תשמעו סיפור...

תשמעו סיפור...

מתקשרת אליי עכשיו המנהלת של בית הספר (מזרחיסטי) של אחותי הקטנה (כתה ג') ומתלוננת על זה שאחותי נועלת נעלי "קרוקס" שאלתי אותה "מה הבעיה בקרוקס?"- אין תשובה. היא מתחילה לספר לי שהייתי אמורה לדעת את זה מזמן ...ושאני אבוא ואחליף לילדה נעליים !!...וואיי...איזו תקיפות... "ולמה אסור לאכול בשר עם חלב יחד?" - אני שומעת את המנהלת מדברת עם אחותי... מה הקשר תגידו לי אתם??

מה ?היא לא יכולה להסביר לילדה

בצורה נורמלית למה אין לנעול את הנעליים האלו? מה הקשר בשר וחלב?

dogme

New member
מה?!

מה הבעיה בנעלי קרוקס? ולמה אסור לאכול בשר וחלב ביחד?

מה הבעייה בנעלי בשר?

ולמה אסור לאכול קרוקס? לא הבנתי... התבלבלתי קרוקס בשר חלב מה קורה כאן?

admor

New member
לא כשר

הקרוקס מה שלא טעים לא כשר ואסור באכילה.

לכל מנהלת יש

את הקריזות הפרטיות שלה. ואת המעשים ש ה י א החליטה שזה עבירה. ואת הבגדים שהיא החליטה שהם לא צנועים, אז היא החליטה שקרוקס...

R a c h e

New member
אין ספק: מנהלת דגולה

וכשתבין מה הבעיה עם קרוקס, אשמח שתחכים גם אותי. אלוהים, כמה גזירות שנופלות על העם הזה.....

spaceboss

New member
קרוקס

בביה"ח בו אני עובד כולם לובשים אותם. מסתבר שהם נורא נוחים אם אתה כל היום על הרגליים.

אבזץ

New member
היא צודקת...

קרוקס הינו סנדל מכוער (בלשון המעטה), ולא יזיק לחנך את הפועים למעט אלגנטיות כבר בגיל הגן (רק כך לא נראה סנדלי אצבע בדייט ראשון...). ובדיוק כמו שיש הבדל (אמנם דקיק) בין בשר לבין חלב, כך קיים הבדל מהותי בין בגדי חוף (נעלי קצבים, ברסקאים, דייגים) לבגדי בית ספר (מוסד שאמור להיות מכובד). הבגד עושה את האדם (ולכן הגעתי לעבודה במכנסונים קצרצרים ובחולצה קרועה...). ומי שלא מבין זאת - ישראלי.

למעלה