אחוז אחד מכספי הישיבות
זהו עוד שקר גס האופייני למימסד החרדי המחורבן שגם מאמין בשקרים שהוא ממציא. מאיפה לכל הרוחות יש לנו כסף. רק מתרומות! כמי שעוסק בארגון הפעילות התרבותית בה.ל.ל אני כל הזמן שובר את הראש איך נצליח לקיים את כל הפעילות שתכננו השנה במצב בו מצד אחד פונים אלינו עוד ועוד יוצאים ומצד שני התרומות מצטמצמות בגלל המיתון. אילו חברי הכנסת ושרי הממשלה השוחים בים של שחיתות, בזבוז, חוסר יעילות, חוסר תכנון לטווח ארוך, פופוליזם,פוליטיזציה, פרוטקציוניזם (ותאמינו לי שאני יודע במה מדובר כי אני עובד מדינה)היו מקבלים שכל הם היו מבינים ששווה להשקיע בכל יוצא בשאלה 10,000$ במשך כ - 10 שנים על מנת להפוך אותו מפרזיט חרדי אנוס המטופל בילדים רבים שאינו מסוגל לפרנסם, לאזרת משכיל ומועיל. ההשקעה היא כמובן אך ורק בייעוץ, מילגות, פעילות תרבותית - חברתית ולא בפיתויים. כל מה שצריכה המדינה לעשות הוא להפנות אחוז אחד בלבד מהכספים המוזרמים כל שנה לישיבות פיקטיביות או תלמידים פיקטיביים שמסתכמים ב - 200 מיליון ש"ח בשנה!!!!. בהזדמנות זו אני פונה לגולשים בעלי אמצעים ( או מי שמכיר כאלה) לתרום לה.ל.ל . כל סכום יתקבל בברכה.טל´ - 1700707073