תשמעו סיפור - וידוי

עץ שתול

New member
תשמעו סיפור - וידוי

אתמול בערב הסתובבתי בחוצות בירת ישראל בעקבות כמה סידורים דחופים. עוד אני אץ וממהר כדי להספיק לעוד איזה חנות, חציתי לדאבוני את הכביש באור אדום, מבלי ששמתי לב שניידת משטרה עורבת לי בין השיחים. כמובן שחטפתי דו"ח של 100 ₪ פלוס 7 נקודות. ואני לא אכנס כרגע לויכוח מי אשם אני או האיש הרשע הזה שבתוך הפנס האדום. וכמו בירושלים, מספיק שחרדי אחד ראה איך ששוטרת עוצרת אדם בעל חזות חרדית מיד הדם עולה לו לראש, וכך בעוד שבכלל תפסתי את עצמי וכבר מהומה, התקהלות של אספסוף חרדי זועם וקולני. אני שהרגשתי מאוד לא בנוח מהמחזה המביך ומההפגנה הספונטנית, ובמיוחד הציק לי השקר והעזות מצח, הסיגנון הבוטה והברברי, נוכחתי לראות באותו רגע איך שהגולם קם על יוצרו, ואני שחטאתי ועברתי על החוק, סיכנתי את חיי ולא שהיתי להוראות הרמזור ובכך עברתי על לאו דאורייתא, הפכתי אוטומטית להיות בגרונותיהם הניחרים והרוממות לאדם זך ונקי וחף מכל פשע, מיד הסתובבתי כמתבקש הודתי לכולם על התמיכה וביקשתי מהמון בנימוס לשוב על עקבותם ולהרשות לי לנהל לבד את המשה ומתן עם השוטרת שבסך הכל ממלאה את תפקידה הצודקת כמתבקש, בלי יצוג של אנשים צבועים וטרדניים. אז אם במקרה ראיתם אמש בירושלים פח זבל שהוצת תדעו לכם שזה בגללי

פרח צוף

New member
חיים שם אנשים משועממים

שרק מחפשים אקשן ודרמה ולא באמת נלחמים למען אמת כלשהיא כי אין להם אמת אמיתית הם נוהרים כעדר כבשים שלא יודעים מימינם לשמאלם

מה

ודיברת עם השוטרת?ככה לדבר עם אשה זרה באמצע הרחוב?לא מתבייש?בטח הסתכלת על הריצפה כשדיברתם...

ממש עצוב

אני זוכרת איך פעם כשהייתי מלווה ילדים בהסעה לבית ספר, הנהג באופן קבוע היה מלגלג על ה'ילדים הקטנים' המסכנים, שאין להם שום דבר מעניין בחיים, ואם עובר טרקטור בנתיב ממול, זה בשבילם אטרקציה!! אכן, עצוב. משועממים כולם מקטון ועד גדול, וכבר אמרו חז"ל למה מביא השעמום...

סוג ב

New member
פכככ אל תחמיא לעצמך יותר מידי

הציתו בשבילך פח זבל? אותי, הם שלחו בזמנו לבית חולים, אחרי שהם העבירו את יום שישי הקדוש שלהם, בזריקת אבנים למוניות מזדמנות.. זה יותר שווה

tuvia444

New member
אם היו יודעים שאתה אנוס...

עוד היו אומרים לשוטרת שרצחת זקנה מסביב לפינה, או ליטפת כמה ילדים קטנים ונעימים... :)

למעלה