תשמעו סיפור

שני10

New member
תשמעו סיפור

מעל שנה ניסינו להכנס להריון, 6 חודשים בדרך המסורתית והנעימה, 6 חודשי איקוקלמין והזרעות וחודשיים בזריקות והזרעות... עד שהמומחה לפיריון פסק כי לקראת ספטמבר נעלה כיתה ל IVF. בינתיים ספגנו מהמקורבים אינספור עיצות ועדויות שבכולן זוגות שניסו המון זמן עד שיצאו לחופשה בפאריז/טוסקנה/הקאריבים (תמיד מקומות רומנטיים) ואז הגיעה ההצלחה. ביננו.. חשבתי שמדובר במקרה בודד שזכה לתהודה ענקית והחליף גרסאות בהתאם להעדפת המספר. במהלך אוגוסט הגשנו את הטפסים לוועדה ובינתיים יצאנו לחופשה (שאר ישוב) בילינו טיילנו ונחנו. האכזבה היתה קשה כשהתברר שהוועדה דורשת סיבוב נוסף בזריקות + הזרעה. "סתם התבזבזו חודשיים" חשבתי בכעס. ברגע שהופיעו סימני הדם מיהרתי לרופא, הצטיידתי בכל ההפניות והטפסים ועשיתי בדיקת הריון. למחרת בדרכי לקבל את הזריקה הראשונה חלפתי ליד הבדיקומט, והשלט שהודיע על תקלה במכשיר הזכיר לי לקחת את התוצאה. נגשתי למעבדה ונדהמתי לגלות 21. מרוב הלם התקשרתי ל 3 רופאים שונים כדי לאמת את ההריון, כשבלבי אני מרגישה שבגלל התוצאה "אפסיד עוד חודש טיפולים" (מפגרת, נכון?). מאז הבטא מזנקת אל על: כעבור ארבעה ימים 158, כעבור 3 ימים 662 וכעבור 4 ימים נוספים 4668 (מה זה הכפלה?) אני עדיין מתקשה להאמין ומצפה כבר לראות דופק בקרוב.

bapi

New member
אנחנו תמיד אוהבים סיפורים ../images/Emo127.gif

עם סוף טוב.
שיהיה במזל
והריון קל תקין ומקסים

סיון01

New member
אפשר לקבל את שם הצימר בבקשה?

בעל המקום יכול לשווק את המיטה כ"סגולה לעקרות "
וברצינות, מזל טוב!!

שני10

New member
הצימר: אלימלך בפרדס

מאוד מומלץ! יש אווירה פסטורלית, ז'קוזי ענק עם נרות ושמנים לאווירה רומנטית, הצימר דנדש לגמרי, והמארחים הקפידו על כל הפרטים הקטנים.

יעליק27

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo23.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מאחלת לך המשך הריון תקין, משעמם ונפלא
שילך ויתעגל לו במשך 9 חודשים
איזה כייף

לבנה123

New member
איזה יופי!

המון מזל טוב! איזה כיף זה שלפעמים ילדים באים באמת מאהבה, ולא מהלברונטיות! ממש לא להאמין כמעט!

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

מסתבר שהמתכון הוא ירח דבש שני
. מזלטוב שני, עלה והכפיל ושילש, נשאר לחכות שיפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שגם הילד הבא יבוא רק מאהבה
. עשינו עוד
נכסף על הריון ספונטני ו
על דימומים וגם
דווקאי על הועדה שדרשה הזרעה נוספת
. נועם

סנונית 1

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הריון קל בריא מהנה וארוךךךךך.

למעלה