תשמעו סיפור

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
תשמעו סיפור

ווי, המון זמן כבר לא כתבתי פה. היה לי לא מזמן חלום צלול, בלי שרציתי ובלי שניסיתי. מצאתי את עצמי עומד על טיילת מעץ (הייתי בסוף הטיילת) שצפה על המים. ראיתי את עצמי כאדם אחר, יכולתי להסתכל על עצמי. זה לא היה הגוף שלי בכלל והכל. זה היה כמו דמות שאני משחק בה במחשב או משהו. ליד הדמות שלי הייתה שורה של בניינים. בתים צמודי קרקע. משהו בין בית לצריף. לא יודע איך זה נקרא. ניסיתי להעביר את היד שלי דרך הקיר של אחד הבתים האלה, ומשום מה, לפני שניסיתי בכלל כבר ידעתי שאני אצליח. העברתי את היד (עד המרפק) והוצאתי חזרה. פתאום נורא התלהבתי מזה שאני יכול לעבור דרך קירות אז התחלתי לרוץ דרך כל השורת בתים הזאת. פתאום אני קולט כזה "ווי, אני חולם". ברגע שהבנתי את זה, התעוררתי. איזה באסה
עוד סיפור, שקרה לחבר שלי. חבר שלי הלך לישון שינת צהריים. פתאום הוא הרגיש שהוא לא יכול לזוז. בהתחלה הוא נבהל (מאד!!). פתאום הוא הרגיש שמישהי באה ונשכבת לידו על המיטה. באותו רגע הוא נזכר במה שסיפרתי לו על חלומות צלולים (נעילת שרירים, אנשים שהולכים לידך...) והוא נרגע קצת. הוא סיפר לי שהוא ראה את זאת שנשכבה לידו, הוא ממש נגע בה, אבל הוא פחד להעיר אותה אז הוא הפסיק. אח"כ הוא נרדם. כשהוא סיפר לי את זה הוא חשב שאולי זה בגלל שהוא אכל בננה לפני שהוא הלך לישון וזה נתן למוח אנרגיה. ובגלל שהגוף ישן והמוח ער בגלל האנרגיה מהבננה, אולי בגלל זה זה קרה לו. מה אתם אומרים?

buffstar

New member
אני חושבת שאני יתחיל לאכול בננות ../images/Emo3.gif

לפני השינה כל לילה וצהורים

Chaka M

New member
זה תמיד יכול להועיל, ולא להזיק

(עכשיו אכלתי קצת משמשים, לילה טוב =)

LUCID DREAM

New member
תירגע../images/Emo70.gif

כדאי שתירגע עם ההודעות הארוכות האלו
- יש מעט מאוד אנשים שיש להם כוח לקרוא הרבה הודעות ארוכות כאלו... (אם לא שמת
) אז יש הרבה כמוך
LUCID DREAM
נ.ב ההודעה הזו מיועדת לכל מי שכותב הודעות ארוכות כמו זאת....

TIS

New member
מה אתה עצבני כ"כ

חוץ מזה זה שני סיפורים. נראה אותך דוחס שני סיפורים להודעה קצרה!!! ומי שהנושא הזה באמת מעניין אותו ובאמת רוצה לעזור לאנשים יקרא הודעה כזאת ארוכה. עובדה שגם אתה וגם אחרים קראו...

LucidGuess

New member
זה נקרא הודעה ארוכה??? ../images/Emo4.gif

אם זו הודעה ארוכה אז מה זו הודעה קצרה לכל הרוחות???

TheDUKE

New member
כנסו לפורום אלימות חפשו סמים תראו

מה זה הודעה ארוכה.. אפילו שניים

למעלה