תשמעו סיפור

ריטה1

New member
תשמעו סיפור

הלילות האחרונים קצת קשה עם ההשכבה של הקטנה, מאז המיטה החדשה שהיא יכולה לרדת ממנה, היא לא מפסיקה לחזור לסלון, ולבקש מים, מוצץ ומה לא. אתמול השכבתי אותה ופתאום שקט, אין מצב שהיא כבר נרדמה.... אני נכנסת לחדר של הבנות וקולטת את הפרחחית הקטנה (שנתיים) במיטה של הגדולה (8.5) וזו מקריאה לה סיפור. כמובן שקודם כל התמוגגתי. האינסטינקט הראשוני שלי, היה להשאיר את האידיליה הזו, זה היה מחזה מדהים. אבל במחשבה שניה, הפרדתי אותן, והחזרתי את הקטנה למיטה, כדי לא ליצור תקדימים, לגדולה יש בה"ס והיא חייבת לישון, והקטנה יכולה ליפול חלילה מהמיטה, שתיהן לא ממש ישנות רגוע.

שבי38

New member
אני משאירה

הקטנה שלי (2.5)נוהגת לבקר אצל אח שלה (בן 13)היא נרדמת אצלו והוא מעביר אותה חזרה למיטה שלה .שניהם לא שקטים בשינה ואיתה ממש לא אפשרי לישון .

ריטה1

New member
ילד בן 13 קצת יותר אחראי מילדה בת 8.5

ואני ממש לא רוצה ליצור מצב שהיא נרדמת במיטה לא שלה, די עקרוני אצלי.

ריטה1

New member
ברור שהכי כיף, בכלל לראות את החיבור בין האחים

זה דבר מדהים, אני ואחי מעולם לא תיקשרנו ככה, יש בינינו 7 שנים, כמעט כמו הבנות שלי, ואנחנו לגמרי לא מתקשרים וגם לא ממש תיקשרנו כילדים, בגלל זה כ"כ חשוב לי לטפח את הקשר בינהן. אתמול היא שוב התגנבה למיטה של הגדולה, הסכמתי לה קצת, רק לשמוע סיפור, ואח"כ החזרתי אותה למיטה. מתוקה הגדולה ריפדה אותה בכריות ושמה אותה ליד הקיר שלא תיפול, וכיסתה אותה בשמיכה.

שבי38

New member
לצלם

אני מצלמת אותם במצבים כאלה בעיני זה מדהים. אולי בגללשאני בת יחידה ולא חווויתי קשר כזה.

למעלה