תשמעו משהו

תשמעו משהו../images/Emo6.gif

אתמול ראיתי מישהי הריונית עם בטן ענקית והמבטים שלנו הצטלבו , ופשוט הרגשתי שאני שונאת אותה...ואנחנו אפילו עדיין לא מנסים להיכנס להריון...!!! שנאתי אותה בשבילכן...טוב, שנאה זו לא בדיוק המילה..אבל לא מצאתי מילה אחרת.. בקיצור נראה לי שאני מתחילה להזדהות כאן יותר מידי עם הבנות ..רק שאני לא אביא לעצמי מזל רע כשבאמת אנסה...עכשיו אני מתחילה להפחיד את עצמי.. טוב , קצת נסחפתי , אבל רק רציתי לספר את זה ... חתימה טובה לכולן וצום קל לכל הצמות ובילוי נעים לכל הטסות....

קוקיקית

New member
הלוואי...

שכל מי שרוצה תכנס להריון במהרה
כי יש מספיק לכולם וזה לא "אחד על חשבון השני" גמר חתימה טובה

סנונית 1

New member
באותה נימה

אתמול אני והבעלול היינו בקניון, בין השאר נכנסנו לסופר פארם וקנינו ערכת ביוץ. אני עומדת בתור ורואה חייל וחיילת לפניי קונים בדיקת הריון, חייכתי לעצמי ואמרתי הם בטח רצים מפוחדים עכשיו לעשות את הבדיקה ואני קונה ערכה לראות מתי בדיוק להרביץ אותה כדי שיהיה לי ילד, כי אם לא החודש, חודש הבא טיפולים.

גילי31

New member
האמת היא ...

ש...או שיש לי בעיה קשה בעיניים או שאני רואה מסביבי רק נשים בהריון,פשוט מדהים...כמובן שיהיה לכולן בהצלחה ובריא ושלם...אבל מה איתנו ?! מה,לא עמדנו בתור כמו כולם ?!
יש בזה מן התסכול אבל בהנחה שאין לי מושג מה עובר על כל אחת רק מלהביט בה אז אני לא מחליטה שאני האומללה היחידה (למרות שיש כאלה שבשבילן להיכנס להריון וללדת זה הדבר הכי פשוט,טבעי ורגוע בעולם ) הלוואי עליי ועל כל המשתוקקות ! שבת שלום !

c21

New member
לי זה כן קשה...

יש לי ילדה בת 3 וחצי, לקח לנו הרבה זמן עד שהצלחתי להכנס להריון, וכל פעם היה לי כל כך קשה לראות תינוקות, ונשים בהריון,להכנס לחנויות של בגדי ילדים... עכשיו אני שוב מנסה ,כבר 7 חודשים..ואני מפחדת שזה יקרה לי שוב. הלוואי שלכולן יקרה מה שהן מיחלות לעצמן. שבת שלום ושנה טובה.

למעלה