תשמעו סיפור...

טוואנדה

New member
תשמעו סיפור...

מישהי כאן מהפורום הציעה לי עבודה, השאירה לי הודעה במסר, התקשרתי אליה דיברתי איתה ודיי התרשמתי ממנה. היינו בקשר במשך שבועיים-שלושה, אמרה שהיא רוצה לקבוע איתי ראיון היא פתחה עסק חדש בבית- טלמיטינג וצריכה בנות איכותיות שיעשו טלפונים ללקוחות של חברה מסויימת במטרה לעניין אותם בדבר מה ולקבוע פגישות. אני בתום ליבי חיכתי שהיא תתקשר לקבוע איתי ראיון... בזמן הזה של השבועיים-שלושה, הציעו לי שתי משרות עבודה, אמרתי לאותה בחורה שהציעו לי משרות והיא אמרה לי "תחכי עוד קצת אני רק צריכה לקבל תשובה סופית מאיזה מישהו ואני חוזרת אלייך לקבוע איתך ראיון" חידה: אתם חושבים שהיא התקשרה אליי??? אני מאוד מקווה שהיא קוראת את זה עכשיו כי יש לי לומר לה משהו ולא מכבודי לטלפן (למרות שיש לי את מס' הפלאפון שלה) הבנתי ממנה שהיא רק התחילה את העסק, ובכן בתור התחלה כבר נכשלת. לא עם לקוחות אלא עם הדבר הכי בסיסי שיכול להיות-"יחסי אנוש", הכי פשוט בעולם זה להרים טלפון ולומר "לא מתאים/מסתדר לי שתעבוד/תעבדי כאן" זו לא צורה להשלות אנשים, זה לא יפה!!! פספסתי הזדמנויות בגללך אבל לא לקחתי אותך קשה כי אני יודעת שהכל לטובה אני לא כועסת אני פשוט נפגעתי כי דווקא מהאנשים בפורום הזה לא ציפיתי לקבל יחס כזה.

תגובה

בפורום זה יש שני סוגי אנשים: הרעים והטובים. הטובים הם אותם מחפשי עבודה. מי שהציעה את העבודה, לא שייכת לציבור מחפשי עבודה(אגף הטובים). אולי תפרסמי מי הציעה את המשרה?

onfire1

New member
בנצי...

אני אומנם לא מחפש עבודה אך לא זכור לי שעשיתי לך כל רע. למה אני צריך להיות בין הרעים? רק בגלל שאינני מחפש עבודה? און פייר

Keren Roziner

New member
אני לעומתה

מאוד רצינית - הנך יכול לעיין בהודעתי בעניין אנשי טלמרקטינג... פנה אליי במסר. בצלחה קרן.

משוקולד

New member
קרן זה מה שענית לי..ממש לא רציני

וזה לאחר 3 מסרים ששלחתי לך, אז איפה הרצינות???? אני לא און ליין 24 שעות ביממה. אני רוצה לענות לך תשובה רצינית ומפורטת. לכן, אחזור אלייך רק מחר לקראת אחה"צ. חג שמח,

משוקולד

New member
מה שכתבתי זה המסר שקרן שלחה לי

משהו מאד מוזר היא טוענת שהיא צריכה עובדים, לא רוצה למסור מס' טלפון אולי מדובר בהרבלייף או סאנריידר תיזהרו אנשים!!! לא חסר רמאויות.

Keren Roziner

New member
הסבירי לי

מה לא רציני בתשובתי? היחס? הרצון לענות לך משהו לעניין ולא לשלוף לך מהשרוול? בהחלט אני לא און ליין 24 שעות ביממה, אני כותבת לך מביתי, בביתי זה אני גם אוכלת, ישנה, מבלה עם בני משפחתי. הירגעי.

Talila3

New member
שלחתי לך מסר

עברתי תאונת דרכים קשה, ולכן לא יצרתי עימך קשר. אז בבקשה כדאי לברר לפני שמסיקים מסקנות.

משוקולד

New member
אנו באמת בסך הכול בני אדם, למה לא

יצרת שוב קשר לפני שאת מסיקה מסקנות?

פעם הייתי מאמין לסיפורים כאלה

אבל היום למדתי שמעסיקים משקרים בלי בושה, כך שתסלחי לי אם את זוכה למנה בריאה של סקפטיות מהכיוון שלי. לפני כשנה הזמינו אותי לראיון בחברה ברחובות, תיאמו בנימוס, הסבירו לי איך להגיע ברכבת מהצד השני של גוש דן, הכל טוב ויפה. בבוקר יום הראיון (ככה סביבות שמונה וחצי בבוקר) אני מגיע לתחנת הרכבת, קונה כרטיס, עומד להעביר אותו בשער בדרך לרכבת שנכנסה לרציף, והטלפון הסלולרי מצלצל. הם ביטלו את הראיון במקום בטיעון שהעובדת שהייתה אמורה לראיין אותי עברה תאונת דרכים קשה, ולכן לא תגיע לעבודה, הם מתנצלים, ויתקשרו אלי לקבוע תאריך חדש לראיון. בצהריים הם התקשרו שוב - הם קיבלו מישהו לתפקיד, ובזה נגמר הסיפור. את יכולה להאמין בצירופי מקרים, אבל נראה לי סביר יותר שפשוט המציאו תירוץ מכוער כדי לקנות זמן למו"מ בנסיון לחסוך לעצמם ראיונות.

Talila3

New member
רוצה לראות מכתב שחרור מבית חולים

או אולי כמה צילומי רנטגן... נן באמת לא צריך להגזים.... אני אומרת את האמת, את כל האמת ,ורק את האמת...

Talila3

New member
רוצה לראות מכתב שחרור מבית חולים

או אולי כמה צילומי רנטגן... נן באמת לא צריך להגזים.... אני אומרת את האמת, את כל האמת ,ורק את האמת...

ורד302

New member
התגובות פה של אנשים מסויימים

נראות לי ממש קטנוניות. תתחילו להתבגר קצת!

Talila3

New member
מורן אני עדיין לא מבינה למה כתבת את

ההודעה הזו אם אינך מוכנה לעבוד בכלל, יפה כך סתם להכפיש...

onfire1

New member
מאחורי להגיד שהמעסיק לא בסדר...

מסתתר בסך הכל תסכול של אינספור תשובות שליליות של אי קבלה לעבודה. טלילה - אל תקחי את זה קשה. בסך הכל מאוד קשה להיות בצד של מחפש העבודה מבלי שהתסכול הנצבר יתפרץ מתי שהוא. בהצלחה עם העסק החדש. און פייר

למעלה