תשמעו סיפור.....

תותים2

New member
תשמעו סיפור.....

אתמול בעלי הקפיץ אותי לעבודה (אני לא מוצאת את המפתחות של האוטו שלי..),בדרך הוא התקשר למשרד ענתה לו המזכירה, הוא "לא" זיהה את קולה אז היא הופתעה ושאלה "מה פתאום הוא לא מזהה את הקול שלה"?היא קשקשה איתו , הוא (אני מכירה אותו) היה מת שהיא תסיים עם הקשקושים ונגמר. הסרט בראש שלי התחיל בלמה הוא שיחק את הלא מזהה, כי הרי הוא מכיר את כולם וטוב ואפילו הבנתי תוך כדי עם מי הוא מדבר וזכרתי אותה היטב מסיפורים "מהעבודה"(וזהו. פה הסרט שלי נגמר בשלב הזה). אחרי מס' דקות היא מתקשרת שוב להתקשקשות קלילה בעיניני עבודה ושואלת "מה התוכניות שלו להיום בעבודה? אם הוא מגיע למשרד היום? ומה דעתו להקפיץ אותה למוסך שיסדרו לה את האוטו ויחזיר אותה?(הוא עשה פרצוף של מאיפה זה בה לה בכלל ואצלי הסרט המשיך לאם היא מתקשרת פעמיים ברצף להתקשקשויות אז כנראה שהם מתקשקשים מדי פעם ואם היא מרשה לעצמה לבקש ממנו להקפיץ אותה למוסך באמצע היום שימתין ויחזיר אותה אז כנראה שהוא לפחות ידיד נחמד שלה ולי מכיוון שאני בטוחה(היום בטוחה = לכמעט בטוחה)שבעלי מת עלי, לא יבגוד בי בחיים, מתחשב וכולםםםם חושבים שהוא בעצם גלגול של אחד המלאכים לא הפריע שיש לו ידידה טוב, אבל למה אני יודעת על יורם, שחר ואיתי ועל איזמרלדה אני לא יודעת? טוב, מכיוון שעוד לא מצאתי את המפתחות הוא הקפיץ אותי גם היום ועל הבוקר היא מתקשרת שוב בעינייני עבודה אך באופן מאוד חברותי וחינני, בערב עם המזל שלי, עוד לא עברו 5 דקות היא מתקשרת בכדי לומר לו שהיא בודקת אם הוא חי אחרי יום העבודה, מתקשקשת קצת(שום דבר לא נשמע רומנטי) זהו. כמובן שלא יכולתי לסתום, אז ענה לי, כמו שהיא בקשה ממני למוסך, היא יכלה לבקש מכל אחד, כי ככה זה אצלם בעבודה, אני אפילו לא ידיד טוב שלה מרכלים רק על העבודה ורק בשעות העבודה, הרצף של השיחות? חוק מרפי.למה נבוך? לא הייתי. בואי תראי איך היא נראת.(שאלתי אותו,אז אם מפצצות אני צריכה לדאוג. דרך אגב, התשובה היא לעולם לא ואני נוטה להאמין). טוב הוא הגיע. השאלה שלי האם אני תמימה רבותי???

רונתי

New member
לא את לא

ואל תמהרי לאבד את התמימות. יש לי חבר מאוד טוב בעבודה גם הוא עושה בשבילי דברים ואני בשבילו. לפעמים ידידות היא רק ידידות ויכול להיות שבעלך לא דיבר עליה כי פחד שזה יעורר את קינאתך.

התמימות הפרנסה ההיגיון

אין כאן תמימות, מה פתאום, יש כאן עירנות, חיישנים, זה בריא, זה נכון. אך האם עירנות נובעת מן "האמת המוחלטת"? האם החיישנים אינם מטעים? ובכן- להתעורר, להיות קשוב ובוחן זה עניין אחד. להפיק מזה מעשים זה כבר משהו אחר. בכל מקום פרנסה, או אפילו "גן העיר", שבו מסתובבים "זכר ונקבה" יש פוטנציאל של "פזילה". אל תמהרי להיגרר אחר האינטואיציות, כי תהיה כאן "נבואה שמגשימה את עצמה" אם את מצאצאיו של אונאסיס, או משושלת היחסין של רוטשילד, או-אז תוכלי "לבודד" את בחיר ליבך, להוציאו מן הדינמיקה שבה הוא מתפרנס על יד "מתחרות לך" ולהכניסו לכלוב של זהב. אם אינך מאותה שושלת, לכי אל בבואתך, הרימי לה גבה, אימרי לה ש-"אין מה לעשות" זוהי פרנסה , החיים רצופים ב"הימורים" יהא אשר יהא, החיים נמשכים. בשם הניסיון של קנאים רבים- אל תיגררי לעשיות של קינאה בלי בקרות. אל תהיי פזיזה...... הפזיזות מייצרת את הבומברנג, ולא רק באוסטרליה. בהצלחה

seeyou

New member
אין עשן בלי אש-../images/Emo59.gif

ברור לך שברוב מקומות העבודה יש יחסים "מיוחדים" בין 2 המינים שלפעמים גולשים לפלירטים? במערכת יחסים(נשואים) חייבים להאמין בבן זוג עד לרגע שיש בטחון על שקרים... לפני העימות רצוי להבין מה המטרה שלה-לען זה מוביל ומה את רוצה להשיג יוסי

ימותו הקנאים

המסקנות מאוד פשוטות: א. כדאי לשים את המפתחות במקום קבוע ואת הרזרביים בארנק. ב. לנסוע במונית לעבודה, אם אין ברירה אחרת.

תותים2

New member
קללת אותי! את רוצה שנוכחד חלילה?

פתחתם לי ערוצים חסומים במוח. תודה. מרגישה הקלה.

גל 6

New member
מצטערת להפחיד

אבל לי זה קרה... היו סימנים, ודיברתי על זה עם בעלי והוא הבטיח לי ששום דבר לא קורה וששום דבר לא יקרה כי הוא אוהב אותי והוא התחתן איתי, וכו' וכו'....ואפילו דיברתי איתה..... וזה קרה, הגרוע מכל... לא יודעת מה לייעץ לך, הנה אני כביכול עשיתי מה שצריך, דיברתי איתו ואפילו איתה, וזה לא עזר.... אני איבדתי את התמימות...לא יודעת מה יכולתי לעשות אחרת, ולכן אין לי תשובה בשבילך. מצטערת. רק מקווה שאף אחד לא יעבור את מה שאני עברתי (חוץ מכלבה אחת שאני מכירה...) גל

seeyou

New member
מה שאת עברת ?../images/Emo24.gif

יש תופעה שכאשר אותה בעיה-מחלה, קיימת גם אצל אחרים אז ההרגשה שלנו משתפרת... "בגידות" זאת הגדרה של נורמה חברתית... זה לא תמיד חשוב מה שעושים-חשוב יותר אילך אנו מפרשים... בסטטיסטיקה האחרונה בארה"ב יצא שרק 70% מהגברים בוגדים בתוך ארה"ב ויתר ה-30% מחוץ לה... את האמת? קשה לי להאמין שיש הרבה זוגות ששומרים "נעמנות מינית" מהתחלת הקשר ועד הסוף... היום אצל הרבה אנשים "להחליף נוזלים" עם אדם זר זה קצת בשיגרה... היתה לי חברה שהיתה עולה לאוטובוס לקווים ארוכים...."מתלבשת" על גבר שהיא בוחרת-מתישבת על ידו-מתחילה איתו...וגם "גומרת"...ובשעות הערב חוזרת לביתה,שקטה עם חיוך על הפנים....ילדה טובה... keep smiling יוסי

מאי 39

New member
יוסי כמה עצוב

"היום אצל הרבה אנשים "להחליף נוזלים" עם אדם זר זה קצת בשיגרה... היתה לי חברה שהיתה עולה לאוטובוס לקווים ארוכים...."מתלבשת" על גבר שהיא בוחרת-מתישבת על ידו-מתחילה איתו...וגם "גומרת"..." אני לא אומרת שזה לא מפתה לחוות ריגושים להרגיש את הלב לא לרצות לשלוט בעצמנו לרחף זה אפילו יכול למכר ההרגשה הזו תאמין לי היו לי פיתויים במהלך הנשואים אם במקום העבודה אם ע"י חברים קרובים אבל כל פעם שחשבתי על איך זה שאני אסתכל על עצמי במראה אחר כך או איך זה שאני אפגע בכבוד של בעלי ובעיניי זו פגיעה בכבודו אז העדפתי לבלוע טוב טוב את הנוזלים של עצמי אז בשביל מה צריך נשואין ואני לא מדברת רק מבחינה הלכתית אלה סתם זוגות חילונים כאלה שאפילו הולכים ונשאים נשואים אזרחיים אפשר לעשות סתם הסכם ממון וזהו אם לא בשביל האמון והרצון להיות אך ורק האחד של השני

מאי 39

New member
נ.ב. לגבי אותה חברה

לפני שבוע היה בערוץ "אגו" תוכנית על מישהי שכך היתה נוהגת רק לא באוטובוס אלה בפאב וחלק מהתכונית היה לקחת אותה למרפאה מיוחדת שבה מטפלים טיפול מיני והם הסבירו את זה כבעיה פסיכולוגית והטיפול בה היה כבכל טיפול לגמילה מהתמכרות אני לא יודעת איך זה אצל החברה הזאת שאתה כותב עליה אבל אותה אחת היתה זקוקה לזה פעמיים שלוש באותו הלילה בכל אופן זה הזכיר התנהגות לא בריאה שדובר בה באותה תוכנית

seeyou

New member
אבל כל פעם שחשבתי ...

זה נכון זה לא חשוב מה שעושים או לא עושים חשוב איך אנו מפרשים.. או איך נורמה החברתית מגיבה לאותו מצב פילוסופית מהרגע שנולדים אנו "חושבים" ומתנהגים דרך העיניים של הסובבים אותנו האם החברים הממסד ולא תמיד זה לטובתינו... פשוט כולם רוצים לכבול אותנו לצרכים של החברה שלא תמיד הולך יד ביד עם הצרכים הטבעים שלנו. כאשר האם אומרת לילד : אתה ילד טוב-עכשיו אתה הולך לישון...זה לא רק בגלל שהוא באמת זקוק לזה פשוט נוח מבחינתה להשתחרר ממנו לכמה רגעים.. או כאשר בעבודה אומרים :אתה עובד טוב...זה לא לרצות את העטבד פשוט לשחק ברגשות שלו וכך לנצלו לצורכי החברה.. גם בתחום המיני אני חושב שזה אותו דבר המבוגרים-הדת-נורמה חברתית שמרנית היא דו פרצופית מצד אחד מגבילים את הנוער לקיים יחסי מין בו בזמן הם חוגגים מסביב לשעון. סיפרתי בהזדמנות אחרת שבת של השכנה ברחה מהבית אחרי שבועיים האמא שלה שאלה למה...הילדה אמרה בפשטות(ילדים דוברים אמת)-למה רק לך מותר להזדיין ולי אסור? שבת שלום

dean2004

New member
צריכה לחשוש ועוד איך!!!

גברת , בואי נראה את הדברים כפי שהם ז"א הקרבה הלא מוסברת , שיחות רצופות ... כמו שרק נשים שרוצות\מקבלות "משהו" ... תעשי לעצמך טובה ו-FACE IT . לא שתוכלי לשנות את המציאות אבל לפחות על תוותרי לו בתרוץ של "לא ראיתי - לא שמעתי"... - כי החושים שלך עובדים נכון .

למעלה