תשמעו משהו מדהים

תשמעו משהו מדהים

הקשבתי כעת לרשת ב ואני שומע שם את אבישי בן חיים מנתח כדרכו בצורה מצוינת יוצאת מהכלל את ענין מלחמת הרבנים באינטרנט החרדי,ותוך כדי הדברים הוא מספר משהו מדהים שאני חייב לשתף אותכם בזה,באחת הישיבות היוקרתיות נתפסו שני בחורים שלא עלינו שכבו עם חברות שלהם(או כן עלינו...)אחד מהבחורים שכב איתה אחרי שהיא הלכה למקווה ואילו השני שכב איתה אפילו שלא הלכה למקווה, התכנסו ראשי הישיבה והחליטו להעיף את אחד מהבחורים,לא תאמינו, דווקא את הבחור ששכב עם זאת שהלכה למקווה! והנימוק,כי הוא ניסה לעשות זאת עם היתר,זה לדעתם יותר גרוע!ועל זה מסביר אבישי בן חיים שזה גם העיקרון שעומד מאחרי המלחמה רק באתרים החרדיים כדי שלא יחשבו שיש משהו כשר!ועל זה יש לי לומר רק דבר אחד!תמשיכו לסגור את העיניים.

באמת מדהים

אבל מי שמכיר את התנהלות הרבנים זה בכלל לא חידוש. בדרך שהם הולכים הכל עוד עלול להתפוצץ להם בפרצוף, הלואי בקרוב.

ג נ ו ב

New member
אני דווקא חושב

שלא אכפת לי שהם עוצמים את העיניים. אם טוב להם ככה, בבקשה. אבל אל תחליטו לנו, מה טוב. תחיו את החיים הסגורים שלכם ואל תנסו להרוג את מי שלא חושב כמוכם. תתבשלו במיץ שלכם אבל אל תוסיפו את המיץ שלנו גם. חיו ותנו לחיות.

גבעון 1

New member
אצלי בישיבה היה סיפור דומה

אבל שם היה מדובר בשני גברים ששכבו זה עם זה משכב זכר..... ואף אחד מהם לא הלך למקווה, וזרקו את שניהם. אולי אם אחד מהם היה הולך למקווה לא היו זורקים אותם.... חחח.. לא בנות לא לחשוש אני סטרייט לגמרי... אבל מה הם רוצים מההומאוים והלסביות הדתיים אני ממש לא מבין...

למעלה