תשמעו קטע מכעיס

גורדינג

New member
תשמעו קטע מכעיס

היום הייתי בשירות של מוטורולה בתל-אביב כדי לתקן את ה timeport שלי מאורנג´ שקניתי לפני חודשיים. כבר אחרי הקניה המכשיר התחיל לעשות בעיות שונות ומשונות במצב טעינה: לפעמים הוא סתם היה מתנתק מהרשת בלי להודיע או שכשהכנסתי את המטען הוא החליט להדלק כשהיה כבוי או להכבות השהיה דלוק. בקיצור חרה של מכשיר מהרגע הראשון. אבל מה, חשבתי שרק לי יש בעיות. אבל מה מסתבר? כשהלכתי לשירות (הטלפון עוד באחריות) עמדו לפני 5 אנשים ואח"כ באו אחרי עוד עשרה עם אותו מכשיר בדיוק !!! לכולם יש בעיות משונות ומשונות. יש כאלו שזו לא הפעם הראשונה שחזרו אחרי שהמכשיר תוקן כבר. לפי דעתי חברה כמו ORANGE שמחליטה למכור כזה מכשיר זיפט צריכה לפצות את הלקוחות. אני הולך לכתוב להם מכתב זועם. מה דעתכם? יש פה עוד כאלו שלא מרוצים מהמכשיר?

מ ס ט י ק

New member
כן!!

אצלי זה אותו הדבר.. אני הייתי אצלם עם מכשיר שבוע לאחר שנקנה.. ואחרי שתוקן באתי ליום למחרת כי המכשיר התקלקל שוב.. זה ממש מכשיר גרוע בגלל זה עכשיו לקחתי נוקיה ולא נמוטרולה..

m e i r

New member
כן ולא

אני בעצמי, וכבר הבעתי זאת בעבר, ממש לא אוהב את מכשירי מוטורולה, ולא משנה איזה מהם. עם זאת, גם במכשיר כמו 6210 שאני כ"כ תופס ממנו וסבור שהוא המכשיר הכי טוב שיש פה, הרי שלא פעם ולא פעמיים שמעתי מאנשים שיש להם בעיות איתו, ובעיות מאוד מעצבנות מבחינתם. אני בטוח שאילו הם היו ניגשים ליורוקום הם היו פוגשים שם עוד אנשים כמותם. בנוסף, יש הרבה שמאוד מרוצים מהטיימפורט, וכך הדבר גם בכל המכשירים האחרים- יש מרוצים ויש לא מרוצים. אני לא חושב שפרטנר תסכים למכור מכשיר שיש בו בעיה גורפת- היא לא יכולה להרשות זאת לעצמה.

לידעתכם...

מוטורולה טיים פורט,T250,נוקיה 3210 הם המכשירים שהכי פחות נכנסים למעבדה! האם מאוד אמינים מבחינת ההנדסה שלהם והתוכנה.. רוצים לדעת איזה מכשירים באמת הכי פופולרים במעבדה? מקום ראשון(איך לא)-סטאר טק...
מקום שני-5110\6150\T28 מקום שלישי-6210!(אבל התקלות שלו הולכות ומתמעטות עקב עדכוני תוכנה שנוקיה מוציאה למכשיר בתדירות גבוהה מאוד.) סה"כ הוא באמת אחלה מכשיר. איפה סמסונג אתם שואלים??? האמת שהם די חדשים אז אי אפשר לתת עליהם אינדיקציה. וכמו שמאיר אמר:יש מרוצים ויש לא מרוצים. אין מכשיר מושלם...אבל רק שתדעו שתמיד אבל תמיד משפרים ומשפרים את רכיבי החומרה וכמובן-את התוכנה.

אלכס נ

New member
תעדכן בבקשה את דבריך

אמנם במקום הראשון נמצא הסארטק, אבל מדגם מסוים (אם אני לא טועה זה ה סטארטק 1000). יצא מכשיר אחד עם בעיות רציניות, לא כל הסטארטקים.

אלכס נ

New member
התכוונתי שהיה רק

סוג אחד כזה (לא דווקא באורנג´) של סטארטר שעשה בעיות. אל תכליל את כולם כעושיי בעיות.

מזה סוג אחד???../images/Emo3.gif

קודם כל-התכוונתי רק לאותו סוג שנמכר באורנג´..אין לי מושג איך הסטאר טק של סלקום או של פלאפון...אבל שתדע שאין הרבה הבדלים מהותיים בין הסטארטקים. לפי מיטב הבנתי-הם כבר לא נמכרים באף חברה(ובצדק!). דבר שני-נתתי עובדות בשטח,איזה מכשירים נכנסים הכי הרבה למעבדה("על בסיס לינה וארוחת בוקר"-ככה אנחנו קוראים לזה :) ) תקרא טוב ותבין-לפני שאתה קופץ

eranavni

New member
אני יודע שזה לא שייך לכאן אלא זה

שייך ללוח אבל מי שמוכר סטארטק של רשת אורנג´ בלבד שישלח לי מסר או שישלח אימייל או שישלח הודעה באייסיקיו נ.ב לדור אם תמחוק את זה אני יבין אבל אני עדיין מקווה שיספיקו ליקרוא את זה עוד אנשים

צלצלן

New member
הם לא נמכרים

בגלל שהפסיקו לייצר אותם (בכל רשת החליף אותם דגם אחר).. בכל מקרה, טוב שכך !

idan3k

New member
3210?? בלי תקלות??

אולי פשוט הוא לא מגיע למעבדה כי התייאשו כבר ממנו ומביאים ישר חדש? לחבר שלי יש אותו ויש לו שיא התקלות בפלאפון, אתה לא יכול לדמיין, כל רגע משהו חדש. בפעם האחרונה שהוא הלך לתקן אותו הביאו לו חדש. בקשר לסמסונג, בדצמבר הלכתי לתקן את הסמסונג 514 שלי (אותו חבר נ"ל ריסק לי את המסך בטעות... והחליפו לי את כל המכשיר, חינם אין כ-ס-ף! ולא הייתה לי אחריות חוץ מהזה שאתה מקבל שנה חינם. החליפו לי אותו בגלל שזה היה חדש ולא היו חלפים??

m e i r

New member
3210? תקלה?

אני מכיר עשרות אנשים עם 3210 ומעולם לא שמעתי על תקלה במכשיר הזה. אני חושב שהבעיה היא בחבר שלך הזה דווקא. התעללות בסלולאריים, אין חוק נגד זה?

חייב להסכים...

יש לנו 3 מכשירי 3210, שחיים להם בניחותה כבר שנתיים, ואף פעם אחת לא לקחנו אותם לתיקון. מה שגם לא עשינו עליהם ביטוח כלל וכלל! אחלה של מכשירים!

eranavni

New member
צודק

לי היא גם 3210 וזה באמת פלאפון דפוק כל שניה תקלה

צלצלן

New member
כן, אבל הוא חדש יחסית,

אל תשכח שהטלפונים שמגיעים למרכז שרות, סביר שיהיו מדגמים ישנים יותר שעבדו תקופה.

ofirgaon

New member
הייתי שם לפני כמה ימים. קניתי

את המכשיר (T250) לפני חודש! הוא עשה בעיות, לא הסכים להיפתח. אז הם "תיקנו" לי אותו. ברגע שאני חוזר למכונית הוא עוד פעם נסגר. הלכתי, דיברתי עם הטכנאי שיש שם, והוא סידר לי.

גורדינג

New member
בסוף החליפו לי את המכשיר לאחר

שנראה משומש אבל לפחות עובד יותר טוב מהדפוק הקודם

למעלה