תשמעו סיפור מדהים.

עציון

New member
תשמעו סיפור מדהים.

האמת . היססתי אם לכתוב זאת אבל האירוע כה מדהים שלא התאפקתי. הנהג של חתני, לקח אמש את הרכב ללא ידיעת מפקדו ל"סיבוב". מדובר בפאתי שכם. בדרך , עדיין לא ברורות הסיבות הוא איבד שליטה וניכנס ברכב חולף של תושבי המקום. הרכב של חתני נמחץ לגמרי-טוטאלוס. התוצאות: שני נפגעים אנושות. החייל פצוע קל. היה קושי לחלץ אותו. כי בקרות התאונה היה ללא הכרה. על גופו מצאו המחלצים את המסמכים של חתני. מכאן הבינו המחלצים שהפצוע הינו... חתני!!!!! בערב, מאוחר יותר, הגיע לביתה של ביתי קצין מהחטיבה שהודיע לה שבעלה פצוע והוא בהדסה ירושלים. הסביר לה שהפציעה קלה. לא נורא. אשת החיל הכינה עצמה ליציאה ואז הגיע טלפון: טעות..טעות...זה הנהג!!!!!! בחצות. היא צילצלה אלינו. פירקה את המתח באחת. מה אתם להגיד? אפשר ככה במתח הזה?

תגיד לי ממה עשויה בתך???

לא התקשרה אליך מיד? מתח זה דבר שלצערנו מלווה אותנו כל יום שעה שעה.

עציון

New member
למה את חושבת כתבתי עליה

לפני כמה ימים: "אני מצדיע לאשת המפקד"!!! אני מעריץ אותה. חבל"ז.

באמת סיפור מדהים. נקווה שכולם

ירגישו טוב. ממש להעריץ את הבת שלך

poli55

New member
../images/Emo24.gif לבת של עציון כל הכבוד

לעציון כל הכבוד לבת שלך איך היה מצליחה לשרוד ולתפקד אכן אישה מאוד מיוחדת בהצלחה ושרק יהיה שקט

../images/Emo186.gifעציון, עור ברווז עשית לי....

אכן בת לתפארת ואשת מפקד נפלאה. אומרים שטעות כזו היא סגולה לאריכות ימים. אמן, כן יהי רצון!

י רדן

New member
הצטמררמתי לשמע הסיפור...

העיקר שהכל נגמר בשלום ולחתנך שלום.

סמדר בנ

New member
קשה להיות במתח

כזה לאורך כל כך הרבה שנים. מרימה את הכובע (הוירטואלי...) בפני הבת

mikca

New member
עציון, טוב שנגמר כך, איזה פחד

אתה צודק! מתח זו תחושה בלתי נסבלת.

אימשל2

New member
וואו, אשת הברזל.

כנראה עם הורים שנותנים גב מספיק חזק וחינוך בסיסי הולם. כל הכבוד לה. הלואי שימשיך להשאר כסיפור מדהים בלבד.

כל הכבוד לבת הזאת. אשת חייל ממש

עציון, זה לא סתם שהיא כזאת נראה שהיא בהחלט למדה מהאבא שלה כמה דברים. יישר כח.

עציון

New member
נישבע שלא כתבתי אך כדי

להשתבח בעצמי. הכבוד רק ורק לאשת המפקד.

למה לא? לא מגיע לך? מי הוליד וחנך?

אנחנו לפעמים שוכחים שאנחנו ילדנו אותם, חינכנו אותם והראנו להם את הדרך.

Walter Sobchak

New member
תגידו אתם השתגעתם?

מספרים לכם על שני אנשים, בני אנוש , חפים מפשע שנפצעו אנושות!!! שני אנשים שחייל צה"ל , לפי הסיפור עבריין , פגע בהם ובמשפחות שלהם קשות. תקראו את התגובות והקריצות שלכם. כמה ימים אני רואה את ההודעה הזו והתגובות ותוהה לעצמי ......עד שאי אפשר היה לשתוק. מקווה רק שהמפקד שאחראי על הנהג הזה כן דאג לברר מה קורה עם הפצועים ואם הם זקוקים לעזרה של צה"ל . לפי ההודעה וחוסר הדיווח בחדשות אפשר להבין שמדובר בערבים.

מה זה עניינך ? אתה ממש לא צריך לקרא

יושבת קבוצת אנשים המשתפים זה את זה בדברים אישיים ,ובתחושות. למה צריך לבוא בחורצ'יק כמוך ולמתוח עלינו בקורת? (עוד באמירה:"עד שאי אפשר היה לשתוק). אני פשוט מציעה לך הצעה מאוד פשוטה.חבל על עצביך המתוחות. פשוט אל תקרא. סלח לי שאני מגיבה כלפיך כך ,אך החלטתי לענות לך באותה מטבע.יש גבול לזלזול שאפשר להפגין כלפי בני אדם.אנחנו ממש לא השתגענו גם אם קרצנו, צחקנו, בכינו וכו'.אנחנו בסך הכל הורים הגאים להיות הורים לחיילים ומטבע הדברים עצבינו המעט מתוחים (מסיבות מוצדקות) גורמים לנו לשתף אחד את השני. שבת שלום לך.

למעלה