תשמעו סיפור מוזר

פנומן 72

New member
תשמעו סיפור מוזר

יום אחד חברה שלי מקבלת טלפון. על הקו חנות של מעצבים בפתח תקווה. הם פונים אליה בשמה המלא ומודיעים לה שמגיעה לה מתנה לכבוד יום ההולדת וגם 20% הנחה על כל החנות. היא באה ומספרת לי את זה ואני אומר לה - עזבי שטויות, סתם הונאה. מה שהטריד את מנוחתי היא העובדה שקראו לה בשם שאף אחד לא מכיר, מלבד שלטונות המדינה, וכן - גם חברת כרטיסי האשראי, הבנק וכד'. אבל אנשים שפגשנו לא מכירים. דבר נוסף - אין לה יום הולדת בקרוב. ועוד הטרידה העובדה שמעולם לא ביקרנו בפתח תקווה, לא קנינו בחנות הזו או בסניפיה ובכלל שום קשר לחנות הזו מכל צורה שהיא. פה כבר נכנסתי לתמונה והרמתי טלפון לחנות. הבחורה שענתה לי טענה שלא היא זו שהתקשרה אבל היא תברר. עשתה סריקה במחשב והעלתה חרס. התקשרה ואמרה לי שהשם של חברה שלי כלל לא מופיע במחשב ולכן לא ברור מי ואיך יצר איתנו קשר מהחנות. היא ניסתה לקחת את העניינים לידיים עד הסוף ובדקה עם המשמרת הקודמת שממנה התקשרו כביכול וגם שם נטען שאיש לא התקשר, לא פנה, כלום. לבסוף היא סיימה באומרה שאף על פי כן ולמרות הכל חברתי תקבל את המתנה שהובטחה וגם 20% הנחה. מרוב שזה הסריח לי אמרתי לה תודה אבל לא תודה. * נא כן לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי

kdr

New member
אתה חמוד אתה

אני בדרך כלל מושך את השיחה, למשל חברת ביטוח מציעה ביטוח חיים, אחרי שאני "מתלהב" כי חיפשתי ודחו אותי, אני שואל את הטלפנית אם הם מקבלים גם חולי איידס, מיד מגיע ניתוק. הקטעים היותר מעניינים הם עם אלה שממש מטרידים עם הצעות כמו שלך, "זכית ב5,000 ש"ח זיכוי בחנות שלנו" כמובן מדובר בסלון מעור שעולה עשרות אלפים, אני תמיד מספר שהמספר נוייד ואני גר בטול כארם, שוב ניתוק. אני מודה, הכי מעצבנים מוכרי העיתונים ועסקה טובה, קרציות אמת. אגב, מאז שהתנתקתי מבזק ועברתי ל072, אין שיחות, הם לא יודעים איפה ממוקם הקו. סיבה טובה (פרט לחיסכון העצום) לעזוב את בזק.

פנומן 72

New member
זהו - שלא ביקשו ממני כלום

רק אמרו לי תבוא לפתח תקוה לקחת את המתנה. לכאורה - הודעה משמחת, אלא שבנסיון להבין את "מתנת החינם" ביקשתי שיישלחו לי בדואר - וסירבו. אמרתי שאשלח שליח - סירבו. בקיצור הרעיון הוא לפתות אותך להגיע עם איזו מתנה שלא שווה אפילו את כרטיס האוטובוס כדי להגיע לשם - ועל הדרך מפעילים עליך לחץ קטן להצטייד בבגדי מעצבים... כן כן עם הנחה של 20% ... כמו כל הקוסמטיקאיות שבאות אליך הביתה ל"איפור חינם"...

דורי56

New member
גם אני אומרת

שאין לי כרטיס אשראי. או כשמתקשרים אני אומרת "" סליחה לא עברית" וסוגרת.

noa555555

New member
ממש נשמע מסריח, חייב להיות לזה הסבר כלשהו,

ולא אחד חוקי, אוף. ממש מעורר פרנויה.

למעלה