תשמעו סיפור

תשמעו סיפור

היום נפגשתי בצ´ט עם בחור בשם... (לא מהפורום, להרגיע אתכם) שהתלונן בפני שהוא בחור דתי ויש לו חברה דתית ואין לו מושג מה בכלל עושים.... והוא מתבייש מהחברה שלו. שאלתי אותו עם הוא דתי או חרדי, והוא ענה שהוא דתי, שאלתי אותו הרי אצל הדתיים הנושאים הללו יותר פתוחים ואיך יתכן שהוא ממש לא יודע כלום? בקיצור לא קבלתי ממש תשובה מספקת. הבחור בקש ממני לדבר אתו בטלפון, ואני בקשתי שיתן לי מספר פלפון אך הוא לא הסכים, ודרש ממני את הטלפון שלי (לאחר שאמרתי שאין לי פלאפון) הבהרתי לו שאינני מוכן לתת מספר לאדם שאינני מכיר אך הוא לחץ ולחץ, אני כמובן לא נעניתי, עד שהוא מסר לי מספר שקיבל מעמיגוצ´ט וקבענו לדבר בשעה מסויימת, הוא גם הבטיח לי שזה מאוד ישתלם לי.....(תשתדלו לדמיין מה שיותר פרוע). בקיצור אני מתקשר בשעה היעודה ולא דובים ולא נעליים, מישהו מעבר לקו היה מאוד עסוק בפטפוטים (עם.... כמובן), אני מפקפק אם זה בכלל היה מספר פרטי שהוא קבל מעמיגוצ´ט או אולי סתם מספר של אחד הצ´טים המסתובבים באינטרנט (מי שחושב שיכול לעזור לי לחפש יבורך, יש לי את המספר אצלי). אין לי מושג בשביל מה הוא רצה את המספר שלי, מה אתם אומרים זה היה מרגל או סתם איזה סוטה?

גוזל

New member
זהירות מונעת אסון../images/Emo91.gif

יש כמה אנשים בסקטור החרא-דישיושבים קבוע צמוד לאינטרנט ועוקבים אחר כל מה שקורה הם מחפשים כאלה שיש להם שאלות נאמונה או כאלה שהם רופפים בקיום מצוות ומנסים לצוד אותם על מנת להשאיר אותם בתוך ההציבור החרא-די על כן יש להזהר מאד לא לתת פרטים של טלפון כתובת וכדומה יש אפשרות טכנית לגלות את מםפר הi-pשלך וככה להעלות עליך שמור את עצמך מכל הצרות האלו אני מאמין באמונה שלימה שהבורא יתברך שמו מתגלגל מצחוק כל פעם שהוא קורא את השולחן ערוך ועוד יותר צוחק כאשר הוא שומע ורואה את הנוכלים שמדברים בשמו

למעלה