי מהמרפסת את הנחש השחור מפלסטיק לגינה והוא ממש נראה אמיתי וארוך. בערב השכנה הלכה לגינה לתלות כביסה וצעקה נשמעת נקישה בדלת וזוג השכנים מבקש לדבר עם בעלי, אני רואה שהם מסתודדים ונראים מתוחים. אני שואלת מה קרה ``שום דבר``. בעלי יורד למטה ולא מגלה לי כלום. אחרי כמה דקות אני שומעת קולות מהגינה, מסתכלת ומה אני רואה את בעלי הפחדן במרחק של 100 מ``ר מהנחש עם מטאטא והזוג אחריו (כמו אליעזר והגזר) והם בהתרגשות צועקים לו תזהר! תזהר!.ואני שידועה כפוחדת מזוחלים בכלל (וכמובן שקלטתי את הנחש הפלסטיק) אומרת להם מה קרה לכם? מה אתם מפחדים? כולה נחש אני ירד לעזור לכם, אני מתקרבת לנחש בגבורה ועוז ובעלי כולו מחוויר ואני מרימה את הנחש והם צורחים, ולוקחת אותו היישר לדלת הפתוחה ולפח זבל של הזוג. נחמד נכון

גדול!

מאד נחמד, מאד אמיתי. לבת דודתי היה מנהג מגונה: לאחר שילדה, בכל פעם שהיינו באים לבקרה בביתה, היתה המכשפה רואה אותנו במרפסת, אוחזת משהו עטוף בידה ולפתע כאילו נשמט מידיה (מקומה שניה), והיא צורחת ואנו צועקים בעקבותיה... עד שמסתבר שמדובר בבובת פלסטיק... נכון, לא רק שזה לא מצחיק, זה מגעיל, אבל זה פשוט הזכיר לי... טרגדיה אחרת, שמשום מה כן מצחיקה אותי, זה שלבעלה נקטעה היד, ויש לו יד תותבת... אשתו, בת דודתי הקלפטע, נוהגת לשים את יד הפלסטיק על שולחן הסלון, לעתים תוך שהיא שמה בפנים פרחים... ואגב, מדובר בזוג מאד מאושר, ויש להם שני ילדים... אגו טריפ.

מיכל 1

New member
איש או נחש?

הנחש הזה שאת מתארת - מזכיר לי משהו.. לא יודעת למה - הנחש מזכיר לי איש איש שכולם פוחדים ממנו - איש גדול ומפחיד שחזותו אימתנית.. אבל בסך הכל מתברר בסוף..שהוא בכלל כולו פלסטיק..... וישר לפח...

מה שעושים לך השירים שלך,מיכל!!!

נחש צריך להזכיר לך משהו אחר בכלללללללללללללל......

למעלה