תשמעו משהו

LIFE TIME

New member
תשמעו משהו

מה הייתן עושות לו הלכתן לר.נשים ועשיתם אולטה סאונד ואחר כך הייתם מבינים שלא החולף הכיסוי אלה הועבר מגוף לגוף??? אתמול זה קרה לי ואני חושדת בכל הרצינות, יש בי גועל וחרדה...זו רופאה שאני לא מכירה, וכל הסימנים הראו לי שהיא לא החליפה וגם את שלי היא שמרה ולא זרקה. לא בא לילדבר איתה ולהאשים הרי היא תכחיש. אני פוחדת ממחלות!

אצל הרופא שלי זה נייר ואני...

דואגת להחליף לי אותו לבד לפני שאני מתיישבת. אם זה בד / סדין, את יכולה לבקש ממנה בפעם הבא להחליף סדין בבקשה. נראה לי לגיטימי לגמרי. סליחה על ההשוואה אבל זה בדיוק כמו שהרופא מחליף קונדום לפני כל בדיקה וגינאלית על המוט אולטרסאונד!

LIFE TIME

New member
לא הבנת אותי

את הנייר ברור שאני מחליפה!! אבל אני כתבתי שאת הכיסוי של המטמר עם הג'ל היא לא החליפה!!! וזה כל העיניין, מה אז הייתם עושים????

ריקת

New member
את בטוחה או רק חושדת? ואם כן מה גרם לך לחשד?

זה נשמע ממש ממש הזוי ובלתי מקצועי!

LIFE TIME

New member
פשוט מאוד לא ראיתי שהיא עשתה את זה

וגם לא שמעתי שום דבר שקשור בפתיחה של הקונדום הזה... התקשרתי אליה, המזכירה שלה אמרה שאין מצב...ביקשתי שתדבר איתה, והיא הבטיחה לחזור אלי מיד. שום דבר...לא חזרה ולא נעליים.

ריקת

New member
אולי היא נוהגת לשים אחד חדש מיד כשהיא מורידה

את הקודם... אני ממש מקווה בשבילך, ובכל אופן היא בטח תגיד שהיא החליפה...

כמו שכתבתי הייתי מבררת

ומוודא ואם זה אכן כך והיא לא החליפה הייתי מדווחת לקופ"ח או לרשויות. זה חמור ביותר!

elinoros1

New member
איך הסכמת לדבר כזה בכלל

אם באותו רגע ראית שהיא לא החליפה למה לא הערת לה זה הבריאות שלך

LIFE TIME

New member
איך יכולתי לחשוד מיד.?

ראיתי את המטמר מוכן , אמרתי בלב שלי, איזה יופי הוא כבר מוכן, האסימון ירד לי רק בבוקר.

N e s y a

New member
אוי!!

אולי את יכולה לבדוק עם מטופלות אחרות שלה? לשלוח מישהי אחת שתנסה לשים לב?.... ואז להתלונן כמובן!! אצלי הרופא לא שם כפפות, אבל מחליף את הכיסוי......

LIFE TIME

New member
תשובת המזכירה

קודם כל הרופאה ..נעלבה. שנית אין מצב כזה. אמרתי לה שהיא צריכה להחליף את זה מולי, אני צריכה לראות , וכל הרופאים שהייתי אצלם עובדים ככה. היא אמרה שהיא מכינה את המטמר מראש. :O שאתי אותה אם יש לה שפורפרת של ג'ל? אז היא ענתה כן. (לפעמים יש מן קופסא כזאת שמכניסים את המטמר לשם והוא מתמלא ג'ל) אז למה הג'ל נראה מרוח ומשומש...? ככה זה , היא ענתה לי, הוא מתלכלך אני מקווה שהיא באמת החליפה.

אני גם מקווה ומאמינה שהיא החליפה

אחרת זו רשלנות קשה. מאחר ואין לך דרך לבדוק, הייתי מבצעת בדיקות דם בעוד שלושה חודשים לצהבת ואיידס. נכון, רוב הסיכויים שהכל יהיה בסדר בע"ה. אבל תמיד עדיף להיות בצד הבטוח.

LIFE TIME

New member
דווקא איידס לא הגיוני לכתוב כאן

באיידס נדבקים במגע של דם עם דם וכול' לא ידוע לי שדיממתי. וצהבת ? אני דואגת יותר מפטריות , זיהומים וכדומה לא חסר בעיות. אם היא לא החליפה שיהיה לה על המצפון. ככה זה שהולכים לרופאים שלא מכירים, הרופא שלי מחליף מולי ואני רואה מה הוא עושה, לכן זה נראה לי מוזר מאוד שהכל היה מוכן מראש, מי עושה דבר כזה?

קודם כל

מספיק שיש שריטה או משהו מעט פתוח, ושנית, אם אפשר להידבק בסקס, אזי אני מאמינה שאפשר גם כך, למרות שהסיכויים אכן לא גבוהים. אני מאמינה שהיא החליפה והכל בסדר, אבל תמיד שווה לבדוק.

מה??? לא הגזמת?

מדובר בבדיקה חיצונית! אני טועה? בכל מקרה באיידס ובצהבת נדבקים במעבר נוזלי גוף.

לא

קונדם על מטמר זה בבדיקה פנימית. אם זו היתה בדיקה חיצונית ממש אין ממה לדאוג. ולא הגזמתי, איידס עובר בהפרשות ויגנאליות. אני שוב מאמינה שאין פה כלום, אבל תמיד עדיף לבדוק בטח בהריון.

N e s y a

New member
מסכימה עם תקוות. ושאלה

תחשבי חיובי. אל תתעסקי בזה בכלל עכשיו. אם את יכולה לשלוח מישהי להיבדק ושתתרשם גם, טוב. אם לא אז לא. ובכל מקרה תעשי בדיקות עוד כמה חודשים, רק ליתר ביטחון. אגב אם הרופא לא שם כפפות (אבל כן מחליף כיסוי) האם להעיר לו? אני שוקלת להעיר לו מהפעם הבאה, אפילו שהוא ראש מחלקה ונוגע בי בצורה סטרילית.

למעלה