תשמעו משהו..

תשמעו משהו..

בבדיקות דם כלליות שעשיתי התברר שה B12 שלי מאוד מאוד נמוך, ה
אומר שזה לא טוב בכלל. קראתי קצת על הויטמין הזה ונבהלתי אני בעצמי! מלחיץ! מהר מהר תביאו לי מתכונים עם כבד.. פיקוח נפש
חוץ מזה, ערב טוב לכם, יקיריי

לא יודעת, אני עוד צריכה לשוחח איתו

אמא שלי הביאה לי את תוצאות הבדיקות מהמרפאה ןמסרה לי מילה במילה מה שהוא אמר. אני אברר אם מספיק שאוכל זמן מה מזון עשיר בויטמין או שצריך ממש לקחת גלולות כאלו. בכל אופן, עכשיו גיליתי למה אני כזאת טמבלית לפעמים
מחסור בויטמין הזה משפיע גם על מערכת העצבים!!

גם לבעלי יש מחסור בויטמין הזה

הוא נטל כמוסה אחת ליום של ויטמין בי - 12. תאכלי בשר אדום ואברים פנימיים . לא לשכוח לעשות בדיקות לכולסטרול בדם. תהיי בריאה

זהו, שהכל בסדר גמור אצלי

לא חסר לי כלום ואין לי עודף משום דבר.. רק הB12
אני צריכה לשאול את הרופא אם אני צריכה לקחת כמוסות או מספיק לאכול אוכל עשיר בויטמין. תודה מותק

רקדה שימי ../images/Emo23.gif

גם לי חסר לכן אייעץ לך שכל מתכון עם - עדשים ירוקים ברוקולי תרד סלק פטרוזיליה כבד (לצלות מעט מאוד) תיכף אזכר בעוד וארשום לך .

כמעט הכל אני לא אוהבת../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

וזה מחזיר אותי שוב ושוב לעניין של תזונה נכונה.. אני ממש גרועה. אוכלת רק שטויות (שלא לדבר מה זה עושה לגיזרה...) אמא שלי כבר זוממת להאביס אותי בכבד
אני אוכלת מעט מאוד סלק, אם הוא עם מיונז, וקצת כבד. זה הכל תרד, ברוקולי , פטרוזיליה- אלו דברים שאני לא מסוגלת להריח אפילו.. איזה באסה, בחיי.

ayeletba

New member
טריבמין

זה מה שאני לוקחת (או אמורה לפחות לקחת..) - זהו קומפלקס בי ולדעתי ייתן לך תוצאות מהירות יותר מלאכול כבד.

ayeletba

New member
ובתקופות שאני מקפידה לקחת

יש בהחלט שיפור - בעייפות, בזכרון ועוד.

silvey

New member
הכי טוב לשמוע מה הרופא/ה אומר/ת

לפעמים יותר נוח וקל לקחת גלולה אחת ביום באופן מסודר ולא לשבור את הראש מה להכין ועוד את לא אוהבת חלק מהמאכלים המכילים את הויטמין. הוא מאוד נחוץ לזכרון שלנו. אל תשחקי איתו, עם הזיכרון. תתחילי מיד ללכת לרקוד ריקודי-עם
. זה משפר את הזיכרון כי צריך לזכור המון ריקודים
...וגם להתחיל לשחק ברידג'...

צודקת, לפעמים קל יותר לקחת כמוסה

ולהיפטר מהעניין. אבל אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שאני אוכלת באמת גרוע. שום דבר "מזין" לא נכנס חלילה אל פי
בכל אופן, את יודעת ששם באיטליה ארגנתי למבוגרות חוג "BALLI ISRAELIANI" ובתרגום חופשי- ריקודי עם!! קניתי קלטות בארץ ולימדתי אותם כל מיני ריקודים.. הכי אהבו את מרש החיילים ואת בפונדק קטן.. אני דווקא אוהבת לרקוד ריקודי עם אבל אין מי שיבוא איתי ולבד זה סתם מבאס. אולי, פעם, אני אחזור לזה
וברידג'- אני לא רואה את עצמי משחקת.. בקושי על דמקה אני משתלטת

mbar30

New member
רקדנית שימי לב - יש זריקות לB12

ויש כמוסות מניעה. חשוב לשוחח עם הרופא לבדיקה ואישור הממצאים כי לאכול כבד זה לא יעזור - לצערי. כדי שלא ידרדרו המחסנים שיש לך של הויטמין רצוי לעשות את הנ"ל כמה שיותר מהר. לא לזלזל בויטמין הזה. הוא חשוב מאוד אם את מתכננת ב"עה הריון או סתם רוצה לחיות כמו אדם חיוני ונמרץ כי חוסר בזה גורם לעייפות נוראה לחוסר חיות ולרצון לישון הרבה........ אז למלא המצברים
תרתי משמע

מיכל63

New member
צודקת../images/Emo45.gifיש זריקה שמספיקה לשנה....

שמעתי לפני שבוע על הזריקה הזאת ל B12 מקבלים אותה וזה טוב לכל השנה... תהיי בריאה ויפה בכל מקרה

הרופא לא חושב שמצבי כ"כ קשה../images/Emo12.gif

הוא רק נתן לי הרצאה שלמה על הרגלי התזונה הלא טובים שלי ושלח אותי לדיאטנית דחוף, לקבל תפריטים מזינים. לא שאלתי אותו על הזריקה, אבל מאידך- הוא גם לא הציע.. הוא אומר שרק תזונה.. על כל פנים, אני אשאל אותו בקשר לזריקה. והרגלי אכילה נכונים- אני חייבת ללמוד, זה אין ספק. תודה

רקדנית , לגבי B12

הזריקה לא עוזרת לשנה אלא צריך לקבל אותה בהתחלה פעמיים בשבוע ברצף של 6 זריקות ואח"כ פעם בחודש כדי שתהיה לזה השפעה היא מא כואבת ולא נעימה. יש כדורים של B12 שלוקחים מתחת ללשון כדי שהספיגה שלהם תהיה טובה והם יעילים בדיוק כמו הזריקה לוקחים חודש ימים יום יום ואח"כ לפי תוצאות הבדיקה והוראות הרופא פעם עד פעמיים בשבןע חשובה גם תזונה נכונה כמו בשר, ביצים כל ההדרכה עד עכשיו ללא תשלום קבלת מאחות מוסמכת
שמדקלמת את זה יומיום לאלו המגיעים למרפאה

למעלה