תשמעו סיפור עצוב..

Moonlight ocean

New member
תשמעו סיפור עצוב.. ../images/Emo6.gif

ידיד שלי היה בטוח יחום אחד שהוא חולם, אז הוא קפץ בבית שלו מהמדרגות ושבר את ונקע את הרגל..... (חחח- לא יפה!) הוא אמר שהוא היה בטוח שזה חלום צלול, אבל אז הוא נזכר שהוא לקח כדור שינה ובגלל זה הוא היה מטושטש וחשב שזה חלום..... נו, טוב..

דנה^^

New member
אויי איזה באסה..

אבל למה הוא קפץ לפני שהוא ידע שזה חלום..? (הוא ניסה לבדוק?)

Moonlight ocean

New member
חחחחחחחחחחח

הוא ניסה לבדוק, אבל לשניה..... הוא אמר שבגלל שהוא ראה מהחלון את השכנה שלו זורקת זבל, אז הוא הבין שזה מטומטם ושזה לא הגיוני, הוא גם ככה היה "מסטול" אז לא היה אכפת לו....והוא קפץ. מה שכן טוב בסיפור הזה הוא שלפניי שהוא תיכננן "לעוף", הוא רצה ללכת לחדר של אחותי ול&$%%^& את חברה של אחותו שישנה אצלו.... עדיף את הרגל השבורה..לא?

דנה^^

New member
חחחח.!!!!!!

אבל מה לא הגיוני בזה שהשכנה שלו תזרוק זבל...???

Moonlight ocean

New member
חח לא הסברתי נכון

הוא הסתכל מהמרפסת בבית שלו, וראה את השכנה שלו שופכת מהחלון שלה את הזבל שעף על המכוניות בשכונה שלו..חחח אז הוא חשב שזה "טיפוסי לטימטום שבחלום" ציטוט שלו... אחחח עצוב...

חלמן

New member
פחחחחחח לא יפה!

חחחחחחחחח גדווווול מפגררררררר יש לך ידידים מוזרים....... מאוד מוזרים! דרך אגב איפה ליטן??????? ליטטטטטטטןןן? גם בחלום צלול הראשון שלי אני לא יקפוץ במדרגות......

shabaz

New member
איזה מטומטם!!!!

למה הוא לא הלך קודם וזיין את הילדה? לא ציפיתם לזה אה? חחח טוב...הוא טיפש....רק מעצם המחשבה על זה אני נקרע מצחווק... תדמיינו איש...שאומר לעצמו...עכשיו אני יעוף כי אני בחלום ואז קופץ ונמרח על שמשה של מכונית!! חחחחחח...איזהע קטעים יא אללה

אלון ב

New member
חברים תיזהרו עם השטויות האלה !!!!!

אמרתי שבתקופה הקרובה לא אהיה בפורום אך קראתי את ההודעה הזאת לפני השינה והייתי חייב להגיב עליה - אני יודע שזה נראה לכם מאד מצחיק אבל לדעתי זה בכלל לא מצחיק ! לא סתם רשמתי את האזהרה באתר - בשום אופן לא לעשות שטויות לפני שבטוחים במליון אחוז שבאמת חולמים !! לא סתם רשמתי את זה !! בעיקר אחרי שמתחילים ליזכור חלומות בצורה מפורטת ומבינים כמה חלומות יכולים להיות מציאותיים אפשר בהחלט להגיע למצבים של בילבול בין מציאות לחלום, כי מה לעשות גם במציאות קורים לפעמים דברים מוזרים וחסרי הגיון וזה בהחלט יכול לפעמים ליגרום לבילבול בעיקר אם האדם מאד עייף או שתה קצת בירה לפני כן במסיבה עם חברים או לקח כדור שינה או תרופה שטישטשה אותו ! ( לדוגמה לפני כמה שנים ניתקתי יום אחד את הרדיו מהחשמל ולהפתעתי הוא המשיך לפעול ! רק אחרי כמה רגעים ארוכים פתאום גיליתי שבעצם יש לו גם סוללות שלא ידעתי עליהן קודם ... זו רק דוגמה קטנה למשהו שנראה מוזר ממבט ראשון ויכול בהחלט לגרום לבילבול אצל מישהו שמתעסק עם חלומות צלולים ! ) דרך אגב גם בדף "שאלות נפוצות בנושא חלומות צלולים" של לארס מופיעה בתחתית הדף אזהרה על כך כי כל מעשה שיעשה בעיקבות קריאה של הדברים הוא אך ורק על אחריותו של הקורא ! לא סתם כתבו את זה ! אז היום מזל שזה הסתיים רק ברגל אחת שבורה אבל מחר זה עוד יסתיים בילד הרוג או פצוע קשה שחשב שהוא חולם וניסה לקפוץ מהחלון ולעוף ! או ילד שתקע לחבר שלו עיפרון בעין כי הוא "היה בטוח שהוא חולם". אז אני מבקש מכל מי שקורא עכשיו את הדברים האלה - פשוט תיתאפסו על עצמכם ותפסיקו לעשות שטויות !! הדבר הזה באמת הצליח להרגיז אותי עכשיו !! הדבר האחרון שאני צריך בחיים שלי זה שהורים של איזה ילד טיפש שקפץ מהחלון אחרי שהוא קרא באתר שלי כי הוא היה בטוח שהוא חולם, יתבעו אותי ויאשימו אותי ואת האתר שלי בפציעה או במוות של הילד שלהם, אותי הדבר הזה ממש לא מצחיק ואם יום אחד אני פשוט ימחק את כל האתר מהאינטרנט זה יהיה רק בגלל שטויות כאלה !! אז בבקשה תתחילו להרגע !!! מי שלא מרגיש מספיק אחראי או בוגר אז בבקשה שלא יתעסק עם הדברים האלה וילך להיתעסק עם דברים אחרים ! זה פשוט עצוב ! אלון

Moonlight ocean

New member
אתה צודק במאה אחוז אבל

אותו הדיד הזה הוא לא ילד בן 15, ובגלל שיש לו ניסיון רב בעניין, הווא חולם חלומות צלולים לפחות 16 פעם בשבוע, וכל מה שמסביב זה, אז רק בגלל זה הוא כבר לא טרח לבדוק.... מה שהכי מוזר בעניין זה שאחריי שהוא נפל במדרגות וקלט פתאום שזאת המציאות..הוא פשוט התפוצץ מצחוק, וחייך כל הדרך אל הבית חולים..חחח אגב- העניין עם הרדיו שלך ממש ממש הפחיד אותי..... בכל מקרה, אתה צודק בהחלט..אבל אל תדאג, הוא ילד גדול שהבין את הטעות שלו..וההורים הזקנים שלו לא יתבעו אותך..למרות שהוא "גילה" את האתר שלך רק לפניי מספר שבועות, והמקרה קרה שנה שעברה

Tiger 2

New member
חשוב מאוד!!!, לדעתי גיא

צריך לשים את ההודעה הזאת במאמרי הפורום, זה מאוד חשוב שאנשים יקראו את זה ויהיו מודעים.

BladeRaider

New member
אני מודאג.....

כרגע אני בטוח שאני אבדוק טוב טוב אם אני חולם... אבל מה יקרה אם באמת אני אשתה אלכוהול אם אם אני אקח איזו תרופה מטשטשת.... המוח שלי יפעל אחרת... מזל שהוא לא @#$%^ את הילדה..... "חשבתי שאני חולם" לא קביל בבית המשפט למיטב ידעתי..... (למרות שאם כבר מדברים על זה זיכו מישהו שרצח את חמותו במצב של סהרוריות, הוא לא היה מודע לזה בכלל.) בכל אופן, תודה על ההזהרה אני משוכנע שאחרי שקראתי את זה גם תחת אלכוהול אני לא אחשוב שאני חולם.. זה מפחיד מדי.

שריר

New member
איזה שטויות

היא כתבה שזה בן אדם שהיו לו הרבה חלומות צלולים דבר שני כתוב בפירוש לא לנסות כאלה דברים פשוט תעשה בדיקות מציאות זו המטרה שלהן הוא היה עושה בדיקת היגיון להעביר אצבע בקיר כל אחד מאלה והוא היה קולט שהוא לא חולם

חלמן

New member
מי המפגר

שיעשה כזה דבר בחלום צלול? הרי זה יכאב! אז למה לנסות??? אם כבר לעוף וזה.... ועוד משהו בנוגע למה ששריר אמר.. אם אני יצפה שאני יגע בקיר אז אני ירגיש את הקיר אז זה יקרה גם בחלום הצלול (אני ירגיש נוגע בקיר)

שריר

New member
לא נראה לי שהבנתי אבל אני אסביר

ברגע שאתה לא יודע אם אתהחולם ותנסה להכניס את היד לקיר אבל ברגע שאתה יודע שאתה חולם ויודע שאתה יכול לעשות הכל אז אתה תצליח להכניס את היד לקיר אבל רק במקרה שאתה יודע ב100% חולם עכשיו אם הוא היה כל כך בטוח זו הבדיקה המושלמת במיוחד שהוא לא מתחיל והוא יצליח

UpTown~Girl

New member
SHRIR, DON´T, JUST DON´T...........

say things that u didn´t tryed before!!! for example, i touched the wall with my finger and it was soft, like jelly or something and then i dreamed my first lucid dream! it is not true what u said, if he will try and if he´ll believe that he can put his finger thrue the wall he will succeed. about the english: it´s an exercise i need to do, i need to talk all day only (!) english... my teachere said it will help... anyway sorry about my lousy english, i know i´m not so good...

למעלה