תשמעו משהו

B a m b i

New member
תשמעו משהו

בא מישהו לדרוש אצלנו ואמר בפתוס רב, שנודע לו שהלל "תפסו" בחור ישיבה, והבטיחו לו 10000$ על כל בחור שהוא יביא להם. אתם יכולים לקשר אותי עם הגזבר של הל"ל? (מבטיח להביא לו בחצי מחיר).

בררתי עם הגזבר של הלל... ../images/Emo8.gif

מה שאמר הדרשן של במבי נכון, אבל לא מדויק. צריך להיות: "גם אם יגיעו להלל 10000 יוצאים, הם לא יראו דולאר אחד מכספי מדינה" (נ.ב. "ערכים" קיבלו בשנה שעברה שבעה מיליון ש"ח ממשרד החינוך! מעניין כמה יקבלו השנה...).

הכל נובע מאותו שורש

"ערכים" וערכי מטבע חוץ - הכל מאותו שורש- נתינת חשיבות לדבר מסוים. עידו - נשמע שאתה מפקפק בכל הנושא של ערכים(וזה דרך אגב מסתדר לי) הערך היחיד שאתה מכיר,ככל הנראה, זה הכסף ובזה אתה לא שונה מהתמונה שמנסים אויבי החרדים לשוות לחרדים והיא- רדיפה אחרי כסף ותו לא.

חס ושלום. הממסד החרדי לא רודף רק

אחרי כסף. הוא רודף גם אחרי החופש לכל סוגיו, המחשבה המקורית, הנאמנות למדינה ועוד. אם אתה באמת ישראלי הגון, אל תפשוט אותי ואותם בכזו שטחיות. האם אתה יודע על הממסד החרדי כה מעט כמו שאתה יודע עלי?

רינהא

New member
10000$ ../images/Emo6.gif

כמתנדבת בהל"ל - אם היה לנו 10000$ עבור כל יוצא שפונה או מופנה להצטרף להל"ל....... הייתי פוצחת בשירת הל"ל והגזבר היה פוצח בריקוד טנגו סוער.... אז מי שבכלל מעלה על דעתו כזה רעיון מוזמן גם לממן אותו. ואשר לעצם הרעיון הנלוז??? לא שווה תגובה נוספת.

חל בלבול

קיים גוף דתי להחזרה בתשובה שנקרא הלל (כדי שלעיתים יוצאים יפנו בטעות אליהם). הם תפסו בחור ישיבה והבטיחו לו 10000$ על כל בחור שהוא יביא אליהם מהלל של החזרה בשאלה, כדי להחזירו בתשובה. (הכסף מגיע מישיבות פיקטיביות) <ים צלול ותכול שוקל כעת לחזור בתשובה>

רינהא

New member
חל עוד בלבול

קם לפני כשנתיים גוף בשם הל"ל שמטרתו להתחרות בהל"ל המקורי- הוא הוקם בצורה לא חוקית על ידי בנו של אברהם רביץ ובנו של מאיר מילר , שני הליצנים האלה עם עוד כמה צדיקים ויפי נפש הקימו את האגודה כדי שאנשים יפנו אליהם ,כשרצו לפנות לאגודה ליוצאים לשאלה, היו כמה שנפלו בפח שנטמן, בטלפון קשה היה לעלות על התרמית, אבל אם נפגשו איתם- הם עשו אלת הכל כדי להציע לפונה הרים וגבעות- העיקר שלא יעשה את הצעד הנורא של יציאה לשאלה, אני מניחה שהפעילות ההתנדבותית שלהם - לא היתה בחינם. בינתיים היה משפט נגד "הלל המזוייפת", החלטת בית המשפט היתה כולה נגדם- הם הוכרזו כאגודה בלתי חוקית ונאסר עליהם לפעול בשם הל"ל. במתכונת ההיא הם סגרו את המשרדים וקו הטלפון שלהם הוקפא. יתכן שמפה מקור הטעות של ה-10000$ אז מי שבכל זאת מעוניין בקשר עם הל"ל שיפנה ל73-70-70-1700 אבל שלא יבנה על משכנתא, מרצדס וטיול ביאכטה לקריביים.)+: להתראות

כן, גם אני שמעתי על האירגון השקרן

הזה. כשאנשים היו מבקשים מ144 את הל"ל אז היו נותנים להם את הטלפון של השקרנים.שהרבנים יקלטו שהם גם רוצים לצאת לחופשי.

תנאית

New member
אני חוזרת בתשובה בהמוניי!!!!!!!!!

<תנאית במצב כלכלי אנוש עד גוסס..>

אחוז אחד מכספי הישיבות

זהו עוד שקר גס האופייני למימסד החרדי המחורבן שגם מאמין בשקרים שהוא ממציא. מאיפה לכל הרוחות יש לנו כסף. רק מתרומות! כמי שעוסק בארגון הפעילות התרבותית בה.ל.ל אני כל הזמן שובר את הראש איך נצליח לקיים את כל הפעילות שתכננו השנה במצב בו מצד אחד פונים אלינו עוד ועוד יוצאים ומצד שני התרומות מצטמצמות בגלל המיתון. אילו חברי הכנסת ושרי הממשלה השוחים בים של שחיתות, בזבוז, חוסר יעילות, חוסר תכנון לטווח ארוך, פופוליזם,פוליטיזציה, פרוטקציוניזם (ותאמינו לי שאני יודע במה מדובר כי אני עובד מדינה)היו מקבלים שכל הם היו מבינים ששווה להשקיע בכל יוצא בשאלה 10,000$ במשך כ - 10 שנים על מנת להפוך אותו מפרזיט חרדי אנוס המטופל בילדים רבים שאינו מסוגל לפרנסם, לאזרת משכיל ומועיל. ההשקעה היא כמובן אך ורק בייעוץ, מילגות, פעילות תרבותית - חברתית ולא בפיתויים. כל מה שצריכה המדינה לעשות הוא להפנות אחוז אחד בלבד מהכספים המוזרמים כל שנה לישיבות פיקטיביות או תלמידים פיקטיביים שמסתכמים ב - 200 מיליון ש"ח בשנה!!!!. בהזדמנות זו אני פונה לגולשים בעלי אמצעים ( או מי שמכיר כאלה) לתרום לה.ל.ל . כל סכום יתקבל בברכה.טל´ - 1700707073

למעלה