תשמעו סיפור

solokkhz

New member
תשמעו סיפור

לפני שבוע הייתי בראיון עבודה בחברת המעבדים הגדולה בעולם - תנחשו מי וקיבלו אותי אבל מה, אחרי שאמרו לי שאני יכול להתפטר מהעבודה שאני עובד בה כרגע, נזכרו לבקש ממני להביא להם תעודת יושר. במקרה, כשהייתי קטין, תגידו 15 -18, הייתי קצת שובב. לא תגידו עבריין רציני כמו גנב, רוצח, שודד, או אנס, סתם משהו קטן שנמחק. אבל מה, הם עדיין רשומים כסגורים בתעודת היושר - שזה בזיון למדינה. ועכשיו אני תקוע במצב, שאין לי לא עבודה ב... ואני צריך להתחנן אל הבוס הקודם שלי שיקח אותי חזרה זה ממש מצב מסריח. דרך אגב, ב- 5.06.06 ח"כ אפי איתן הציע הצעת תיקון חוק בשביל לשנות את בזיון הכתם האנושי הזה. אני מקווה שהעצעה שלו תעבור במיוחד בשביל זה שכל הח"כים שלנו יכולים להעזר בו :) ):

lebron9

New member
שמע -

אם זה תנאי קבלה לשם, אין מה לעשות. אני מכיר כאלו שנפלו על דברים פחותים מזה. רגע - מה עם הצעת החוק? עברה?

ShayP

New member
כלל ברזל! לא עוזבים לפני סגירת חוזה

במקום החדש... מקרה עצוב מאוד. אני היתי מנסה להסביר למקום העבודה החדש את הבעיה, אולי הם יתחשבו. בנוסף, נדמה לי שישנה אפשרות להתחשבות משטרתית בנושא (בםרט אם מדובר במשהו זניח) במידה ותדבר עם האנשים הנכונים שם

fima2001

New member
האם גם לי תהיה אותה הבעיה

פעם הגישו נגדי תלונה במשטרה על זה שהלכתי אם מישהוא מכות וקיבלתי מכתב שזה נסגר מחוסר עניין לציבור כאילו לא היה הגשת כתב אישום שום דבר אני הברתי עדות במשטרה וזהו

למעלה